Ezért aztán a helyi fideszes képviselők nem nyilatkozhatnak a sajtóban pozitív témákról, kapták meg a parancsot Lázár János jobbkezétől.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
No akkor kik Magyarország ellenségei? A hódmezővásárhelyi polgármestert demokratikus úton választották, ehhez semmiféle szemfényvesztésre, vagy csalásra nem volt szükség (lásd a másik oldal). A várost büntetik,mert nem a Fideszre szavaztak. Azért talán nem kell elnézést kérni a városnak, hogy nem egy antidemokratikus, sunyi, alattomos népség képviselőjére szavaztak és szembe mernek menni mindenféle retorzióval, megbélyegzéssel. Csak nem akarnak kiszolgálni egy velejéig romlott korrupt, hazug hatalmat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...sajnos csak ennyire tudok hozzád hasonlítani...
advocat
Shikari! Márky nem liberális. Csak nem a Fideszt támogatja. Mert bizony vannak konzervatívok is, akik másképp képzelik el az országot. Mert azért jó néhány konzervatív szembefordult ezzel a magát kereszténynek csúfoló (Csuhások! Térdre, imához!") párttól. Bár, ha nyelved színén elmélkednénk - mitől is barna - nem lennék meglepődve. Persze, ha megfizetik? (Megjegyzem, Vásárhelyt elég jól ismerem.)
csak úgy....
@Csizmás Kond: tipikus shikari tibi válasz! :)
Aki Én
@Csizmás a román Kondom: Hogy a bánatba tudtok ti ilyen nyilvánvalóan és büszkén ennyire buták lenne?

4cdn.hu/kraken/image/upload/s--BxpeIBqO--/w_994/7DFK6Ric4kpEJJEHs.jpeg
csak úgy....
@Aki Én: Szerinted is genetikusan hülyék? ...mert készakarva,önszántából csak az az igazán büszke a saját hülyeségeire...,persze pénzért is vannak ,-lehet öket venni .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.