Az LMP új elnöksége legfontosabb feladatának a párt vidéki hálózatának megerősítését tartja – jelentette be Keresztes László Lóránt, az LMP szombaton megválasztott társelnöke a párt előrehozott tisztújító kongresszusán vasárnap Székesfehérváron.

Az LMP vidéken akar erősíteni

Keresztes László Lóránt azt mondta: az új elnökség legfontosabb szervezeti feladata, hogy erőteljesebbé tegyék az LMP vidéki jelenlétét. Az előrehozott tisztújító kongresszus a társelnök szerint a stabilitást, és azt szolgálja, hogy mielőbb megkezdhesse munkáját az új elnökség, mely 18 hónapos mandátumot kapott. Ez azt jelenti, hogy a most megválasztott vezetőség irányítja a pártot az európai parlamenti választásokon, illetve az önkormányzati választásokra is ez az országos elnökség készíti fel az LMP-t – tette hozzá.

A kétnapos kongresszus megerősítette Szél Bernadett társelnöki mandátumát, a párt másik társelnökévé Keresztes László Lóránt országgyűlési képviselőt, korábbi pécsi önkormányzati képviselőt választották. A párt titkára Kanász-Nagy Máté, az LMP szóvivője, korábbi ifjúságügyi szakszóvivő lett.

A társelnöki pozíciójában megerősített Szél Bernadett azt mondta: "teljes erőbevetéssel" fogja szolgálni a pártot és a zöldügyet Magyarországon.

Az elnökség további tagjai Józsa László egyetemi tanár, az LMP országos politikai tanácsának korábbi elnökségi tagja, Hajdu Mária alapító tag, XII. kerületi önkormányzati képviselő, korábbi emlékezetpolitikai szakszóvivő, Pálvölgyi Miklós ügyvéd, az LMP igazságügyi kabinetjének vezetője, Kendernay János, a párt külügyi kabinetjének vezetője, Turcsán Szabolcs alapító tag, az Ökopolisz Alapítvány kuratóriumi tagja és Angyal Károly Tibor, az LMP korábbi pártigazgatója, jelenleg a Baranya megyei önkormányzat képviselője lettek.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Tusványoson erősítsetek,,szarháziak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Tusványoson erősítsetek,,szarháziak.
papa.49
@Clavigo: Mennek oda is a csutigörény mellé a pódiumra, remélem a ,,magaslatra,, is követik a csutit, elévülhetetlen érdemeik vannak a mostani 2/3 ban !!!
Hányni tudnék tőlük !!!
A ,,magaslat,, amit vesztőhelynek hívnak !!!
human
@papa.49: Én még hányni tudnék az mszp-től és a jobbiktól is. A DK egy spéci dolog, mivel Gyurcsányt én magam nem tartom a patás ördögnek, de be kellene látnia, hogy az arca nélkül eladhatóbb lenne a párt.
Az a baj, hogy Orbán már április 9 óta kampányol a jövő évi önkori választásokra. Az ellenzéknek meg még vagy egy év mire leesik ismét, hogy csak egy jelöltet lehet állítani a maffiával szemben.
papa.49
@human: Tulajdonképp nincs is a palettán olyan formáció amelyik az ellenzék (a nép) nagy többsége számára elfogatható lenne... A Gyurcsány nem való politikusnak, jó gazdasági szakember de a politizálás nem megy neki, és itt vége is van mert nincs egyetlen olyan ember aki elfogadható lenne !!!
wagabund
..."Az LMP vidéken akar erősíteni"...

akkor javaslom, hogy tessenek elmenni egy nagyobb hétvégi piacra, és ott érdeklődni mennyibe kerül a locsolás, a kártevők írtása, a gázolaj, a gépbeszerzés, és az aszály után a fehőszakadásos jégkár..

a panaszok meghallgatása után akár fel is oszlathatják a pártot.
dr. prédikátor
Bocs, de ezek egyáltalán tudják azt hogy mi az a vidék???Tudják ezek hogy milyen az élet 500 vagy 1000 lelkes faluban???
jancsipapa
@dr. prédikátor: Dehogy tudja.Ezeknek a vidék Győr , Fehérvár . Pécs , Debrecen ,Szeged...
papa.49
Kíváncsi lennék a bernikére egy napos eper szedés után ))))))))))))))))))
wagabund
@papa.49: húúúú...az kemény meló...főleg egy napos napon, étlen-szomjan, klotyónak ott a bokor, meg a lapulevél..aztán este vagy jön a gazda fizetni, vagy nem.

erre gondoltál ugye?
human
@papa.49: Nincs elfogadható ember vagy az ellenzék finnyás? Akárki merül fel mint potenciális ellenzéki vezető jelölt egyből megy a kritizálás. Túl fiatal, túl öreg, túl tapasztalatlan, nem szép a beszéde, nem szép a külseje, stb. Ahogy egy fideszes mondta, az ellenzék azért nem fogja soha utolérni Orbánt, mert ők minden kép mellette állnak. Ahogy a facebookon egy fideszes rendőrnő is posztolta. Mindegy milyen korrupciók kerülnek felszínre, nekik Orbán az egyetlen vezető.
human
@papa.49: Én a címerező táborban tanultam meg, hogy egészen apró dolgok milyen fontosak tudnak lenni az embernek. Kicsit más lesz az ember értékrendje ha nem a kényelmes városi életet éli.
papa.49
@human: Nem azzal van bajom ha egy új arc felmerül, de ezek az arcok nagyon lejáratták magukat az elmúlt egy,két hónapban, én egy vidéki kisvárosban élek, és tudod sok emberrel beszélek ilyen témáról, nem sokan ismerik az lmp. és általában igen lesújtó véleménnyel vannak róla !!!
A munkát nem lehet a ,,karosszékből,, elvégezni se a földeken, se másutt, kivéve ha a klavit koptatja az ember, már ha egyáltalán azt munkának lehet nevezni !!!
papa.49
@wagabund: Na pont ezért ezt vettem példának...
Peller Anikó
@human: a hiba nem az ő készülékében van. Hanem a miénkben. Az egész ország beszopta a cigány hazudozásait és sikeresen beletaposta a a földbe gyurcsányt. Mint ahogy bárkit aki potenciálisan veszélyezteti a 6 almát. És a leghülyébbek ezt nem veszik észre, még mindig ellene kampányolnak mintha ő lenne az ellenség. Jah, az hát, a gecinek figyelnie kell rá, az egyetlen tisztességes politikusra.

Az ő baja a tisztesség. Meg egy kicsit béna, naiv, szerencsétlen satöbbi.

De most mi a bűn? Az ország szándékos kirablása, leépítése vagy a (jóindulatú) ügyetlenkedés?

Véleményem szerint szakértői kormány kell tisztességes vezetéssel. Most egyik sincs.
ittott
erősít. a Fidesz segítségéve veszik el a levegőt az igazi ellenzék elől.
Éljen és erősödjön a Fidesz, és a testvéri LMP barátsága.
staro2
Hajdu Mária alapító tag, XII. kerületi önkormányzati képviselő, korábbi emlékezetpolitikai szakszóvivő,
Piszkosul érdekelne, hogy mi a búbánatot csinál egy emlékezetpolitikai szóvivő?
Már a kifejezésnek is olyan fideszes szaga van.
bencemacska
@Peller Anikó: ma, 07:44
Nálad a pont.
Mindenesetre Ron Werberben reménykedhetünk, majd ő helyreteszi az LMP-t.
Nem a Magyar Nemzet megvásárlása ügyében járt Ungár Izraelben, hanem menteni a menthetőt! Gondolom ő a "készfizető kezes" a balhéban.
Már értem Schiffer lemondását is!
hvg.hu/itthon/20180528_Ron_Werber_az_LMP_vezetese_elszabotalta_a_kampanyt_es_nem_fizetett
kereső
@bencemacska: na de,egyedül az lmp-nek volt nyilvános és átlátható "kampányszámlája"! Béla itt dicsekedett vele.Igaz,hogy az exelbe azt ir az ember,amit akar,de akkor is!!Az lmp a tiszta!!-aztán meg mégsem?Vagy hogy is van ez?
bencemacska
@kereső: ma, 13:16
Még a kongresszusuk után is azt mondta a széltyúk, hogy ők nyertek, mert tovább bővült a táboruk! Hazudozásban verhetetlen, az biztos!
Béla - úgy látszik- örökre lelépett bánatában! Ő ránk haragszik!
Commenter
Nevetséges. A Fidesz Polgári Körök mintájára belehúznak vidéken...ááá, nem is lóg ki a lóláb!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.