Ezért aztán a helyi fideszes képviselők nem nyilatkozhatnak a sajtóban pozitív témákról, kapták meg a parancsot Lázár János jobbkezétől.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
No akkor kik Magyarország ellenségei? A hódmezővásárhelyi polgármestert demokratikus úton választották, ehhez semmiféle szemfényvesztésre, vagy csalásra nem volt szükség (lásd a másik oldal). A várost büntetik,mert nem a Fideszre szavaztak. Azért talán nem kell elnézést kérni a városnak, hogy nem egy antidemokratikus, sunyi, alattomos népség képviselőjére szavaztak és szembe mernek menni mindenféle retorzióval, megbélyegzéssel. Csak nem akarnak kiszolgálni egy velejéig romlott korrupt, hazug hatalmat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
solidedge
No akkor kik Magyarország ellenségei? A hódmezővásárhelyi polgármestert demokratikus úton választották, ehhez semmiféle szemfényvesztésre, vagy csalásra nem volt szükség (lásd a másik oldal). A várost büntetik,mert nem a Fideszre szavaztak. Azért talán nem kell elnézést kérni a városnak, hogy nem egy antidemokratikus, sunyi, alattomos népség képviselőjére szavaztak és szembe mernek menni mindenféle retorzióval, megbélyegzéssel. Csak nem akarnak kiszolgálni egy velejéig romlott korrupt, hazug hatalmat.
namihami
Akkor nem lesz a "" közmédiumokban"" egyetlen hír se Hódmezővásárhelyről?
Mert azok viszont csakis és kizárólag a fideszes diadalokat repíthetik világgá. Ráko...izé Orbán elvtárs/NERtárs legnagyobb diadalára.
Aki Én
@Shikari az illibsi hazaáruló: Egész pontosan melyik része hazugság, és azzal szemben mi a valóság?
relatív
Van egy párt Magyarországon, mely azt vizionálja, hogy övé az ország, és aki ezt nem tudatosítja azt minden lehetséges, aljas módon tönkre kell tenni.

Sajnos egyes emberekben van az a generálisan megjelenő embertelenség, hogy ezeknek a törekvéseknek a piti életében nem tud ellenállni, és végrehajtja azokat bárkivel szemben...

A kiépített jogi környezet pedig az ilyen törekvéseket sajnos nem akadályozza, hanem segíti!

Minden változtatási törekvés - mely egyébként az ország fejlődési lehetősége érdekében szükséges lenne - egy ellen akciót vált ki a jelenlegi hatalmi struktúrából, így igen nehéz az az út, mely az életkörülmények jobbá tétele érdekében magvalósítható lenne országunkban.
tudode
Mit ád a sors, v ki? Jobban működik a "csuti" kormányzó, v mi PROPAGANDA GÉPEZETE, min a nehéz sorsú, világégető festőé, már mint halálbüntetés hiányában a karaktergyilkolásban, amely lassan ölő méregként nem csak az alattvalókat, az "ellenfelek" által BIZALMAT KAPOTT térségek, falvak vezetőit is. Jelen esetben, egy jobboldali érzelmű, belőlük qvára kiábrándult TISZTESSÉGES Márky-Zay-t, aki TISZTESSÉGBŐL JÓL VIZSGÁZOTT!
.
Pehjük van a CÉLSZEMÉLLYEL, mivel NEM TUDNAK RAJTA FOGÁST találni, mivel múlt év végén jött vissza Hmvhelyre abból a célból, hogy MEGMUTASSA, és bebizonyította, hogy honnan kezdődik a TISZTESSÉG!
.
Hajrá Márky-Zaj, ez "csak" a magát lejárató "falusi gyerek" megsokszorozott cinkosainak a ZAJA!
.
Mégpedig azt, hogy HOL SZERETET, OTT BÉKE, HOL BÉKE OTT ISTEN, hol Isten ott szükség nincsen!
.
Ezt kapjátok be IMÁDKOZÓ sás-KÁK!
dr. prédikátor
Fityfasz csürhe!!! hogy miért nem basszátok a jó cigány kurva anyátokat!!!gecik!!!
Sámannus
Ezek a szarházik az országot is úgy kormányozzák, hogy ne tűnjön jónak itt semmi.
telegdilaci
@Aki Én: Mocskos hazug Hazaáruló GAZEMBEREK!! ez megy az egész Országban,csak ott a sikertelenséget is Óriási sikernek hazudják,azt hiszik hogy az Országban az agy mosottakon kívül mindenki HÜLYE!!
Gauntlet
Mi az? Büdös hogy más is irányíthat ?
karma1
@Aki Én: Azt a qrva!!!... Ez azert nem semmi!...:( Es a hascsikaras meg igy is meg akarja vedeni a vedhetetlent... A hulyeje... Mast sem tud, csak lipsizni...
karma1
@Gauntlet: Nagy szerencse, hogy Hodmezovasarhelyen nem lehet az embereket tokeletesen hulyenek nezni, es ok jobban hisznek majd a sajat szemuknek, mint a fidesz propagandanak... Nagyon remelem, hogy lazar meg a tobbi nertars a sajat zsirjaba fullad bele - hat nem sok jot kivanok nekik,- nincs miert
papa.49
Lézerpiszkosszarjankótól más nem is várható !!!
Nessy
Minek kellett a levél? Hiszen eddig is ott tartottak be, ahol tudtak! Még a saját érdekeik ellen is szavaztak inkább. A város meg nem érdekelte őket eddig sem, eztán sem! Ezt csinálta anno az egész fidesz bagázs a parlamentbe is, ellenzékbe! Most az unióba is ezt játsszák. Aminek lehet, még a régebbi saját javaslatuknak is, ellene szavaznak.
És ezt a társulatot 2,3 millió ember imádja, ki ezért, ki azért!
kereső
@Nessy: ki azért, mert az anyját is eladná húsz fillérért, még akkor is,ha lyukas az a húsz filléres.
Csizmás Kond
...ez a baloldal...aki csak ilyen szarságokat képes híresztelni...és még ők akarnak vezetőszerepet...
Nessy
@Csizmás Kond: Már elnézést! Honnan is érkezett a levél? Ha jó emlékszem, saját definiciójuk szerint a fidesz még jobboldali, keresztény alapokon álló, a szűkített Tízparancsolatot ismerő párt!
F_Viktor
"...ne tűnjön úgy, hogy Hódmezővásárhely jól működik"

A hülye fityeszes birkáknak az sem tűnik fel, hogy a Vásárhelyt uraló fityeszes képviselőtestület irányítja (qva rosszul) a várost, nem a polgármester, akinek javaslatait rendre leszavazzák azok a pártkatonák, akik esküjükkel ellentétben nem Hódmezővásárhely érdekeit képviselik!
Csizmás Kond
@Nessy: Az ilyen levelek általában onnan jönnek ahová megérkeznek...érted ?
Clavigo
"" minél rosszabb az országnak valami,,,a fidesznek annál jobb ".,,,,Emlékszik erre valaki,,főleg arra ,,hogy ki mondta ?
Nessy
@Csizmás Kond: Akkor miért a fideszes képviselő magyarázkodik?
Miután még nem vagyok demens, csak a politikai tisztánlátásom nem elég éles, értem a magyarázatot, de ezt hagyjuk a híveknek.
Csizmás Kond
@Nessy: Kinek és ki magyarázkodott, amit te láttál vagy hallottál ?
csak úgy....
@Csizmás Kond: Nem akartam de nem bírom ki...
te egy nagyon bonyolult,egérfogásra alkalmatlan egérfogó vagy...
csak úgy....
@Csizmás Kond: örülök! -már fostam,hogy ezt is ki akarod majd tárgyalni a plénum elött...
te ,mikor nem mint shikari vagy úton a propelleren,akkor mi vagy ?
a. egy cicka?
b. kripton a gázos?
c.vergödszke ?
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...nálam nem szokás minden nap más bőrbe bújni...és a találgatásod szerintem arra vall, hogy nálad szokás...
...és ha már ismerkedünk, te ki voltál ez előtt ?
csak úgy....
@Csizmás Kond: érted,hogy miröl beszéltem ,...ez a lényeg!
az elözö életemben? fejvadász lehettem, -a mai napig nem tudom elviselni a hazug,lopós és tisztességtelen ganajokat...
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...na így már értem...ezért változtatod ilyen sűrűn a neved, mert még önmagadat is megutálod...:)
csak úgy....
@Csizmás Kond: te egy féreg vagy ,hétköznaponként shikari...,gondolod,hogy nem szarok nany ívben a véleményedre!? :) hasad a tudatod,erre itt már lassan mindenki rájött. ;)
ha te-ti vagytok a fidesz utolsó értelmesnek nevezett katonái,akkor nekik béfellegzett! :)
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...hogy ki a féreg ,...erre épp te adtál egy értelmes választ, az aki folyton cseréli a nevét, az aki minden párbeszédet szarakodással tud csak lezárni..vagyis te...ilyen becsületes kis takony vagy látod ?
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...sajnos csak ennyire tudok hozzád hasonlítani...
advocat
Shikari! Márky nem liberális. Csak nem a Fideszt támogatja. Mert bizony vannak konzervatívok is, akik másképp képzelik el az országot. Mert azért jó néhány konzervatív szembefordult ezzel a magát kereszténynek csúfoló (Csuhások! Térdre, imához!") párttól. Bár, ha nyelved színén elmélkednénk - mitől is barna - nem lennék meglepődve. Persze, ha megfizetik? (Megjegyzem, Vásárhelyt elég jól ismerem.)
csak úgy....
@Csizmás Kond: tipikus shikari tibi válasz! :)
Aki Én
@Csizmás a román Kondom: Hogy a bánatba tudtok ti ilyen nyilvánvalóan és büszkén ennyire buták lenne?

4cdn.hu/kraken/image/upload/s--BxpeIBqO--/w_994/7DFK6Ric4kpEJJEHs.jpeg
csak úgy....
@Aki Én: Szerinted is genetikusan hülyék? ...mert készakarva,önszántából csak az az igazán büszke a saját hülyeségeire...,persze pénzért is vannak ,-lehet öket venni .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.