A rabszolgatörvényről, az ellenzéki pártokról és Gyurcsány Ferencről is elmondta a véleményét  Mráz Ágoston, a Nézőpont-csoport vezetője a Magyar Időknek adott év végi interjújában. Az interjú egyik legérdekesebb pontja, ahogy Gyurcsány Ferencet Rákosihoz hasonlítja. Mráz úgy kezdi az okfejtését, hogy a DK népszerűsége azért nem tud tovább növekedni, mert csillapíthatatlan gyűlöletet érez ellene a magyar társadalom túlnyomó többsége, minden korcsoportban. Ezt követően az alábbi példát hozza a DK elnökének jövőbeni terveivel kapcsolatban:" Amikor 1948-ban létrejött a szociáldemokrata-kommunista egyesült baloldal, Rákosi, Szakasits Árpád ­bebörtönzéséig, „szerényen” csak a főtitkári pozíciót vállalta el. Hasonló szerénységet gyanítok Gyurcsány Ferenc jövőtervében is. "

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ezt a mráz gyereket se az egyenes gerincéért tartják.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Grafix69
@kereső: Teljesen rendbe van amit írtál én a kezdetekről beszéltem , írtam , nem a politikusi idő alatti ténykedéséről , tehát az vagyonosodás kezdeti szakaszáról. Igen mindegyik ezt csinálta és mindezt bűnszervezetben . Ezekhez tartozik az olaj termékek liberalizációja és a többi szemétség a késedelmes vámfizetéstől a robbantásokig .
Grafix69
@telegdilaci: pontosan, félreértés végett ,: én nem támadom Gyurcsányt , csak azt próbáltam megértetni ( mivel a cikk róla szólt , nem Csányi Sándorról ) nem volt ő sem egy ártatlan bárányka az 1989 évek után . Viszont azt is leírtam , hogy sokkal többet adakozott a vagyonából jó célokra mint a pökhendi Orbán és bandája .
juttka
@Horizont: Durbincs dec.30.12:37-es kommentjére írtam, nevemnick: "Ja, jól látja."..."Ja, hülyeséget kérdezek". Igazad van, most néztem meg az előzményét is, nem saját magára értette. Bocsi, ezt elszúrtam.
karma1
@kereső: 08.50-re: Szerencse, hogy Te meg az internet nem felejt,... Koszi a cikket... Hol van ehhez kepest a fidesz sajat parthaz eladasa/atjatszasa? Meg azota a tobbi mocskossaguk?
kereső
@karma1:" Hol van ehhez kepest a fidesz sajat parthaz eladasa/atjatszasa? "-ó ,hát ez adta az első piszkos egymilliót-ez alapozta meg az orbán bányákat,a család gazdagodását. Már bizonyára sokan nem emlékeznek a folytatásra-Josip totra,kaya ibrahimra,a hosszú bájtokra( mert az ténylegesen is volt),az első miniszterelnökség alatti dunaújvárosi kő szállitási sztorira. Orbán a parlamenti képviselőségét-és utána miniszterelnöki hatalmát állitotta mindig is a családja vagyongyarapodásának szolgálatába. És még mindig GYF vagyona szúrja itt a szemeket-érdekes módon másoké sohasem.Orbán ma Magyarország leggazdagabb családjának feje-de ez rendben van,holott élete során soha nem dolgozott a vagyonért, mindig mindent csak sikkasztással, befolyásolással, csalással, hatalommal való visszaéléssel szerzett ez a szent ember.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.