Történelmi beszédet mondott Orbán Viktor a Fidesz múlt hétvégi privát buliján Kötcsén. Ne csodálkozzon, ha nem hallott még róla – a beszéd nem volt nyilvános, viszont most mégis kiszivárogtak bizonyos részletek. A miniszterelnök egy olyan gazdasági válságot vizionált a kötcsei pikniken, amibe bele is bukhat – számolt be a riogatásról az ATV. Ön sem hallott …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
2010 óta tudjuk. Nem az a kérdés, hogy összeomlik-e az illiberális kártyavár, hanem az, hogy mikor.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
JAJMÁR
Nem tudom komolyan venni ezt a olkt.hu-t. Vagyis ezt se! De melyiket lehetne?
A propit se! Dögunalmas, pedig a világ nem... csakhogy szenzàciòként tàlalt semmik, nagy jelzőkkel megspèkelt pl. időjàràs, elveszi az ember kedvèt. Hülyènek lenni jog, de hülyènek nèzni az olvasót HIBA!
simmering73
2010 óta tudjuk. Nem az a kérdés, hogy összeomlik-e az illiberális kártyavár, hanem az, hogy mikor.
csak úgy....
semmi ok az agodalomra,viktor a magyar fociról beszélt!
csak úgy....
@durbincs: mibe fogadunk,hogy észért nem mennek a fönöködhöz...
karma1
En meg nem hiszem el, hogy BARMI is kiszivargott volna Kotcserol! Es plane nem az ATV-n keresztul!
Ha a fidesz semmi masban nem is jo, de propagandaban, ill. "osszezarasban" - mert ebben a ket dologban kitunoek, - kovetik a goebbels-i mintat...

A masik dolog, amiert nem hiszem, hogy EZ es IGY szivargott ki az az, hogy egyetlen pszichopata sem beszel a felelmeirol! Aki tanult valaha is egy kis pszichologiat vagy akar hobbi szinten erdekli a pszichologia az nagyon is jol tudja, hogy az ilyen embereket azert nehez gyogyitani, vagy felismerni a betegseguket, mert ZARKOZOTTAK, mint egy bank szefje.
sOHA nem adjak ki a felelmeiket, ketsegeiket, foleg nem azoknak, akiket o ugraltat, akik tole fuggenek, mert ezzel csak a sebezhetoseget mutatja meg. Marpedig az elmebeteg rendkivul kovetkezetes a maniaiban: ha egyszer o felepitette egy magat erosnek mutato rendszert, akkor nem fogja megmutatni annak gyengesegeit, hiszen azt is nagyon jol tudja mar, hogy a fideszben is vannak ellensegei: nem veletlenul valtotta le lezerjankot, es nem veletlenul tunteti el meg az utolso lezerhez hu politikust sem a vezetesbol.
Kenytelen egyre hitvanyabb embereket beultetni a vezetesbe, mert mar csak azokat tudja iranyitani, es talan ok nem fogjak letamadni.
Egy olyan politikus, aki mar kritikusan kezdi kezelni ezt az elmeroggyantat , siman letamadhatna, ha ilyen gyenge pontokat vazolna fel orban a vezeto ertelmiseg elott. Hat nem, ez a cikk szerintem nem valos, sokkal jobban kivetiti az ATV azon torekveset, hogy megtartsa az ellenzeki hiveit, a nezettseget.
Desischado
Én már nagyon várom a bukást, csak az a kérdés, mikor jön végre el?
karma1
El fog jonni, ettol ne felj, szerintem sokkal hamarabb, mint gondoljuk. (Bar mar mindannyian varjuk).
Yoda69
Akkor megsem a migransok es a Soros a legnagyobb problema?
Na most kezdhetik habonyek elorol a birkak eteteset.
dr. prédikátor
@durbincs: már megint ide evett a radai rosseb? te köcsög! Arról volt szó hogy a haveroddal a csikarival elhúúúúúztok a picsába.
Sámannus
@dr. prédikátor: Hagyd, ők csak a szart szeretik, nagykanállal eszik.
Commenter
@karma1: az a bizonyos Vekerdy féle "külső erő?" Remélem az idei második Kötcsét már nem érik meg...
kereső
@karma1: ellent kell mondjak,legalábbis részben. gulyás gergely mi alapján vizionál válságot-?tehát orbán "hirdetett" kötcsén- azt már tudjuk,ott ill.tusványoson szokta elmondani,hogy mi várható.Már csak az a kérdés-ténylegesen mit főztek ki.Nem vagyok nyugodt miatta,és nem bagatellizálnám el dolgot.
görbetükör
@karma1: Szerintem is el fog jönni, de sokkal később, mint várjuk. Nem hiszem, hogy én még megérem. Túlontúl sokaknak túlontúl sok veszteni valója van.
És ha nyugatról nem jön pénz, majd jön keletről. Mindegy, milyen áron, úgyis mi fizetjük meg. :(
karma1
@kereső: nem bagatellizalom el, eppen ez az! Az lenne a megdobbento, ha ezt orban mondta volna. De szerintem nem o mondta, vagy ha igen, akkor nem ezt. Az ATV hogy kerult be ebbe a szigoruan zart dzsemboriba? Mert az ATV inkabb ellenzeki, mint fideszes, vagy nem?
karma1
@Commenter: Szivembol szolsz ( 09.57)
Commenter
@karma1: szerintem az atv csak volt ellenzéki...ide szigorúan csak kormánybarát média kapott meghívást. a többiek a kerítésen kívül maradtak. Én még mindig nem tértem magamhoz attól a kevéstől ami onnan kiszivárgott...hihetetlen, szürreális és gyomorforgató. Az 500 milliárd forintos vagyonnal rendelkező orbán kemény ötezer forintot dobott a perselybe... kb 2 üveg jobb minőségű bor ára németh sz pincepörköltjébe...amúgy is micsoda képmutató dolog ez? Magán és pártrendezvényen jótékonyságból adakozni? Adakozni jótékonysági szervezetnél vagy a templomban szokás...
tudode
Ide figyelj Gazsi, v G..ci a "G"-húr .. k i c s i t /de .. n a g y o n .. magos, rossz a fillhallásod má!
.
Miről is szólt az .. e t e t ő j ü k ?
.
.
------ Kurva internet nem felejt (folyamatos update)
coub.com/stories/4325-kurva-internet-nem-felejt-folyamatos-update
.
Qva jó gyűjtemény! Erről van nagyba szó!!!
Commenter
@karma1: és orbánnal ellentétben az internet tényleg nem felejt!
kereső
@karma1: " Mert az ATV inkabb ellenzeki, mint fideszes, vagy nem?"-vagy nem,de inkább nem.Ez IS! csak látszat- mint ma már majdnem minden.Tudod-épitett,épit orbán egy álvalóságot-az atv is ennek a része.
Az,hogy ezt orbán mondta-én elhiszem,mert egyébként G.G.-nem mondhatta volna ki,a kormányinfón- ott volt mellette kovács is-cáfolat nincs.
karma1
@kereső: A vezir elmebaja parosul uldozesi maniaval is a'm (ez a skizofrenianak az egyik mellektunete), ami viszont teljesen bizalmatlanna teszi masokkal szemben,. Neki csak alattvaloi vannak, baratai nincsenek, az utolso ember talan, akiben megbizott es akivel megosztotta a titkat, az simics volt. Mar csak a vele valo szomoru tapasztalata miatt sem adja ki magat, mert nem tudhatja, hogy ki fog ellene fordulni.
En most sokkal nagyobb veszelyt latok abban, hogy simics ismet bent van a kegyeiben: akkora disznosagra keszulhet a puhos, amihez mindenkeppen szuksege van simicsre, ill. az o eszere. Nem veletlenul kapja most a zsiros palyazatokat, lehetosegeket, szoval ettol jobban kell tartani...
kereső
@karma1: ettől IS!!,igazad van- vissza kellett hozni az észt.
karma1
@kereső: Igen, ettol IS, valamint attol, hogy a leharcolt teruleteken meg nagyobb lesz a fejetlenseg, pedig nem szabadna, hogy legyen, hisz a kormany ugyanaz... Ennek a disz-szeme'tnek sikerult elernie, hogy meg a sajat partja se legyen egyseges,.
tudode
@karma1.
.
A befejező rész qva jó, eltipegett addig?:
,
Előbb utóbb EZ VÁR rájuk,lehet triplázni is a GYŐZTES KOMPENZÁCIÓT!
CsipkeRózsa
A brutális válságra azért hivatkozik Orbán, v. Gulyás G., mert az OLAF jelentés megállapította, hogy az EU pénzek 2/3 része szabálytalanul, túlszámlázva kerültek kifizetésre.

A válságra lehet kenni majd az esetleges újabb adóemelést és a nehezebb életkörülményeket.

Szerencse, hogy csak 2/3-a van a kormánynak, és nem 3/3-a, mert akkor az összes tételt kifogásolta volna a vizsgálat.
dr. prédikátor
@durbincs: Takarodj már a kurva anyádba te köcsög, vár a csikari haverod oszt cumizzátok egymást, te szöröstalpú kecskebaszó migráncs!!!
dr. prédikátor
@durbincs: te szarházi kis köcsög!! anyádból is kiszívhatod a szart,ótvaros romány migráncs.Anyádat döngesd te patkányfajzat!!!meg a csikari haverodat!!!
vladimir putin
egy faszt bukik bele, majd a magyarok szépen kifizetik neki a sonkát meg a parízert.
félázsiai migráncs cigány a csávó, úgyhogy majd megfenyegeti őket az újabb migráncsokkal,
a beszari magyarok meg majd fizetnek szépen.
Lesz itt pénz stadionra meg fürdőmedencére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.