A kormány már több Európán kívüli egyetem magyarországi működéséről írt alá megállapodást a felsőoktatási törvénynek megfelelően, egyedül a CEU körül folyik a hisztériakeltés, mert a "Soros-egyetem" abban érdekelt - közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium szombaton az MTI-vel.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Teljesen mindegy, hogy a CEU megtett mindent, hogy megfeleljen a kormány elvárásainak, Orbán Viktor mégsem szeretné azt, ha az egyetem tovább működne Budapesten. Ezt ő eldöntötte és kész, még megmagyarázni sem kívánja, egyszerűen nem nyilatkozik senkinek az üggyel kapcsolatban. David B. Cornstein az USA magyarországi nagykövete ugyan lehetőségekről és egyeztetésekről beszél, azonban ez nem több puszta diplomáciai nyilatkozatnál. Maga Ignatieff is elismerte, hogy a Lex CEU óta a kormány nem hajlandó tárgyalni velük, mert ami jelenleg zajlik, az nem tekinthető hivatalos csatornának, és az egész történet amúgy sem vezetett eddig sehova. Orbán Viktort azt sem érdekli, hogy a CEU az ország egyik legjobb – ha nem a legjobb – egyeteme. Azt Soros György hozta létre, ezért pusztulnia kell. Nem fontosak sem a világ minden tájáról érkező diákok, sem az oktatók, de még a munkatársak százai sem. Orbán Viktor számára a bosszú mindennél fontosabb. Ha ő nem irányíthatja az egyetemet, akkor senki más se irányítsa. Ennyire egyszerű.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Ne hisztizz péter,ne hisztizz! Inkább állj a sarokba-és toporzékolj.Másra úgyse vagy alkalmas.
Még hogy külügyminiszter! Ez?...
Nessy
@RonaGyuri: Esetleg a horda lenne a megfelelő, de félő, hogy a neandervölgyi őseik reklamálnának!
kereső
Ja ,hozzátok a kazah,meg kinai,meg azerbajdzsán egyetemet,meg diákokat a magyar állam ösztöndijával, a mi kontónkra.Azok meg elveszik a magyar diákok elől a helyeket.Migráncsokat támogattok a magyarok helyett?
kereső
Egyébként is el kell terelni a figyelmet a Gruevszki ügyről,és mellesleg támadni a CEU-t, mert soros nem adta oda nektek .Az épületeket hogyan fogjátok elsibolni? Megvan már a terv?
RonaGyuri
@Nessy: van sokkal testhezállóbb: bagázs (főnév), ami csőcselék egy szinonimája = mindenre kapható szedett-vedett népség, amelynek semmilyen erkölcsi érzéke nincs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.