Tényleg hihetetlen, hogy egyesek mennyire nem értik, miről szól az életmentés.

Újabb elképesztő esetről számolt be az Országos Mentőszolgálat. A Kormos Anett által tolmácsolt levélben az áll, hogy L. Mártonné, 72 éves nyugalmazott könyvtárost mélységesen felháborította, hogy egy életveszélyes állapotban lévő beteghez vijjogó szirénával érkeztek ki a mentősök, a lépcsőn trappoltak és minden villanyt felkapcsoltak. Ráadásul a beteget három hét után haza is engedték a kórházból.

Úgy tudtam, a maguk dolga a segítségnyújtás, és nem mások háborgatása.  Csalódtam a mentőkben, és elvárom, hogy vizsgálják ki az ügyet. Vonják felelősségre a csendháborítókat, és tanítság meg nekik olyan csendben végezni a munkájukat, ahogy azt egy kórházban is teszik

- zárja elképesztő levelét a felháborodott nyugdíjas.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Csak ismételgetni tudom magamat:
"Nagy a világ állatkertje, és alacsony a kerítése"!
Főleg, ha a déli órákban történt a mentés!?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Levendula
Akkor jöjjön ide hozzánk lakni az öreglány. Ma, vasárnap reggel 7 óra óta a szomszédban fúrnak, faragnak, léceket-vasakat szednek le, dobálnak, mint állat...
papa.49
@iluminati: Igen a mentősök nagy része a HIVATÁSÁNAK tekinti a foglalkozását, és szívvel, lélekkel műveli ...
Ez a hölgy bár nem ismerem könyvtárosnak se lehet nagy szám, miért mondom ezt mert a nagyanyám könyvtáros volt, gyermekkoromban sokat voltam ott nála a Vadász utcai könyvtár fiókban ..
Dr plágium
Ha majd egyszer hozzá riasztják a mentőket és megmentik az életét akkor is így fog reklamálni?
Agyhalott satrafa.
Csak úgy mondom 3 hét nagyon hosszú idő a kórházban. A saját tapasztalatom, 24 óra intenzív és 4 nap az osztályon aztán haza engedtek :) gyógyultan!!!
namihami
@csak úgy...: A név még csak lehet azonos, de ugyanazon a címen roppant kevéssé valószinű.
Ha ilyen mégis előfordulna, hát az valóban pech (mindkettőnek).
cikicakk55
@Desischado: ma 00.30
Mint láthatjuk is nem az iskolázottságon múlik az empátia,a emberiesség. A női nem eme szégyene még büszke is rá,hogy könyvtáros volt. Én úgy tudom,hogy ebben a szakmában kötelező a főiskola,vagy az egyetem( Ha csak nem valamelyik rokon tolta be oda) Már nagyon sokszor észre vehettük,hogy némelyik úgy mond teljesen alul iskolázott emberben sokkal több becsület és sokkal több tisztelet van az embertársak iránt,mint azokban,akik valamilyen diplomát fel tudnak mutatni. Hódmezővásárhely nem nagyváros, sok idős ember él itt akik még nem érezték akkoriban fontosnak,hogy érettségijük legyen,megelégedtek a szakmunkás iskolákkal. Nagyon sok köztük a rendes,segítőkész idős ember,még a felkapaszkodott 80-as években születettek közt sokkal több olyat találni,akik Önző módon csak a saját érdekeiket nézik. Persze ezzel nem azt írom,hogy minden egyetemet,vagy főiskolát végzett ember bunkó,de ez a nő nagyon az és tényleg megérdemelné,hogy a mentősök ne felejtsék el a nevét.Remélem a hát lakói azóta a tudtára adták,hogy mi a véleményük róla.
terlasz
Nem tudom, hogy indokolt volt-e a szirénázás, de valószínűleg igen. Az idős hölgy lehetne türelmesebb is, mert nem gondolnám, hogy a kialvatlanág zavarta volna a reggeli munkába menetelét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.