Megalakult a Fidesz-KDNP-frakciószövetség népesedés- és családügyi kabinetje – jelentette be Novák Katalin, a Fidesz alelnöke a kabinet első ülése után szerdán Budapesten.

Novák: megalakult a Fidesz-KDNP népesedés- és családügyi kabinetje – videó

Fotó: MTI/Kovács Attila

Novák Katalin, a kabinet vezetője, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára közölte, az első ülésen megerősítették a kormány elköteleződését az iránt, hogy

Magyarország jövőjét a magyar gyermekekben látják, a migráció helyett pedig a családok támogatását tartják fontosnak.

Elmondta, a testületnek 11 tagja van.

A Fideszből Bányai Gábor, Dunai Mónika, Kállai Mária, Kovács József, Mátrai Márta, Szatmáry Kristóf, Tapolczai Gergely és Zsigmond Barna, a Kereszténydemokrata Néppárt képviselőcsoportjából pedig Harrach Péter, Juhász Hajnalka és Vejkey Imre vesznek részt a munkában.

Forrás: MTI

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Az összes demagóg, szenteskedő fatökű bekerült a népesedést elősegítő kabinetbe. Nagyon helyes lesz, ha a Mátrai-Harrach tandem fog tanácsot adni a Novák-Orbán kettősnek a népesedéspolitikával kapcsolatban. Normális munkahelyek, bölcsődék, óvodák, iskolák nem kellenek hozzá, csak a kabinet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Nyilván gyarapodnak a családok – az a néhány a húsosfazék körül – kell a munkahely az időközben felcseperedett gyereknek, keresztgyereknek, unokatestvérnek. Semmi baj, örömmel finanszírozzák a magyar családok ezeket a projekteket. Szeretünk hülyék lenni, azt pedig kifejezetten jól viseljük, ha a nyakunkon élősködnek. Lehetőleg jó sokan.
Nessy
Murphy törvény: ha azt akarod, hogy valami ne oldódjon meg, hozz létre bizottságot, (kabinetet)!
Halvány emlékeim szerint a gyermek fogantatásához, születéséhez nem kell kabinet, előadássorozat! Legrosszabb esetben egy pipetta, és egy petricsésze.
papa.49
@Nessy: Leginkább normális légkörű ország (ahok a ME. nem harcol örökké), normális élethez elegendő fizetések, elfogadható árak, lakások, házak, és nem utolsó sorban ÖNTUDATOS EMBEREK !!!
Nessy
Egyébként elmennek az anyukájukhoz látogatóba, ha a szeme elé mernek kerülni!
Aki a beteg férjét/feleségét, szüleit ápolja, annak pár ezer forintot adnak!
De a mindenit neki, ha ennyire csak a gond meg a baj van az idősekkel, vezessék már be a kegyes halált! Aztán probléma megoldva!
solidedge
"Magyarország jövőjét a magyar gyermekekben látják, a migráció helyett pedig a családok támogatását tartják fontosnak." A népességi adatokat látva ez rasszista és kirekesztő lesz. Míg a magyar 2001 és 2011 között 11,7 %-kal fogyott, a nemzetiségek közül a cigányoké 53 %-kal nőtt. Innen nem folytatnám.
Desischado
@Nessy: Pontosan. Ennyit a "családbarát" kormányról. Ezek a herék is csak a pénzt fogják vinni, de sebaj, jól mondja Eladott Ország, el tudjuk őket tartani, mert szeretünk hülyék lenni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.