Télen sem áll meg a migráció a balkáni útvonalon, bár egyes hegyi utakat ilyenkor nem lehet használni – mondta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szombat este az M1 aktuális csatornán.

Kifejtette: nem csak a görög szigetekre érkeznek folyamatosan migránsok, hanem egyre növekvő számban mennek Törökországból szárazföldi utakon Görögországba, és Bulgárián keresztül is van mozgás.

Bakondi: télen sem áll meg a migráció a balkáni útvonalon

Középen Bakondi György belbiztonsági főtanácsadó

Fotó: kormany.hu/Botár Gergely

Bakondi György jelezte: nincsenek pontos adatok arról, hogy hányan vannak úton a Balkánon, a számuk 70 ezer körül lehet. Mint mondta, ha a migránsok nem tudnának átjutni ezen az útvonalon, akkor nem is indulnának erre.

A főtanácsadó szerint szervezetten, embercsempészek szállítják a tömeget a balkáni és a tengeri útvonalakon is. Emlékeztetett, hogy amikor 2015-ben Magyarország megépítette a szerb határszakaszon a kerítést, órák alatt átvitték a migránsokat a horvát határszakaszra.

Bakondi György ugyanakkor hangsúlyozta, hogy a tengeri útvonalakon civil szervezetek, elsősorban a Soros György által finanszírozott szervezetek hajói átvették a migránsokat, illetve az elmúlt napokban nyilvánosság került olyan filmfelvétel, ahol egyes civil szervezetek képviselői migránsokat tanítanak ki, hogyan tévesszék meg a hatóságokat.

A nagyszámú bevándorló által használt név nélküli bankkártyákról a belbiztonsági főtanácsadó elmondta: tisztázatlan eredetű és nagyságú, tisztázatlan ellenőrizettségű pénzek felhasználását teszik lehetővé, így terroristák finanszírozását vagy más súlyos bűncselekményt elkövetők támogatását is. Ez az európai polgárok pénzét felhasználó és az európai biztonságot jelentősen kockáztató, a migránsok tömeges beáramlását jogellenesen elősegítő megoldás – jelentette ki Bakondi György.

(MTI)

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Vakond, te is olyan mocsok vagy, mint a bandátok többi tagja. Épp a napokban nyilatkoztátok, hogy meg lehet szüntetni menekültek ellátásával foglalkozó állami szervezeteket, mert annyira lecsökkent a menekülők száma...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Vakond, te is olyan mocsok vagy, mint a bandátok többi tagja. Épp a napokban nyilatkoztátok, hogy meg lehet szüntetni menekültek ellátásával foglalkozó állami szervezeteket, mert annyira lecsökkent a menekülők száma...
magyarbakancs
Se télen ,se nyáron,se ősszel,se tavasszal a hülye agyatokban nem áll meg a migráció
papa.49
Vakondi vedd fel a telefont és kérdezd meg a fazékfejű BM. ki szállítja szervezetten a migriket !!!
nevemnick
A Horvátországi 46-53 km-es határszakaszon ugyanúgy kerítéssel van védve, mint a Duna túloldalán. A többi Horvát határszakaszt a gyors folyású, örvénylő Dráva, mint természetes akadály védi. A magyar oldalon erős határőrizet van, a migráncsáradat elején Beremenden és Drávaszabolcson volt nyomás, de senki nem jutott át, később is csak elenyésző létszámú határsértő volt, akiket elkaptak. A horvát oldal most is erősen védett, és a határtól befelé nemigen látni migráncsokat, egy-két kóborló négy-öt fős csoport kivételével Eszék környékén, akik már javában visszafelé készülnek. A horvát, Szerb, Bosnyák, Macedón határon megállítják őket, és ha nem megy szép szóval, akkor ráhatással terelgetik vissza őket.
Tapasztalatom szerint ez a helyzet Nagy Nemzethy Rettegő, a hetvenezer migráncsal kapcsolatban...
Nessy
10 fő helyett 12 jön? De ha "jó barát", akkor diplomáciai kocsit küldtök érte! Igaza van Qqbercinek, hiszen azért kell minden befogaó állomást, kettő kivételével bezárni, és a helyét sóval behinteni, mert nincs rá szükség. Már megint nem tudja a bal kéz, mit csinál a balf@sz!
lusta
@papa.49: Sajnos Ön téved. Miután a nemzetközi helyzet fokozódik, se télen ,se nyáron,se ősszel,se tavasszal nem áll meg a migráció, sőt milliók, mit milliók, száz milliók akarnak magyarországra jönni, hogy tönkretegyék virágzó, prosperáló kis hazánkat. Se Önt, se senki mást ne tévessze az az apróság, hogy az ittlévők is innen menekülnek, mert a migráncsok mindezt csak megtévesztésből teszik. Éberség kéretik, és ebben Vakondi főelvtárs élenjár, hála neki és mindenki a nemzet vezetője előtt a nagy törődésért le kell hajolnia és lépteit virágszirommal szórni.
mackoka46
Hol vagyunk biztonságban egy ilyen szégyentelen, feslett erkölcsű botrány országban ahol bűnözői banda irányít ?
namihami
Végeredményben nem küldhetünk mindegyikért követségi autót. A focirepülő pedig nem tud annyiszor fordulni. Ehhez célszerűbb lesz a katonai chartergép üzembeállítása. Nagyobb a befogadóképessége.
papa.49
@lusta: Tudod ezt biztosan tudom olyan forrásból akinek hiszek (nem sok ilyen van), és akit még véletlenül se neveznék meg, a lényeg az ,,fentről,, van ez irányítva !!!
solidedge
A hír igaz. A két magyar diplomata akik a macedón körözött bűnözőt hozták Budapestre két migránst láttak a balkáni útvonalon.
Eladott Ország
Bakondi György? Tudjuk ki ő? A katasztrófavédő debilnek kinéző kretén, az iskolázatlan tűzoltó altábornagy, a világhírű télügyi biztos, a mindenki üljön át egy másik autóba akciófilm és valóságshow (társ)rendezője, az olajszőkített belügyér elvtársa az erkölcsi pusztulásban, a bárgyú semmihez nem értő papagáj, a nyugalmazott migránsügyi belbiztonsági miniszterelnöki tanácsadó, bruttó 1 millió közpénz ellenében éktelen baromságokat bármikor összehordani képes seggarc. Akiről semmi olyasmi nem jut eszembe, amit a saját kútfejéből és született zsenijéből követett volna el, amitől jobb, biztonságosabb, élhetőbb hely lett ez az ország, aki már határőrnek is hülye volt, de kitartó seggnyalással felszopta-nyalta magát a személyiségzavar mellé és mindenhez ért, szakért, tájékoztat, betrappol mikrofonállványokkal csacsorászni, semmitmondani, tolni a síkbuta propagandát.
m.blog.hu/va/varanus/image/Fabius/k%C3%A9p/bakondi1.jpeg
kokopelli
@papa.49: ...ne kétekedjetek,ha Vakondi Vátesz György mondja,akkor az úgy is van!
Mégsem nyert idáig a lottón? Kapd össze magad Gyurika,te papagályom druszája !
desiro
nincs olyan szar amit ezek ne ennének meg!!!
interceptor
Bakondi agyhúgyköve a téli hónapokban jelentősen súlyosbodott, de azért megmondta az őszintét.
Az SMS-tanácsadó kijelentette: tisztázatlan eredetű és nagyságú, tisztázatlan ellenőrizettségű pénzek felhasználását teszik lehetővé a párfinanszírozás, így a NER-oligarcha pénzelését, vagy más súlyos bűncselekményt elkövetők támogatását is. Az európai polgárok pénzét megdézsmálja és az európai biztonságot jelentősen kockáztató, politikusbűnözők tömeges beáramlását jogellenesen elősegíti a fidesz-rezsim.
nemfideszes
Bakondi, még a hazudozáshoz is ostoba vagy!
"ha a migránsok nem tudnának átjutni ezen az útvonalon, akkor nem is indulnának erre." ... ezzel sikerült is öngólt lőnöd Gruevski ügyben.
kereső
Ma , ha a világot nézem nem Soros Györgyről igazolódott be,hogy szervezetten,embercsempészek közreműködésével segiiti az illegális migrációt, hanem Magyarország kormányáról-és Magyarország kormányfőjéről,a fidesz elnökéről. Ennyi.
Lehet tovább nyomni a "soros" dumát.
interceptor
@durbincs: Hát nem emlékszel? Együtt lőttük a Pártházat.
kereső
@interceptor: melyiket? Mikor melyiket!
nevemnick
@durbincs: kussolj te elmebeteg román réti néger.
interceptor
@kereső: Mikor, melyiket. De a fideszét mindenképpen.
advocat
Egy egykor Moszkvát is megjárt határőrtől mire számítotok. Azt mondja amit neki mondtak. Már megszokásból. Is.
kokopelli
@nevemnick: Mi az a "rétinéger"? Csak nem a megfekedett tehénß@r,mert
úgy még stimmelhet is!! (;-))
papa.49
@kokopelli: Nem ,,kételkedem,, én a vakondiban TUDOM, HOGY EGY NAGY RAKÁS SZAR NEM EGYÉB !!!
Cieranna
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Ugyan az a = = > > www.3xDate.top
Hofipisti
Különösen akkor nem áll meg, ha magyar diplomáciai kocsik hordják keresztény hazánk határához a bukott és elítélt muzulmán miniszterelnököket!
tulipan
@durbincs: Aha, te narancsos seGGnyaló félfaroknyi Sügét! Legalább megtudtam, hogy TE vagy ennek a a HIRDETŐS SEX -nek a feladója? vagy ?@csak húgy...+@kula-szar is ? aki Ploestiben a bányakecódban, miközben hektószámra vedeled a bányalóvizeletpáleszedet, bámulod a faladon levó meztelen Shakirát ábrázoló pószteredet?
Lepényleső
...s ha mégis akadozik,akkor a külképviseleteken dolgozók tesznek róla,hogy folyamatos legyen?
tulipan
@durbincs: Aha, te narancsos seGGnyaló félfaroknyi Sügét! Legalább megtudtam, hogy TE vagy ennek a a HIRDETŐS SEX -nek a feladója? vagy ?@csak húgy...+@kula-szar is ? aki Ploestiben a bányakecódban, miközben hektószámra vedeled a bányalóvizeletpáleszedet, bámulod a faladon levó meztelen Shakirát ábrázoló pószteredet? felőlem lehet akár 102 éves is, de azért csak simogatod, ugyi??? Ha egyszer Ő egy igazi férfi...?
Tudod, már nagyon uncsi vagy! Jó lenne ha elhúzmál s kénköves pokolbs a legközelebbi narancsos haverjaidhoz!
kokopelli
@tulipan: Már írtam valahol itt,hogy egy moszlem értelmiségivel beszélgettem
(nem magyarhonban) a "SIEMENS"-nél,akitől megtudtam,hogy azok a moszlemek,akik
tisztában vannak a vallásukkal,azok Jézus ugyanúgy tisztelik mint Mohamed-et,mivel
mindketten "próféták voltak"!Az hogy a történelmet a fanatikus "hívők" máshogy állítják
be,az nem oszt nem szoroz egy igazhívőnél mindkét oldalon!!
tulipan
@kokopelli: Tudod, éppen ezért is tetszett a fenti cikk! :)
tulipan
@durbincs: Mi a szösz? Há' nem bírsz magaddal, narancsködös, kifacsart narancsfejű hülyegyerek?? Aha, te narancsos seGGnyaló félfaroknyi Sügét! Legalább kiderült, hogy TE vagy ennek a a HIRDETŐS SEX -nek a feladója? vagy ?@csak húgy...+@kula-szar is ? aki Ploestiben a bányakecódban, miközben hektószámra vedeled a bányalóvizeletpáleszedet, bámulod a faladon levó meztelen Shakirát ábrázoló pószteredet? simogatod? élvezkedel?
Tünj el mielőbb innen, mert nagyon uncsi vagy, a pokolban, Te undorító, iszákos, kiherélt, szörnyeteg idióta, a degenerált gumbó +kula, az akuális narancsos haverjaid mellé?
Ott aztán gyárhatjátok szakmányba, az ocsmány hirdetéseiteket!!!
tulipan
@durbincs: Mi a szösz? Há' nem bírsz magaddal, hülyegyerek?? Aha, te narancsos seGGnyaló félfaroknyi Sügét! Legalább kiderült, hogy TE vagy ennek a a HIRDETŐS SEX -nek a feladója? vagy ?@csak húgy...+@kula-szar is ? aki Ploestiben a bányakecódban, miközben hektószámra vedeled a bányalóvizeletpáleszedet, bámulod a faladon levó meztelen Shakirát ábrázoló pószteredet? simogatod? élvezkedel?
Tünj el mielőbb innen, jó mélyen a pokol 9. rétegébe mert nagyon uncsi vagy, Te undorító, iszákos, kiherélt, szörnyeteg idióta, a degenerált gumbó +kula, az akuális narancsos haverjaid mellé?
Ott aztán gyárhatjátok szakmányba, az ocsmány hirdetéseiteket!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.