Sneider Tamás lett a Jobbik új elnöke, Toroczkai László szoros versenyben kapott ki, érthető a csalódottsága. Dúró Dórával együtt távozott a helyszínről, utóbbi magát meggondolva visszalépett és nem indult helyettesnek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A könnyem nem hull miatta, vajon a 2006. őszén a TV nek okozott kárt már kifizette ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Már rá is jött nem lesz jó ha kilép, egyenlőre marad kár !!!
Eladott Ország
@papa.49: Pedig már a sokadik rendszerváltás után azt hittem Dórika lesz a közoktatás, a tudományos élet magyar , Elena Ceaușescuja ( kárpátok géniuszának felesége).
magyarbakancs
Nemzeti radikalizmus nem jön, be sokaknak a néppártosodás meg el van foglalva a Fidesz oldaláról.
Na, most mi lesz?
Négy év múlva munkáspárt lesz?
koszpeko
@nevemnick: Sötét szélsőséges nézeteket valló embereket mindenhol találni.
Abból sajnos ebben az országban nem kevés található.
Ha radikálisabb vonalat akar s a néppártosodott Jobbikból kiábrándult embereket maga mellé tudja állítani, akkor a parlamentbe is van esélye bekerülni.
Jozefina
Ahelyett, hogy normálisan beszélnének egymással a jövőt tekintve és a hazát, a népet szolgálva, rögtön a kilépés az egymással szembeni ellenállás kerül a felszinre!!! Ez a hibája minden pártnak is. Arról már nem is beszélve, hogy, mint ellenzéki párt próbáljon együttműködni a többiekkel!! A jobbikban is vannak felvilágosult, normálisan gondolkodó emberek, max nem beszélnek egymással!!!
papa.49
@Jozefina: Hová gondolsz akkor nem csak az Ő PECSENYÉJE SÜL MEG, ez itt a legnagyobb gond mindegyik párt csak a jelszavak szintjén van a néppel, a valóságban az elérhető legnagyobb suskáért hajt !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.