A rabszolgatörvényről, az ellenzéki pártokról és Gyurcsány Ferencről is elmondta a véleményét  Mráz Ágoston, a Nézőpont-csoport vezetője a Magyar Időknek adott év végi interjújában. Az interjú egyik legérdekesebb pontja, ahogy Gyurcsány Ferencet Rákosihoz hasonlítja. Mráz úgy kezdi az okfejtését, hogy a DK népszerűsége azért nem tud tovább növekedni, mert csillapíthatatlan gyűlöletet érez ellene a magyar társadalom túlnyomó többsége, minden korcsoportban. Ezt követően az alábbi példát hozza a DK elnökének jövőbeni terveivel kapcsolatban:" Amikor 1948-ban létrejött a szociáldemokrata-kommunista egyesült baloldal, Rákosi, Szakasits Árpád ­bebörtönzéséig, „szerényen” csak a főtitkári pozíciót vállalta el. Hasonló szerénységet gyanítok Gyurcsány Ferenc jövőtervében is. "

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ezt a mráz gyereket se az egyenes gerincéért tartják.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
no és ki is lenne a derék Szakasits elvtárs???
simmering73
Ezt a mráz gyereket se az egyenes gerincéért tartják.
nevemnick
@RonaGyuri: Rákosi az már megvan? Ja, hülyeséget kérdezek... persze, hogy meg... :D
Commenter
@Horizont: Gyurcsány kb. annyira hasonlít Rákosira mint orbán John F. Kennedyre.
desiro
Ha Gyurcsány rákosi akkor viktor=hitler.
samu, aki nagyon sok ostobaságot beszél.
desiro
@desiro: ennek a samunak annyi esze van mint a farkatlannak.
Macskaszem
Ez a majom orbántól kapja a banánt, muszáj érte valami kunsztot mutatni neki.
nevemnick
@durbincs: ki kérdezett téged te kisf@szú, kecskeb@szó hulladék cigány?
Nessy
Nem is tudtam, hogy Gyurcsány törvényesítette a választási csalást, tette gazdaggá Mészárost, vette el a rokkantak pénzét, csinált média holdingot, rabszolga törvényt, üldözte el a CEU-t, épít üptre stadiont, vásárol szavazatot a határon túlról milliárdokért!
Mráz NERtárs, menjen szemészetre, mert a súlyos macula degeneráció jellemző tünete az arcfelismerés hiánya!
Ja, és Boldog Újévet!
Eladott Ország
Milliárdokat adunk ezeknek az embereknek, hogy kilúgozzák az agyunkat. A fideszes politikusnak, ideológusnak, szóvivőnek nevezett bűnözőknek a hazudozás-félrevezetés a foglalkozásuk. És ha sikerül elhitetniük, hogy az ellenfeleik is hazudoznak, már nyert ügyük van! Ezeknek a főállásban hazudozó férgeknek milliárdos nagyságrendben tolja a pénzt a bűnöző zsírdisznó közpénzből !
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--TT_X1RrJ--/w_1160/71OiYOQgp8AUDq8Us.png
nevemnick
@durbincs: írogatod azzal a mogyoró nagyságú eszeddel a 1.0 IQ-s hülyeségeidet te cigány hulladék. Menj és szórakozz a ducheval, szopikázd le vagy nyald ki, kisf@sz.
Borsodi
Gyurcsányból is elegünk lett az igaz,de Orbán olyan mint az ász még ha királynak is képzeli magát ő mindenkin túl tett eddig bárkihez hasonlíthatjuk(Rákosi,Caucesku beütéssel)
www.youtube.com/watch?v=6kRlshfgDsE
bencemacska
@RonaGyuri: ma, 12:13
Neked van rá tipped? Bevallom én nem találok valódi szocdemet.
tudode
Ez a kukucsKA intézet kupája mit akart ebből az összehasonlításból kihozni!
.
Se ingem, se gatyán egyik ÖSSZEHASONLÍTÁS sem, de ha ezzel arra mutatott rá, hogy az egyik a vh. után UJJÁÉPÍTETTE az országot, a másik 800 km autópályát, és egyebeket építtetett, akkor ok.
.
Akit pedig SZOLGÁL ez a KUKKOLÓ intézmény annak reményében, hogy a KERESZTAPU odacsp neki egy BÁRSONY hokedlit, aztán ü-CSÖRÖGHET a stadionerdők árnyékában!
.
Végső KONKLÚZIÓKÉNT mindkét kormányfő alatt ÉLHETŐBB VOLT ez az ország, mint ez alatt a KERESZTAPU alatt, aki csak azokat veszi emberszámba, akik MINÉL NAGYOBB NYELVCSAPÁSSAL nyalnak be neki!
Commenter
@bencemacska: Schiffer a Szakasits dédunoka. De ő nem szocdem.
solidedge
Orbán annyiban tér el Rákosítól hogy nem kopasz. A többi stimmel.
Yoda69
Akkor orbant mihez hasonlitana? hitler es mussolini keresztezett klonjava?
bencemacska
@solidedge: ma, 14:29
Igazad van, de ezt a Mráz nem akarja tudomásul venni.
Ez a majom nemcsak egy férfi - antireklám, hanem az intézetének a még meglévő csekélyke szavahihetőségét is végképp betemeti ezzel a hasonlat téveszmével!
Commenter
@bencemacska: Kénytelenek voltak ezt felbérelni, mert már Török Gábor a korábbi házi elemző is kihátrált szép lassan mögülük...
Jozefina
Mráz még nem nézett tükörbe??? Megijedne a görény képétől!!!
kereső
Kénytelen ezt mondani. Hiszen orbán, a mellett,hogy "régi vágású kereszténydemokráciát"-értsd,félfeudális horthy rendszer klónt, annak ideológiájával- rákosi pajtás kommunista eszközeivel is operál. Igy aztán ezt kénytelenek rákenni Gyurcsányra, mint mindazt rákenték 2006-2010 között, amit orbán megcsinált 2010 után.
Commenter
@kereső: vagyis: "vádold meg ellenfeledet azzal amit te készülsz elkövetni (és azzal is amilyen te vagy). Pontosan ezt teszi ez a politikai elemzőnek csúfolt csicska is.
kereső
@Commenter: Pontosan ez a fidesz politikája, immár tizenkét éve. És van, aki még mindig nem lát tovább az orránál.
Commenter
@kereső: szerintem most már kifújt végre a gyurcsányozás is. Olyan karaktergyilkosság még nem ért politikust mint Gyurcsányt, volt ő már minden csak baltás gyilkos nem (elnézést). Bérköpködők köpték le a nyílt utcán, megpuccsolták, stb. Hibázott ő is persze, melyik ember tökéletes? De Gyurcsány Ferencben van valami ami orbánból hiányzik és úgy hívják emberi tartás. Ő, mikor látta hogy nincs tovább, lemondott, kiszállt, új pártot alapított. És valóban a maga korlátolt lehetőségein belül küzd is orbán és a rezsim ellen. De a fidesz szavazóknak úgyis örökre ő marad a patás, meg soros, meg a migráncsok.
RonaGyuri
@bencemacska: bocs de tartok tőle, hogy összekeverd valakivel, vagy bevettél egy hazug maszlagot! Szakasits a szocdemek legnagyobb árulója volt és a magyar történelem egyik legocsmányabb figurája! =))
bencemacska
@RonaGyuri: ma, 15:34
De te is félreértettél, én arra gondoltam, ma ki adná el - hozzá hasonlóan - pártját egy jó alku reményében?
És kinek? Orbánnál már ott van az összes felszámolt párt maradéka!
Szociáldemokraták nincsenek, őket nem lehet mégegyszer eladni!
A Mi Hazánk Mozgalom meg eleve ott van. Bár én azt sem tudom kik alkotják a bázisukat. Gondolom, talán volt MIÉP-esek és Jobbikosok!
advocat
És a nyelve már eléggé barna? Mert ekkorát nyalni, azért nem semmi!
vitriol
mráz á. sosem volt normális, most miért mondana reális véleményt?
juttka
@Horizont: Rákosihoz inkább G.O.V-t hasonlítanám. Ő is azt hitte a szerencsétlen, hogy őt mindenki szereti, pedig az emberek csak féltek, mert bosszúálló volt. G.O.V. szintén meneszti azt, aki nem úgy néz, ahogy ő szeretné, és mindenben ő akar dönteni, mindenbe beleszólni.
Grafix69
Azért egy -két apróság . Mondjuk tisztázás miatt is . Gyurcsány Ferenc kiinduló vagyonát abból szerezte , hogy az állami balatoni nyaralókat privatizálta a kormány és mivel Ferenc testvér KISZ titkár lévén közel volt a tűzhöz ezért pénz nélkül megvette és vissza lízingelte a kormánynak drágábbért mint ami a törlesztő rész volt . Ezt azóta tökéletesítették , egyszerűbben mondva törvényesített lopás. Na , de és itt kicsit álljunk meg : Miniszterelnöksége idején a fizetését karitatív célokra adta, sokat adakozott előtte is . Az elhíresült beszédében arra akarta felhívni a figyelmet , hogy sunnyogással nem lehet egy országot vezetni , ebből ragadtak ki a fideszesek pár mondatot ami a szöveg környezet nélkül roppant ütős lett . Megkérdezném a FIDESZ fanoktól , melyik fideszes vezető adakozott valamit is a vagyonából jó célokra , pl Orbán Viktor nem vagyonos ember mikor adott a saját nem vagyonából valamit is az arra rászorulóknak ? Szóval?
Eladott Ország
Ezt még Rákosi Mátyás sem merte megtenni, amit Orbán Viktor megmerészel tenni! Ami érdekes, az az, hogy gyűlésnek, tüntetésnek lehet minősíteni a két személy részvételével közügyben való véleménynyilvánítás céljából tartott nyilvános összejövetelt is. Ez egy olyan szintű dolog, amire még Rákosi Mátyás is elégedetten csettintene.
olkt.hu/wp-content/uploads/2018/06/orban_rakosi.jpg
karma1
@Grafix69: Bocs, de ezt a balatoni udulo-dolgot honnan vetted? Ez egy ritka nagy baromsag... Hidd el, tudom mit beszelek,: Gyurcsany NEM ELADOTT, hanem venni akart egy balatoni ingatlant (a Balatontol 8 kilometerre!), es ez az ingatlan tortenetesen a mienk volt! A csaladunk kalakaban epitett fel egy szethullott oreg paraszthazat, es volt hozza egy kis telek. Az egesz akkoriban ert max. 200 000 forintot. Na erre jott a fidesz egeszpalyas letamadasa, hogy Gyurcsany nyereszkedni akar, es eloszedtek valami felcigany hapsit, hogy neki, mint falubelinek eloveteli joga van az ingatlanra, igy aztan Ferinek coki. Na, ennek a manusnak persze nem adott a fidesz egy forintot se arra, hogy megvegye az ingatlant, a pasinak meg osszesen volt egy froccsre valo a zsebeben. De ezzel jol meg lehetett hurcolni Gyurcsany nevet. (Azota a haz szetesett, az egesz telek eldzsumbujosodott, egy fityinget sem er. )
A Balaton korul aki egyedul ingatlanokat ertekesit ill. megvesz, az meszi lolo, aki most annektalta a vagyonahoz az aligai partudulot, es kuszaszem felesege kapott egy milliardos gyerekudulot a kedves ferjetol, fajdalomdijnak, amiert Zitacskat kurogatta...
Legalabb EGY udulot emlits, amibol GYurcsany penzt keresett, mert eladta! De inkabb keresgelj a vagyonosodasanal akorul, hogy o sajat vallalkozasban dolgozott es dolgozik a felesegevel a mai napig .
Ha egy allitasod is igaz lenne, akkor a fidesz mar regen az Alcatrazba vitette volna GYurcsanyt az egesz csaladjaval egyutt. Nehogy azt hidd, hogy erre nem ugrott volna a padre es a bandaja...
Gauntlet
Ennél hajmeresztőbb idiótizmust nem hallottam. Ezért fizetnek is? Az ellenszenv két okból van:
a, kollaboráns
b, a állami média gyűlölet és indulatkeltése és nonstop hadjárata
telegdilaci
@Grafix69: A mostaniak nem ezt csinálják? nekem Gyurcsány senkim de ő csak élt a lehetőséggel! Orbán Apuka hogy szerezte a kőbányáját! az én munkahelyemet is a vezetők vették meg sok milliót érő részvényeket vettek meg fillérekért,amit a melósoknak nem adtak,hogy nekik több maradjon.a végén sok millióval lettek gazdagabbak,a melósoknak meg adtak egy milliót a munkahelyük meg megszűnt ENNYI!!!
kereső
@Grafix69: 21:35 erről van szó?Eladó egy ingatlan

Az Újmagyarország 1993. évi november 18-i számában megjelent ingatlanértékesítési feltételek leginkább egy átlagos ingatlanhirdetéshez hasonlítanak.

"Eladó Balatonszemes* területén 910 négyszögöles parkosított területen lévő 300 négyzetméteres alapterületű kétszintes, négy lakosztályos ingatlan." - állt az újságban. A hirdetésre december 3-ig kellett jelentkezni, a pályázóknak 15 nap állt rendelkezésükre.

A pályázatra ketten jelentkeztek - derül ki a jelentésből -, ám végül csak a Gyurcsány tulajdonában álló Aldo Kft. tett vételi ajánlatot. Szíjjártó szerint a felhívás nem felelt meg a versenytárgyalás formai szabályainak, mert nem derült ki a hirdetésből, hogy állami tulajdonú ingatlant értékesítenének, és ráadásul versenytárgyalás keretében. A fideszes képviselő kifogásolta azt is, hogy a hirdetésben eladásra hirdették az ingatlant, nem pedig lízingelésre.

Az Aldo 10 évig fizetett havi 2,5 millió forintot lizingdijként az ingatlanért, majd maradványértéken megvették/5 millióFt/.A bérbeadás féléves időszakra szólt.1996-1997-ben!Hol volt akkor gyurcsány kormányzati tényező? Vagy egyáltalán politikus? Az,hogy 2003-ban szijjártó-és répássy elővette ezt a sztorit, annak köszönhető,hogy ekkor lett gyurcsány sportminiszter.De az egésznek semmi köze nem volt a politikusi pályájához. Nem úgy orbán vagyongyarapodásának,ja és simicskáének. 1993-ban volt a székházbotrány nem?
Ami meg a tűzhöz közelit illeti- nem ő volt az egyetlen: csányi,széles,parragh,demján,kapolyi,boros péter,/szállodák !!!/,és lehetne folytatni a sort.
anima
A Rákosihoz hasonlító Orbánt (bizonyíték alul) kiszolgáló, neki csontig benyaló Nézőpont Intézet vezetője, az orbanista/rákosista Márz Ágoston, Rákosihoz hasonlította az Orbánt Rákosihoz hasonlító Gyurcsányt.

Ha Orbán csak feleannyira hasonlítana Rákosira, mint szeretnénk, akkor csak feleannyira lenne rosszabb nekünk, mint gondolnánk.
De ez csak nézőpont kérdése.

hirhatar.com/wp-content/uploads/orban_viktor_rakosi_matyas_kommunista.jpg

www.hirek24.com/kepek/kep/orban-rakosi-viktor-miniszterelnok-rakosi-orban-montazs.jpg

2.bp.blogspot.com/-jhvYc_y4z6I/Tf9QUlDfCiI/AAAAAAAAAII/fU6TdQGalsc/s1600/001+orban_R%25C3%25A1kosi_viktor.jpg

ellenszel.hu/wp-content/uploads/2017/12/orban_rakosi-678x381.jpg

index.indavideo.hu/video/Nagy_tomeg_vonul_a_Bajcsy-Zsilinszky_ut_fele
papa.49
Ez az embernek nem nevezhető placenta ugat itt az ellenzékre, álljál ki tetű oszt. jól pofán leszel baszva !!!
Pálinkás Pál
Mráz köcsögduda...a ducéd hasonlít rákosira,de méginkább hitlerre!!!
papa.49
@Pálinkás Pál: Sőt még a ducéra az olaszra is, az összes rossz tulajdonságot egyesítette madában a cigánypáva !!!
DE hol van a ,,mosónő,, csak nem megint ,,tatarozni,, kell az orcáját ???
Grafix69
@karma1: nem erről van szó. Csináltak egy vállalkozást ami az állami nyaralókat szot nyaralókat át játszotta magán kézbe ingyen . Elmondom neked ,hogy ment ez ( bankokkal is megcsinálták csak nem ők ) , a következő képen , privatizáltak egy halom állami üdülőt (nem a te nyaralódat ) , mivel tőke nélkül kellett ellopni ezért az egyetlen járható út a vissza lízingelés volt . A menete , valakinek akarok egy ilyet mert az a valaki később a zsebembe rakhat valamit , akkor eladom neki 0 , zéró befizetéssel , de úgy adom el , hogy én mint állami szerv , kormány vissza is bérlem sokkal magasabb összegért mint maga a részlet , pl havi 50 millió az összes nyaraló állami üdülő részlete de azt az állam vissza bérli 65 millióért havonta , abból kivonod az 50 millát a maradék 15 ből 10 et zsebre 5 milliót meg azoknak akik ezt elintézték . Na itt erről van szó , és nehogy azt gondold ,hogy a közel 2 milliérdos vagyonkának a kezdő tőkéét a papa vagy a mama adta esetleg nyert a lottón. A bankokkal ugyan ezt csinálták csak más fordulattal , az állam eladta az x bankot 250 millióért mindenestül , de előtte feltőkésítették állami pénzen 250 millió 1 forintért , aztán megvettették valakivel aki vissza oszt mert a bent lé vő magán tőke csak 140 milla volt . Kb ennyi lenne , és nem eladott csak meglopta magát , nem csak ő de ő is csak arról mindenki hallgat , Járai Zsigmond is pl , meg vagy 500 an , ja és mindegy volt milyen politikai nézetet vall , csak a vissza osztott pénz volt a lényeg.
Grafix69
@kereső: Pontosan , törvényesített lopás.
Grafix69
@kereső: Teljesen rendbe van amit írtál én a kezdetekről beszéltem , írtam , nem a politikusi idő alatti ténykedéséről , tehát az vagyonosodás kezdeti szakaszáról. Igen mindegyik ezt csinálta és mindezt bűnszervezetben . Ezekhez tartozik az olaj termékek liberalizációja és a többi szemétség a késedelmes vámfizetéstől a robbantásokig .
Grafix69
@telegdilaci: pontosan, félreértés végett ,: én nem támadom Gyurcsányt , csak azt próbáltam megértetni ( mivel a cikk róla szólt , nem Csányi Sándorról ) nem volt ő sem egy ártatlan bárányka az 1989 évek után . Viszont azt is leírtam , hogy sokkal többet adakozott a vagyonából jó célokra mint a pökhendi Orbán és bandája .
juttka
@Horizont: Durbincs dec.30.12:37-es kommentjére írtam, nevemnick: "Ja, jól látja."..."Ja, hülyeséget kérdezek". Igazad van, most néztem meg az előzményét is, nem saját magára értette. Bocsi, ezt elszúrtam.
karma1
@kereső: 08.50-re: Szerencse, hogy Te meg az internet nem felejt,... Koszi a cikket... Hol van ehhez kepest a fidesz sajat parthaz eladasa/atjatszasa? Meg azota a tobbi mocskossaguk?
kereső
@karma1:" Hol van ehhez kepest a fidesz sajat parthaz eladasa/atjatszasa? "-ó ,hát ez adta az első piszkos egymilliót-ez alapozta meg az orbán bányákat,a család gazdagodását. Már bizonyára sokan nem emlékeznek a folytatásra-Josip totra,kaya ibrahimra,a hosszú bájtokra( mert az ténylegesen is volt),az első miniszterelnökség alatti dunaújvárosi kő szállitási sztorira. Orbán a parlamenti képviselőségét-és utána miniszterelnöki hatalmát állitotta mindig is a családja vagyongyarapodásának szolgálatába. És még mindig GYF vagyona szúrja itt a szemeket-érdekes módon másoké sohasem.Orbán ma Magyarország leggazdagabb családjának feje-de ez rendben van,holott élete során soha nem dolgozott a vagyonért, mindig mindent csak sikkasztással, befolyásolással, csalással, hatalommal való visszaéléssel szerzett ez a szent ember.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.