A fideszes médiagépezet remekül működik: a 18-49 éves korosztály feléhez nem jutott el az az információ, hogy Orbán luxusgépen repült Videoton meccset nézni, Garancsi István meghívására.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

80 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anima
@Csizmás Kond: Ó, te szegény magyr paraszt legény, tényleg nem veszed észre, ha ezt az ellenzék csinálná, vérhab fröcsögne ki a szádon, miközben ugyanazért, mentegeted a vezéredet?
Ordítasz a kettős mérce miatt, miközben ti művelitek ezt ezerrel.
Két lehetőség van: Hülye getszi vagy!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
...meghívás...
hány államfő, miniszterelnök, pártelnök vagy akárki kért valamilyen hivatalos engedély ha valahová meghívták...pl bulira, előadásra, meccsre, kongresszusra vagy akármire ?
anima
Megint meg van a kétharmad?
Jóóóóó...
anima
@Csizmás Kond: Ó, te szegény magyr paraszt legény, tényleg nem veszed észre, ha ezt az ellenzék csinálná, vérhab fröcsögne ki a szádon, miközben ugyanazért, mentegeted a vezéredet?
Ordítasz a kettős mérce miatt, miközben ti művelitek ezt ezerrel.
Két lehetőség van: Hülye getszi vagy!
Csizmás Kond
@anima: ...te valamilyen sérült állat vagy ?
mackoka46
Hogy nem lett rosszul a hanyatló nyugat libsi repülőgépen a fél cigány dög.
bencemacska
Annyira el van telve magával, hogy ő azt nem érti, hogy merjük mi vitatni, kinek mijét, mire használja kénye kedve szerint!?
Csizmás Kond
@Mirabilis: ...számodra és az csak egy kérdés volt amire vagy tudsz válaszolni vagy annak hiányában értelmetlennek mondod...
ja és hogy ne kelljen tovább kérdezz...a cíkk azt boncolja, hogy Orbán valakinek a gépén elutazott meccset nézni és az korrupció, mire én megkérdeztem hogy mióta korrupció valakinek szívességet meghívást vagy felajánlást elfogadni...erre te belebőgsz...válaszolj ha tudsz.
kissé felnőttem
persze nem jut el hozzájuk, mert robotolnak, a megélhetésükért nem a napi politika foglalja le a gondolataikat, ha csak a napi határon át ingázókat veszem kapásból 4-500 ezer ember ám
Csizmás Kond
@Mirabilis: ...és mond te mennyi pártagságot fizetsz ?
Csizmás Kond
@Mirabilis: ...de mit is vártam volna...sajátságos a ballibsi értelmed és civilizációd...
Az előbb azért kérdeztelek a tagságdíjjal kapcsolatban mert az is ezen elvek alapján korrupció...ugyanis érdekből fizetsz. Ami meg az ilyen kiderítéseket illeti azok azért hihetetlenek mert nektek ez a foglalkozásotok, a szarkavarás, a mások aláásása stb...mert megnyugtatlak, hogy Orbán ennyi év miniszterelnökség alatt csak megtanulta hogy kitől mit szabad elfogadjon és mit nem...csak sajnálatos módon ti mindig mindenkit a saját értelmetek és felfogásotok alapján ítéltek...mintha mindenki annyira balfék volna mint ti...ezek vagytok.
Csizmás Kond
@Mirabilis: ..ja persze hogy nem...csak filóztam a gondolattal...:)
az az érdekes, hogy sehová sem tartozol de mindig balra húzol...ez a szélütés jele...:)
Yoda69
@Csizmás Kond: Ez mar nem bal vagy jobb kerdese bocskoros.
@Mirabilis: nagyon pontosan idezte az idevonatkozo torvenyt ami orbanra is vonatkozik. Egy lehetoseg maradt az ez evi adobevallasban befizetni a juttatas adojat, de nem csak ennek az egy utnak, hanem az osszesnek amit eddig igenybe vett, illetve igenybe fog venni, mert a szovivo elvtars megmondta hogy orban ezutan is igy fog repkedni.
Yoda69
@Mirabilis: Az is feletteb furcsa, hogy a maganrepulo utja gyakran keresztezte a orban luxus-yachtjanak az utjat ami az Adrian horgonyoz. Csak nem az adofizetok penzen utaztatjak a sleppet a yachtra?
kokopelli
@Mirabilis: ..hát nem érted?Ha nem tartod törvényesnek a "nagy mágus OV" két-
ségbefogható cselekedeteit,akkor baloldali,szélsőbaloldali,vagy komcsi vagy! Azok
közül választhatsz,amit a regnáló ME már anno befutott! ...na és a libsi-t amit elfelej-
tettem,mert annak a nemzetközi fórumán volt már a "fényességes OV" akár még gó-
ré is! ;-)
Csizmás Kond
@Yoda69: mi történt, keresztényeknek kezdtél mosogatni, hogy vasárnap nem dolgozol ?
mackoka46
A maradék 1/3-ad pedig még jobban tudja, hogy ez mindennek a teteje amit művelnek, de haszonhúzói ennek az ocsmány aljas rezsimnek.
desiro
Bezzeg anno a Gyurcsány Audi-ja, hogy csípte a szemét ennek a sok NÁCI majomnak.
Most félévente cserélik a kormány autóit az nem érdekes, igaz FitdeSS fattyak.
1. Hány magán repülése volt Gyrcsánynak?
2. Hányszor cserélte le a kormány autóit?
3. Hány államtitkár dolgozott?
4. A helyettesek száma most és akkor?
Na fitymaszopósok adjatok választ???
Yoda69
@Csizmás Kond: A temara reagalj bocskoros, ne szemelyeskedj.
@Pegero: Eleg ertelmi szegeny lehetsz, ha ezt irigykedesnek fogod fel.
desiro
@durbincs: A témáról beszélj TE árvízkárosult.
Unalmasak a kérdőjeleid vagy mást nem ismersz fitymasz??
Csizmás Kond
@Yoda69: ...amikor megtanultál magyarul akkor pofázhatsz...addig mars vissza mosogatni.
Eladott Ország
"Engem még mindig annak a 47 ezer milliárdos nemzeti vagyon "Rendszerváltás" címén való szétlopása és a 85 évre titkosított olajakták érdekelnének (amiben minden MSZMP utódpárt benne volt), amit jól a szőnyeg alá söpört minden párt. Az ilyen kispályás dolgok, mint egy szaros repülőút, mindaddig teljesen hidegen hagy, amíg a Gengszterváltással indult rablás cunami nincs feltárva, ami valójában az ország mai szegénységének az alapja."
desiro
Nem válaszoltak a fitymaszoposok a kérdéseimre, de nam is várok választ ostobáktól!!!
desiro
@Pegero: Remélem követed orbánodat amikor repül!!!
percsi
@Eladott Ország: Engem is érdekelne, szerintem üresen maradna az országház. Nem hiába hallgatnak a bárányok.
Eladott Ország
Egyre szomorúbban látom az ország "Stockholm-szindrómásodását". Vagy minden mindegy, csak hagyják békén, vagy fogalma nincs semmiről, vagy haszonélvező, vagy csendesen őrlődik, vagy értetlenkedve néz ki a fejéből, vajon mi jöhet még? És a "nagyok" magasról tesznek mindenre, mindenkire. Úgy váltunk egy következmények nélküli országgá, hogy azt mára el is fogadtuk. Az vált különlegessé, ha valaki még egyáltalán kérdőre meri vonni csúti Puhost azért, mert egy valószínűsíthetően a barátja által vásárolt több milliárdos magángépen járja a kontinenst.
Csizmás Kond
@Mirabilis: ...szerintem csak érint valamilyen formába ha folyton azzal van bajod...:)
...és nem vagyok orvos...és még agyhalott sem, sőt agymosott sem csak nem szeretem ha valaki csak a többség kedvéért fúj valamit, de nem gondol bele hogy mi lenne ha...
kokopelli
@Mirabilis: ..reménytelen esetek! Én már nem is válaszolok az ilyen agyhalottaknak,mert
nem értem azt sem,hogy te hogy a "többség kedvéért" fújsz valamit a "Fityisz" ellen,holott
állítólag ők vannak többségben!Igaz hogy csak a választási matek miatt! 1/3-al 2/3-ot csi-
nálni nem semmi! ;-)))
Eladott Ország
Orbán Viktor és pereputtya Európában repked egy jó barátja magángépével, amivel a kormányszóvivők és úgy nagy többségében a fideszesek szerint nincsen semmi baj. Nincs, mert megmondták nekik, hogy nincs baj. Ha kérdezik őket, ezt kell mondani. Az hogy Hollikok és Gulyások – de Lázár is pontosan ugyanezt tette – nem rendelkeznek és nem is rendelkezhetnek önálló gondolatokkal nem újdonság, így az sem meglepetés, hogy újságírói kérdésekre – már ha egyáltalán válaszolnak – gond nélkül képesek egymástól függetlenül ugyanazt válaszolni. Tudják, hogy mit kell mondaniuk, ez a munkájuk. Ugyanis az ő dolguk már évek óta az, hogy védjék Orbánt és haverjait bármiféle támadással szemben.
Eladott Ország
Az, hogy az ország miniszterelnöke a magyar parlamentben azokra felvetésekre, miszerint nem találja véletlenül aggályosnak, hogy miniszterelnöki minőségében egy olyan személytől fogad el értékes luxusutakat, akinek a cége az ő miniszterelnöksége idején futószalagon nyeri az állami megbízásokat, azt bírja beleokádni – nem az ellenzéki képviselők (!), hanem – a magyar emberek pofájába, hogy ő harminc éve így megy mindenhova, és jövő héten és ezután mindig így megy mindehova, már megint az a szint, amikor az ember se köpni, se nyelni nem bír. És nem azért, mert irigy köcsög és az Orbán-fóbia elvette a józan eszét, hanem azért, mert ebben a válaszban tökéletesen benne van a nemzeti fejünkre szarás magától értetődőségének ígérete. Életfogytiglani jelleggel. Akármit csinálok, ameddig én vagyok a kakas a szemétdombon, márpedig én voltam, én vagyok és én leszek, az rendben van. Tegnap is és holnap is rendben lesz. Bármit és akármit csinálok, ti be fogjátok nyelni, és semmit nem tudtok tenni ellene, mert szerintem minden rendben van. Az az ember, aki egy ilyen botrány után – amibe a világ bármely pontján bármely politikus belebukna, csak ebbe az egybe és akkor nem beszéltünk arról, amit ez itt kilencedik éve művel – azt bírja mondani, hogy nem érti, miért lett ebből az ügyből slágertéma, az szerintem végérvényesen elveszítette a kapcsolatát a valósággal. Nyilván nem most, de most már menthetetlenül: az erkölcs lejtőjén seggen, lábbal előre csúszva röhög bele a nemzet sápadt orcájába és nem érti, hogy mi a szent szar van
Hellcat
@Csizmás Kond: Te szerencsétlen te...Dolgoztál te már multi környezetben? Üzleti kapcsolatban állsz valakivel és elfogadod tőle a legkisebb ajándékot is úgy basznak ki korrupció miatt, hogy öröm nézni. Ez meg röhögve, mondja a parlamentben, hogy hát ő ezt mindig is így csinálta...a mádiaegyensúlyról meg annyit, hogy az említett korosztály FELÉHEZ el sem jutott a hír. Tényleg nem veszed észre mi megy itt? Tizedekkora balhék miatt szocik lemondtak, vagy égett miattuk Budapest...te meg még véded is őket bazdmeg? Ki a hazaáruló akkor? Mert aki hazaárulót véd az is hazaáruló. Ti fideszesek mindannyian.
magyarbakancs
"Orbán luxusrepülése: kétharmad szerint ez korrupció" Bűncselekmény
A saját magatok által irt törvény szerint is.
Az az ember ki kösz feladatot lát, él és bűncselekményt követ el azt lemondatják állásából
Csizmás Kond
@Hellcat: ...buta macska vagy...az tesz agresszívá.
Egy kormányfőnek ugyanúgy lehetnek barátai mint neked vagy akárkinek...csak mindezt emberként kell felfogni...
...szerintem te nem megfogod az egeret hanem lelövöd...
és média...az nem önként és kötelezve jut el senkihez...akit érdekel az megveszi akit nem érdekel az nem veszi meg
magyarbakancs
@Csizmás Kond:" meghívás...
hány államfő, miniszterelnök, pártelnök vagy akárki kért valamilyen hivatalos engedély ha valahová meghívták...pl bulira, előadásra, meccsre, kongresszusra vagy akármire ?"
Igazad van egy se kért engedélyt mert el se fogadja.
És nincs olyan Lajtán túli vezető ki a saját falujában stadion épített meg kis vasutat.
És nincs olyan vezető ki szobatársát futtatta majd a G nap után meg fektette anyagilag.
Nincs olyan ,hogy gyere kori járótársát futtatja a közbeszerzéseken.
Hellcat
@Csizmás Kond: Magyarázhatod, hogy a de ő a barátod, akkor nem csak korrupció miatt de összeférhetetlenség miatt is kibasznak. Tényleg nem érted ugye?
Csizmás Kond
@magyarbakancs: ...csak annak a bakancsnak meg le a talpa amelyikkel minden köbe belerúgnak...te így jártál.
El kell menni máshová is, olvasni kell, tájékozódni nem csak a megszabott dumát fújni...mert így unalmassá válsz.
nézz körül a világban hány miniszterelnök fizeti a repülőjegyét...vagy csak szerény hazánkban hány fizette...mutass egyet fel...és ne várd a g napot mert már hóhért is akasztottak...
magyarbakancs
@Csizmás Kond: Te ezt a sok baromságot nekem írtad,
Mert ha igen akkor te zacskóban élsz
Csizmás Kond
@Hellcat: tényleg nem...mert nekem nem voltak olyan barátaim akik kibasztak volna velem...nálam a barátság sokkal másabb alapokon működik...
és összeférhetetlenség...már elmondtam ...ő is ismeri a törvényt nem gondolod ?
Hellcat
@Csizmás Kond: Hát tényleg nem érted. Egy munkahelyen EZ nem elfogadott...márpedig a parlament legjobb tudásom szerint még munkahely. De látom megint úgy okoskodsz, hogy fogalmad nincs az egészről...ez nem barátság kérdése, hanem a munkáltatód mondja meg mit szabad mit nem...Ha az ajándék elfogadása korrupció akkor az az...akár a barátod adja akár nem, ha üzleti a kapcsolat repülsz a faszba de még fel is jelentenek. Ráadásul a képviselők miniszterek erre esküdtek fel...benne van a kódexükben, kimondottan egy erre utaló rész, és ezt most így a fidesz nyíltan leköpte...nyíltan szembeköpik azt amit maguk kreáltak amire ők maguk felesküdtek és nem utolsó sorban a szavazóikat is azaz titeket. Milyen érzés?
Hellcat
@Csizmás Kond: Megpróbálom elmagyarázni...Ha dolgozol egy cégnél, tegyük fel karbantartáson, és a te nagyon jó barátod véletlenül egy olyan vállalkozó akire mondjuk karbantartási munkákkal lehet megbízni. Ha te úgy írod meg a beszerzéseket, hogy azt a barátod cége nyerje, ő meg mondjuk meghív vacsorázni, akkor már a VACSORA elfogadása is összeférhetetlenség és korrupció és azonnal kirógnak és fel is jelentenek. Nem fogja érdekelni a vezetést, hogy te barátként mentél el vele zabálni. Itt ugyan az a helyzet...a qrbán tolja a pénzt garancsi felé, ő meg cserébe repülőzteti...akár barátok akár nem ez kibaszott nagy korrupció.
Csizmás Kond
@Hellcat: A parlament NEM munkahely ! Az egy képviselet, egy érdekképviselet, egy meghatározott terület képviselete.
A munka értelme egy nagyon bonyolult meghatározás, ami nem csak a mosogatást foglalja magába...
Hellcat
@Csizmás Kond: Aha. És akkor mi a helyzet azzal a résszel, hogy felesküdtek rá? Így vagy úgy de az jön, ki hogy ez kurva nagy korrupció.
Csizmás Kond
@Hellcat: ...elsiettem...még annyit, hogy ha a parlament munkahely ki a miniszterelnök munkaadója ?
...a képviselők, a miniszterek melyik munkaadónak tettek esküt ?
...és itt visszatérve a mosogatásra, otthoni szinten az sem munka sőt soha senki nem esküszik fel senkinek hogy ő a mosogatást hogy végzi el...csak abban az esetben ha azt szolgaként végzi...bonyolult igaz ?
tulipan
Most, itt, még, az egész tolvaj féreg, agyatlan, narancsos horda, mint Te is aki tagja vagy űzi kisded játékait és aláássa a magyar nemzet eddigi létét! Aha, szerinted fekély? Szerintem meg, ÉPPEN Te és a hozzád hasonlók, rosszabbak vagytok,. mint a Tatár horda és a Török dúlás és példaképetekhez Hitlerhez "méltóan", álnemzeti hablaty "védelme" alatt, teljesen szétveritek-szétolpjátok az országot!!! Nem tudom mi marad utánatok? Lehet, hogy semmi és mint 1100 év alatt, már annyiszor az reménytelenség sokáig úrrá lesz, de ne reménykedj, nem ÚSSZÁTOK MEG!!!

"S sírt, hol nemzet süllyed el
Népek veszik körül,
S az ember millióinak szemében gyászkönny ül."'
Csizmás Kond
@Hellcat: Ők a törvényre esküsznek..az elődeik által megalkotott törvényre...amit esetenként módosítanak és ha jön a következő akkor ugyanúgy folytatódik...de ezt nem tudtad ???...hol élsz te ?
Aki Én
@Csizmás Kond: Tényleg siralmas, hogy milyen egyértelmű dolgokat vagy képtelen értelmezni és, hogy mennyire félre tudsz vinni egy-egy sztorit.
Annyi, de annyi írás elemezte már ki ezt a sztorit, hogy miért korrupció, hogy miért adócsalás, hogy miért törvénytelen, de te csak fújod a butaságaidat.
Rád tényleg nem ragad semmi a kanmacskán kívül?
Csizmás Kond
@Aki Én: ...te mindig is egylövetű voltál...
Aki Én
@Csizmás Kond: ...lehet, de te ettől még buta maradsz.
Hellcat
@Csizmás Kond: Miből van a képviselők fizetése? Ezen gondolkodj...Elődeik törvénye? Azzal kezdték, hogy új tákolmáynt csináltak...ez az ő saját törvényük...te hol élsz? :D
Csizmás Kond
@Aki Én: soha nem is akartam senkinél okosabb lenni...az már betegség tudod ?
Csizmás Kond
@Hellcat: ..na miből van ?...mert gondolom ha nem súgom meg ki sem találod...
ilyen a világ...csak sajnos sok macska lehorgonyzott az egérfogásánál..
Csizmás Kond
@Csizmás Kond: ..ismét elsiettem...te mit képzeltél kinek a törvényei szerint kéne működjenek ???
Hellcat
@Csizmás Kond: Ennyi a válaszod? Ez nulla...A korrupció az korrupció akár hogy is magyarázod. És a királyodnál korruptabb geci még nem élsőködött az ország élén.
Csizmás Kond
@Hellcat: ..ja hogy az...de mi az ,...az amit te annak hiszel vagy amit a törvény annak tart ?
szerintem te nem is a lényeget firtatod hanem politizálsz...mintha kampányban lennénk...:)
Hellcat
@Csizmás Kond: Szavad nem lehet, mert megpróbáltam...d3e már az elején elismerted, hogy igazából közöd nicns a témához...szóval csak okoskodsz háttértudás nélkül. Most ezzel mit kezdjek. Ha menthetetlen barom vagy akkor az vagy. Aki ilyen alapvető formáját nem ismeri fel a korrupciónak az, hogy mer bármibe beleszólni meg kritizálni. Hát gyakorlatilag bizonyítod, itt hogy nulla hozzáértésed van. Okoskodni mindenki tud.
Csizmás Kond
@Hellcat: ..csak azt ne mond, hogy neked van közözd a témához...mindjárt hátast vetek..
Hellcat
@Csizmás Kond: Nálad biztos több közöm van hozzá...mondjuk a semminél minden több :)
Csizmás Kond
@Hellcat: ...vagyis beismerted hogy korrupt vagy...kutya legyek ha ezt ha más mondja rólad elhiszem...de így...mik ki nem derülnek..
Csizmás Kond
@Mirabilis: Nekem nincsenek Orbánista érzelmeim... sem nem ingem sem nem gatyám. Az, hogy most ő van a polcon és ezt a rendszert osztjuk és szorozzuk minden nap, na meg mindig a mindenkori törvények betartása mellett vagyok az csak azokban vált ki ellenszenvet akiknek soha nem tetszik semmi.
Soha életemben nem pártoltam azt a felfogás, hogy amit ma megszavaztunk azt holnap megtagadjuk. Az én nézetem az előrelátás, az előre meggondolás és az azutáni alkalmazkodás. Ha sehogy sem megy akkor le kell váltani de nem leszarjuk majd lenyaljuk mert az szélhámosság.
...és a repülőút mint már írtam azt azelőtt meggondolta és tanácsot kért mielőtt az a közvélemény tudtára jutott volna...szóval ezen lehet filózni de nincs értelme.
...ha lenne tétje nem holmi napifos újságok hoznák le...de sokan ezt sem gondoljátok meg, csak az elkezdett marhaságot fújjátok teletüdővel...
kokopelli
@magyarbakancs: ...levált a talpad,szól a "humortalan élzelődés",de olyan perverz
fideszes írja,aki gatya nélkül mutogatja magát!Lehet,hogy "liliomtipró" is?Egy biztos
tos,hogy gusztustalan! ;-)))
Csizmás Kond
@Mirabilis: ..persze asszisztálok minden szavazáson és csakis az beszélhet aki szavaz nem az aki csak szajkózza a semmit.
volvós
...az a " luxusrepülő " is lezuhenhet egyszer véletlen, ha megtelt !!!
Csizmás Kond
@Mirabilis: ...te nem olvasod amit írok, vagy nem érted ?...itt előbb leírtam mindent...
Csizmás Kond
@Mirabilis: ..ember, tudom miket írtam, miért ismételsz ?
Csizmás Kond
@Mirabilis: ..mert szerinted csak úgy nyilvánosan elfogadna ilyen szembetűnő lekenyerezést...nem is tudom...ilyen felfogással szerintem pelenkát hordasz...:)
Csizmás Kond
@Mirabilis: szerintem nem és bárkit aki miniszterelnökségi posztot vállal nem annyira buta mint az sokan innen lentről hiszik...
Hellcat
@Csizmás Kond: De szánalmas csicska vagy :D Kiforgatod a mondataim? Ennyire telik? Szánalmas.
Csizmás Kond
@Mirabilis: Nekem nem a gugli a bibliám...?)
és szánalmasság...reméltem még elküldesz melegebb helyre is..csakhogy jobban tudjál aludni...
Csizmás Kond
@Hellcat: ..te forgatod ki saját magad, olyan válaszokat adsz amire magától jön a válasz..
..jobb ha önmagadra fordítod a sajnálatodat, hátha okosodsz...:)
Hellcat
@Csizmás Kond: Hát rád kár is mert te menthetetlen vagy :D
Csizmás Kond
@Hellcat: ...ja, valami nővérszindróma...te minden áron meg akarsz menteni...:)
magyarbakancs
@Csizmás Kond: ".ki hogy fogja fel..."
A te felfogásod milyen?
Csizmás Kond
@magyarbakancs: ...hát nem bakancsos...az biztos.
magyarbakancs
@Csizmás Kond: Hát nem Csizmás Kondos az is biztos

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.