Lévai Anikó egyre inkább a néhai Tamáska Máriára -Kádár elvtárs feleségére- emlékeztet. A sütés főzés takarítás, valamint a gyermeknevelés - mint kizárólagos tevékenysége - mellett azzal az elképesztően hatalmas földbirtokkal is foglalkoznia kell, melyet az elmúlt évtizedekben összekuporgatott a férje fizetéséből.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Tamáska Mária nem lopott össze egy tizednyi Magyarországot.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
Ez is lop. Mindent, még szellemi tulajdont is. Könnyű úgy szakácskönyvet írni, hogy hosszú ideje gyűjtögetek recepteket (az internetnek hála ma már nem kell gyűjtögetni papír alapon) aztán a saját szájízemre alakítom a recepteket és a sajátomként adom ki, anekdotákkal megtűzdelve hogy "hiteles" legyen. Gondolom az azóta süllyesztőbe került Szőcs a teljes könyv receptanyagát is végigette lektorálás és szerkesztés közben...
CsipkeRózsa
Tamáska Mária nem lopott össze egy tizednyi Magyarországot.
Commenter
@CsipkeRózsa: valóban nem. Viszont pl. ő találta ki a Képes 7-et Magyarország első nívós nem is annyira bulvár magazinját. Ez az újság volt a gulyáskommunizmus "Hello-stílusú újságja. És nem gyűjtött saját zsebre meg saját imázsának fényezésére ökomenikus szervezeteken keresztül sem. Legalább ennyi mindenképpen a javára írható.
tudode
Lévai Anikótól származik még .. k ó d i s korukban, v miben , hogy az APUKA pszichikai BŰNSEGÉD!
.
------ Lévai Anikó otthon
www.youtube.com/watch?v=Lv6Xu1VUtYw&t=2s
.
Így éldögélnek ők, ALKOTNAK ezt, azt AMAZT, miközben a fél országnak NEM AD A PAPI lehetőséget az .. A L K O T Á S R A .. sem!
.
Ha ráérnék még SAJNÁLNÁM "is", de aztán MÉGSEM!
cikicakk55
Bár csak Lévai Ildikó,alias Orbánné is csak annyit lopna,mint Kádár felesége lopott. Akkoriban tényleg megtehették az asszonyok,hogy két gyerek mellett már otthon maradhattak. Nem azért,mert olyan sok volt a gyes,hanem a férj fizetése elég volt arra,hogy eltartsa a családot. Sajnos azok az asszonyok most nagyon kevés nyugdíjat kapnak,mert a férj nem fizetett utánuk nyugdíj járulékot,csak maga után. Na de ezen akkoriban nem is agyaltak az asszonyok. A panelházak építéséig a vidéki városokban rengeteg volt a magánház,így a zöldség,gyümölcs,jószágok adva voltak. A gyermekruhákon dotáció volt.A tankönyvek fillérekbe kerültek,épp úgy a napközi is.Akkoriban a középosztály jó széles rétege volt a cirka 10.000.000.000 magyarnak A felső tízezernek sem volt olyan sokkal magasabb a havi jövedelme,mint most a holdudvarnak. Kb 7 millió volt a középosztály. Voltak akkor is szegények,de azt inkább maguknak köszönhették és nem az államnak. Nagyon jó lenne még ma is az a biztonság,amiben ekkor éltünk. Inkább lemondanék a narancsról,banánról,és minden déli gyümölcsről,lemondanék a nyugatra való utazás szabadságáról. Még a ruszkik sem zavartak,hisz nem voltam párt tag,engem nem érdekeltek. Most is szipolyoznak bennünket,csak most több felől.
Eladott Ország
Az elmúlt évtizedekben összekuporgatott férje fizetéséből, még így is 742 ezer forintról 993 ezer forintra nőtt apuci megtakarítása egy év alatt. Lévai Anikó névvel és arccal birtokol közönséges halandó számára felfoghatatlan mennyiségű földet, ingatlant, szőlőt, miegymást. Az ő családja ugyanúgy haszonélvezője egy ország ledózerolásának, mint ura és parancsolója a gazemberségben. Azzal az apró megjegyzéssel, hogy vele soha nem fordulhatna elő az, ami Aliyevával: hogy rangot, címet, állami pozíciót, azaz bármiféle magasrangú politikai tisztséget adományozzanak neki világ szégyenére. Lévai Anikó a szánalmas, otthonkás konyhai biodíszlet, aki a háttérben hallgat, tűr és néha a látszat kedvéért – azt gondolván, hogy ezzel minden helyrehozható – diktátorfeleségek oldalán jótékonykodik. Akik szintén a látszat kedvéért tesznek úgy, mintha valójában nem asszisztálnának Anikó módjára egy ország kirablásához, erkölcsi és szellemi nyomorba döntéséhez.
Eladott Ország
Nincs fikarcnyi kételyem azzal kapcsolatban, hogy mennyi beleszólása van Lévai Anikónak abba, hogy milyen leveleket írkál és írkál alá (a meglehetősen jó angolsággal megírt gratulációt valószínűleg nem Sajátláb királykisasszony fogalmazta), de a történet mégiscsak az ő neve alatt fut. Orbán beesett arcú, boldogtalannak és igencsak leharcoltnak látszó felesége (az utóbbi időben róla készült nem túl számos fotóról állapítottam meg) számára viszont akkor sem jelent ez felmentést, ha valójában őt is ugyanolyan eszközként használják valamire, mint az egész országot. Tevőlegesen részt vett mindenben, amivé ez az ország lett, csak mostmár a maffia törvényszerűségei szerint tűrnie kell, ha jót akar magának. Ez már nem az a pont, ahol csak úgy ki lehet szállni.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/03/azerb.jpg
namihami
Kötelező Orbánnénak lenni?
Persze (én is tudom), hogy szabadulni se lehet. Emlékezzünk arra az ügyvéd volt feleségére, akinek a ""nemtaggyűlés"" kiderülését köszönhetjük. Elvált a brancsbeli férjétől és süllyesztőbe került.
Hát, ennél a sorsnál azért az Anikónak most csak jobb az élete. Az pedig ennyibe kell, hogy fájjon neki.
Tudunk néhány (???) nőről, aki cserélne vele sorsot.
staro2
Ha lenyírtam az udvarban a füvet, akkor lesz néhány szabad percem.
Akkor majd sajnálom a nagyasszonyt.
Most van ennél fontosabb dolgom.
RonaGyuri
a címhez: mindkettő és remélhetőleg őket is együtt.. =))
Commenter
@Eladott Ország: megmondta az ura és parancsolója hogy ő nem volt, jelenleg sem az és soha nem is lesz vagyonos ember. Lévai hasonlóan primitív, ingerszegény szociális közegből jött mint Orbán (öt elemis besúgó apa) htb/gazdaasszony anya tehát szülői mintára választott magának társat. Semmivel sem jobb mint Orbán ugyanúgy társtettes mindenben hiszen végig a férje mellett volt és maradt a vagyonszerzésben aktívan részt vett mint családtag, jogász és "agrármérnök?"
Szülőgép és pofozózsák szerepet is betöltötte ezt a mintát most a saját lábon álló lányai viszik tovább. Ő választotta a sorsát, benne ragadt. Megérdemli, megérdemelte, ő sem fogja túl szépen végezni ha van igazság!
namihami
@Commenter: Pl...
De biztos vagyok benne , hogy a BAZ (és hasonló) megyei putrisori asszonyok se ugranának el az általa élendő élet elől.
micfild
@Eladott Ország: Nagyon pontosan fogalmaztál..
CsipkeRózsa
@namihami: Az elvált feleség Mayer Aranka, aki beszélt is a "nem-taggyűltek" ellen, az volt a baj.
Commenter
@namihami: suba a subához, guba a gubához...
Commenter
@micfild: meg ott volt az ismert pszichiáterrel majd Hagyó Miklóssal lelécelő fideszes feleség is..
Commenter
@RonaGyuri: a 21.század Nicolae-i és Elena-i... (ld. Eladott ország által feltöltött képet), őket is,együtt...
Jozefina
Az ország első asszonyáról elég elszomorító kommentek íródnak. Ezek szerint van bennük igazság!!!
papa.49
Nem kell sajnálni megérdemli a sorsát, hogy úgy néz ki mintha 70 éves lenne holott csak 55. meg hogy néha pofozóbábúnak használja a férje, az ő révén jutott a csuti a pikszishez közel, az Anikónak volt barátnéja a Horvát BM. a lánya aki meg a Stumpnak a felesége !!!
Ezekben a családokban NINCS VÁLÁS, tehát amilyen virágot szakított olyat szagul, oszt. jónapot !!!
Commenter
@papa.49: Így. Ezek mind a legrosszabb kommunisták akik gyorsan előbb liberálissá, kereszténnyé vagy jobbossá (fidesz, kdnp, mdf. fidesz) előre menekültek a már elsüllyedt hajóról. Stumpf Népfrontos volt most Alkotmánybíró. Egyszer mert valamit bírálni mint alkotmánybíró, aztán rájött hogy jobb ha saját érdekében inkább hallgat.Ez van. A megboldogult MSZMP legalja nem a Thürmer féle párt, nem is az MSZP, hanem a Fidesz. Akik korábbi önmagukat is betiltották :D :(
Commenter
@papa.49: sajnos. És a szavazóik ezt még miért nem látják mindig?! Mert nem érdekük, mert ez a kurzus is lebutította őket...rosszul mondta köteles, ugyanis kommunista kutyából nem lesz( il)liberális/kereszténydemokrata szalonna...
Commenter
@CsipkeRózsa: ez is Tamáska Mária:
nol.hu/kultura/megint-mit-csinaltal-te-szemet-1624843
(Tamáska Mária Kádárnak amikor Kádár 1956.nov. 4-én bevonult a szovjet tankokon Bp-re...)
Desischado
Sajnálja a radai rosseb. Éppolyan bűnös parazita, mint a drágalátos ura. Együtt lopnak, mindenben benne volt és van ez a szemét némber. A fenéket sem érdekel, sajnálja a hóhér. Megérdemli, amit kap orbántól, bőven!
papa.49
@Desischado: Meg azért is mert elviseli !!!
Commenter
@Desischado: nem véletlenül járkált hónapokig napszemüvegben a 8%-os választási vereség után. A pénz számolva az asszony verve jó nagyon keresztény felfogás már akkor is működött. És egy ilyen férfinak csókolnak kezet idős asszonyok...
Desischado
@Commenter: Ez férfi?! Nálam a férfi nem itt kezdődik!
Commenter
@Desischado: Ő nagyon annak tartja magát és egy nagyon tudományos közvélemény kutatás alapján alaptalanul: mások is osztják a véleményedet.
"Orbán Viktor miniszterelnököt inkább dölyfösnek, mintsem vonzónak találták a megkérdezett nők, sőt, jószerivel csak akkor tudnának férfiként tekinteni rá, ha minimum szakállat növesztene. Életmódváltást javasolnának neki, és azt, hogy kedves szavakkal halmozza el a nőket."
papa.49
@Commenter: Meg ereszkedjen négykézlábra, és röfögve kérje a kaját )))))))))))))
Desischado
@Commenter: Ha szakállt növesztene is, nálam akor sem számítana férfinak. Egy férfi kedves, emberséges, család, állat, természetszerető, és tiszteli a nőket. Körülbelül dióhéjban nálam ezt jelenti férfinak lenni.
karma1
@CsipkeRózsa: 13.31-re: Visszont Kadar sem lopott ossze annyit, mint a kedves ferje,... Es ettol kezdve osszehasonlithatatlanul magasabban all erkolcsileg Kadar es Marika neni, mint ez a rabloparos...:o(((
karma1
@Commenter: Erdemes tanulmanyozni Szondi Lipot tanait, aki pont ezzel foglalkozott: mitol van az, hogy az emberek (altalaban a gyengebb nok) sorozatosan elkovetik ugyanazt a hibat: figyelemmel kiserte egy paciense eletet, aki azzal jott hozza, hogy a ferje durva vele, es kiderult, hogy a holgy mar 4x bevallalt egy mindenben durva hazastarsat... (Mindig elvalt a csaj, es a kovetkezo valasztottja ugyanolyan garazda volt, mint az elozo. Szondi ezt asszem sors-elmeletnek nevezte el, a mai idokben a "behivas" szot hasznaljak inkabb erre, a regi jozan paraszti bolcsesseg pedig roviden ugy fogalmazta meg, hogy "Megtalalta a zsak a foltjat")
szituációs gyakorlat
Feleség ÉS bűntárs.
Lévai Anikó nagyon is jól tudja, hogy mennyire gáz csávó Orbán.
De hallgat.
Az igazi kérdés az, hogy miért hallgat?
Mert feleség?
Mert bűntárs?
Commenter
@karma1: Lévai párválasztásban gyenge, lopásban, machinációban erős. Egy percig nem sajnálom.
Commenter
@karma1: ez a csodálatos "first couple" Szondira is ellenségként tekintene.Meg kell csak nézni az arcvonásaikat, meg a szemüket. Sunyi szem, vékony száj, dafke, gőgös tekintet mű-jókedv, jovialitás, vagy éppen szomorúság. Ezeknek kifelé minden gesztusa mű, és otthon sem dúlhat az a fene nagy keresztényi szeretet ami most annyira dívik itt az illiberális demokrácia bukása után. Nem tartozik annyira ide, de engem orbán torta-performansza döbbentett le, hogy lehet egy MinE ennyire infantilis? Tényleg előugrott Tarlós születésnapi tortájából így 55 évesen? Roppant gáz...ez már egy csúcsra járatott, unalmas és idióta geg...
Commenter
@papa.49: nem, ezt nem kérdezték. Mást kérdeztek, és másképp fogalmaztak.Nagyon amerikai stílusban készült a felmérés, és mint ilyen elég sértő volt a fidesz-kdnp-s politikusokra,vagyis kicsit beletiport a hatalmas, "férfiúi mivoltukba"önbizalmukba, tessék:
velvet.hu/gumicukor/2018/03/09/ki_a_legszexibb_magyar_politikus/
papa.49
@Commenter: A felsorolásból kimaradt kit utálnak legjobban, na itt volna tülekedés a ,,jó helyezésért,, ))))))))))))))))))))))
magyarbakancs
Kádár feleségét méltatlan Orbán úr feleségéhez hasonlítani.
Mivel Kádár nem lopta szét az országot mint Orbánék ,és bandája.
Az a korszak Magyarország aranykora ez meg a tolvajok kora.
papa.49
@magyarbakancs: Ez így igaz, emlékszem mikor '90 után kinyitották a Kádár nyaralóját a Balcsinál mit találtak benne nem voltak aranyozott budik, meg egyebek, kommersz bútorok semmi faxni, semmi fényűzés !!!
A bukfenc után majd lehet aranyozott budikat találni a mostani regnálok ,,szerény hajlékaiban,, !!!
magyarbakancs
@papa.49: Nekem volt betegem Kádár.
Mentőztem a házánál ,és igen puritán ember volt.
Szeretett vadászni de nem építettet vadaskertet szomszéd telekre,hogy az ablakból vadászon.
Mint most Viktori Ciganyovics tette.
Commenter
@papa.49: szerintem élcből írták hogy "vigaszdíjasok vagyis citromdíjasok,"ők a legutáltabbak: orbán, semjén...
papa.49
@magyarbakancs: Én nem rajongtam érte, se a rendszerért, de azt el kell ismerni megmaradt annak ami volt nem harácsolt, nem lopott, sőt ha a tudomására jutott el is vetette a pógártól, lásd Cinege elvtárs ,,vadászkunyhója,, ami emeletes volt !!!
magyarbakancs
@papa.49: Nehogy aszt hidjed én komcsi voltam de tanulhattam szerezhettem 4 szakmát.
És soha nem volt gondom a megélhetéssel mint most.
Commenter
@papa.49: ez így is van, pedig ő maga is vadászott, ha jól tudom. Akkor nekem már szimpatikusabb Gőgös Zoltán aki "csak" horgászik, bár én a horgászattal se vagyok kibékülve a vadászattal meg végképp nem.
papa.49
@magyarbakancs: Ezt már megbeszéltük nem hiszek én olyat, szakmákat én is szerezhettem, meg egy technikumot is, de én nem éreztem egyéb hátrányt abban az időben, csak annyit, hogy nem kaptam útlevelet, még cocilista országba se, mert sokáig kísértett a múlt ... A keresettel se volt baj, igaz sokat kellett dolgozni érte, de viszonylagos jólétet tudtam a családomnak biztosítani!!! Ha azt mondom, az utcában ahol éltünk hasonló korú emberek nekünk volt először színes tévénk, számítógépünk, műholdas tévénk, és mindez a hetvenes évek vége, a nyolcvanas évek eleje !!! 4 Gyermeket neveltünk, iskoláztattunk, a gyereket nyaranta jártak táborokba, nyaralni, de a családdal is elmentünk minden évben legalább 2 X ,
főleg '80 után mikor már volt kocsink is !!!
papa.49
@Commenter: Mindenkinek van valami hobbija, nekem az elektronika volt, meg még ma is az, ezzel csak a rágcsálókat üldöztem el a környékről, mikor összedobtam egy ultrahangos kütyüt amitől az összes ilyen jószág messzire menekült...
A fegyvereket is kedvelem de csak célba lövésre...
Commenter
@papa.49: kell is legyen valami hobbi. Én évek óta nem nézek tévét inkább olvasok! Nálunk a macska a hivatalos egérüldöző, a kutyától a vakondokok menekültek messzire. Amúgy nekem hörcsögeim is vannak, ők is hobbiból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.