Nem lett különösebb ügy abból, hogy Garancsi István luxusrepülőjével repült Orbán Viktor a Vidi bulgáriai meccsére, amikor viszont Magyar Bálint repült egy amerikai cég magángépével az USA-ba, nagyon kiakadtak a párt politikusai.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Akkoriban a kétmilliós fizetés pofátlan volt, most a többszöröse megérdemelten jár! Akkor hetekig lehetett kempingezni a Kossuth téren, most minden hajnalban valami holdkóros védett vezető közlekedése miatt kell "oszlatni" a zsernyákoknak!
Akkor volt népszavazás, ma nem létezik, csak ha Orbán óhajtja.
Akkor volt svájci indexálás a nyugdíj emelésnél, a jelenlegirőll ne beszéljünk!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
tessék tudomásul venni Orbánékra más törvények vonatkoznak! =))
kereső
@RonaGyuri: tessék tudomásul venni,orbánékra semmiféle törvény nem vonatkozik.
kereső
"Orbán Viktor sajtófőnöke szerint a miniszterelnök útja nem került közpénzbe."- igaz,mert akkorra elveszitette az IS! közpénz jellegét.
kereső
Azért csak lehet valami abban a Sargentini jelentésben- egy demokratikus jogállamban a tisztességes politikus távozik posztjáról,de még a közéletből is!!!Itt meg?Nem közpénzen???Hogy oda ne rohanjak. A vesztegetés,a hivatali visszaélés smafu? Az adózatlan jövedelem smafu?
dr. prédikátor
@RonaGyuri: tegnap 19.55 re ! Tessék tudomásul venni hogy a cigus fecalicusra és csürhéjére semilyen törvény NEM VONATKOZIK!!!
RonaGyuri
cenzor kiracizott így ide teszem be a gondolatomat:

Istenem, ha egyszer épp arra volt dolga

az élet egy nagy mókamester csodálatos fatális véletlenek vannak

Igazából a derék szószátyár Hollik mester egy fél mondata indított arra, hogy egy már régebben többször felvetett dolgot újra elővegyek.
Ez a derék párt-csinovnyik azt tudta mondani, hogy: „A barátság így működik, teljesen természetes. Elvitte oda, ahová amúgy is ment”. Most hagyjuk a dolognak azt részét, hogy Garancsi és Orbánt. Beszéljünk csak a repcsiről. No meg arról fatális véletlenről, hogy annak, gépnek épp arra akadt dolga, sőt mint tudjuk a mocskos átlátszó nem átallott utánajárni a dolgoknak és úgy találni, hogy egyes repcsik és egyes cirkálók mozgása tele van véletlenekkel. valahogy mindig a hazai potentátok útjába kerülnek. S ha már ott van és épp arra megy, akkor miért is ne. Az úttörő ahol tud segít, vagy nem? =))
A célzás hogy én erre már rácsodálkoztam az a mi drága jó Toncsik, pontosabban az ő zseniális asszonkája kapcsán vetettem fel. Azon, hogy az élet úgy hozta egy helikopter járt éppen arra, máskor pedig pont abban a városban volt üzleti ebédje, ahol a férjem uram és barátai meccset néztek.
Ráadásul a dolog úgy áll, hogy ezek a fránya eszközök csak nevükben magán-ok, ezekért bizony cégek fizetnek. S et azt jelenti, hogy az a bizonyos épp arra járásukkal is akadnak gondok. Tartok tőle, hogy kedves vendéglátó ezeket a sajátcélú felhasználásokat nem fizetik be a kasszába!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.