Az iskolának, a pedagógusoknak, az egyháznak és a szülőknek közösen kell „egy irányba” nevelniük a gyermekeket - jelentette ki a Miniszterelnökség egyházi, nemzetiségi kapcsolatokért és az üldözött keresztények megsegítéséért felelős államtitkára vasárnap Geszteréden. Az nem megy, hogy különböző elképzelések vannak a gyereknevelésről, közösen kell a gyerekeket „csiszolni és faragni”.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
el a kezekkel az egyházaknak a gyermekeinktől! Így is és úgy is! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@Nessy: A katolikusokat én sem szeretem, az egy más világ.
Clavigo
@division: Mi az a vau-vau ? Nem beszélem a nyelved fitymasz-proletár. Egyébként meg a friss betonba kössél bele,,,ha majd leszoksz az ugatásról.
division
@Clavigo: Besértődtél onnan a távolból? :-) Az látszik egyébként az írásaidból is sokszor hogy nem megy jól a magyar, bár amikor káromkodni kell akkor könnyen felismerhető hogy innen származol.
Clavigo
Soltész elvtárs,, a mutterodat " csiszolgasd".
SystemError
@division: Erre csak azt tudom mondani, hogy én szándékosan íratom olyan iskolába a lányomat jövőre, ahol legyen "minden".Te még túl optimista vagy szerintem, ez az intézkedés nem válasz bármiféle szakpolitikai kérdésre... Ez sime utánpótlásnevelés, történelem hamisítás, propaganda és egy újabb "marketing" felület a fidesznek, de mondom szeretném látni ezt rendelet formájában is, mert az eddigi ismereteim alapján azt mondani egy legalább látszat szabad országban, hogy az állam kereszténynek nevel, ha tetszik, ha nem, ez a mostani alkotmányos és személyiségi jogok alapján nem lehetséges alapjaiban! Az egy más kérdés, ha erre kényszerítenek a bürokráciával, férőhelyekkel, de van más alaternaiiva..
Dr plágium
www.nlcafe.hu/ezvan/20180907/az-en-gyerekem-szulinapjat-ne-az-allam-rendezze/
Mi lesz a következő lépés? Az áruházakban csak 1 féle árut lehet majd vásárolni ha tetszik ha nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.