A kormány alapvető céljai 2019-ben is változatlanok: a cél egy erősödő, gyarapodó ország, amely képes fenntartani a biztonságát - mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfőn budapesti sajtótájékoztatóján. "Egy olyan ország, ahol a munkát megbecsülik, a gyermeket nevelő családok támogatást kapnak, és ahol minden társadalmi csoport tehet lépéseket előre. Egyszóval egy olyan ország, amelyre mindenki büszke lehet" - fogalmazott Dömötör Csaba. Kiemelte: Magyarország erősödő gazdasággal vág neki az új évnek, az öt százalék körüli növekedés fontos területeken tesz lehetővé pozitív intézkedéseket 2019-ben. Folytatódik a rendvédelmi dolgozók béremelése, ami a januári öt százalékos béremeléssel együtt átlagosan 50 százalékos növekedés a 2016-2019-es időszakra. Mindezek mellett 2,7 százalékkal nőnek a nyugdíjak, folytatódik az ápolók béremelése az év folyamán és húszezer forintig minden online utalás mentesül a tranzakciós illeték alól - mondta.

Forrás: infostart.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
rátok büszke??? Ne már! Szégyen, amit műveltek! =))
Nessy
Gondolom, már a kissé illuminált szilveszteri közönségnek osztotta az észt, illetve olvasta fel az aznapra rendelt direktívákat!
Nem tudom, hagytatok e idénre ellopni valót! Az adóemeléseket már bejelentettétek.
Nessy
Nem szégyellitek a 2,7% nyugdíjemelést??? Majd ha lesz ismét svájci indexálás, 13. havi nyugdíj,m akkor lehet nagy mellényetek! Addig szédítsétek a legközelebbi elmeotthon lakóit!
Eladott Ország
Gyűlik az országnak házában a politikai elit. Vagyis hát ami nálunk annak minősül, de legalábbis szeretik ezt gondolni önmagukról. A fiatal demokraták már régen nem fiatalok és talán soha nem voltak demokraták, a keresztények és demokraták meg fiatalok sem voltak soha, így ránézésre. Kínomban néha már abban reménykedem, hogy majdcsak kipusztulnak csoportosan és akkor jönnek az okos, bátor fiatalok, de nem. A Dömötör Csabák jönnek. Mindenféle néven. Kinevelődött egy olyan politikai élősködő réteg, amelyik eleve azt tűzte ki életcéljának, hogy a mindenféle felelősségvállalás nélkül, a törvények felett állva, mentelmi jogba takarózva, számonkérhetetlenül és lehetőleg zsíros üzletekkel körbedúcolva fogja leélni az életét. A mi nyakunkon, de az csak természetes. Nem volt sokkal jobb az előző garnitúra sem, de azért mégis. Volt valami minimális tisztelet a másik iránt, volt valami halványan emberi bennük. Az új eresztés már túl van minden normán és határon, a kritikátlan szervilizmus a kormánypárt irányába éppen olyan természetes dolog, mint a cinikus pofátlanság, a sötét ostobaság és a gátlástalanság. Az országot nem a határok mentén kezdték el lebontani, hanem annak belsejéből indulva, lépésről lépésre teszik ezt meg. Földek, önkormányzatok és iskolák kisajátításával, kórházak és a szociális ellátás lerombolásával. A nép legnagyobb ellensége annak saját kormánya lett, mely uralkodni kíván nemzete felett. A fidesz bűnöző és politikai prostituált bandával örökre eltemetjük országunk jövőjét és csatlakozunk a keleti blokk nyomorához.
Eladott Ország
Örüljünk hát mi is, hogy az elmebaj eme fejezete (ők demokratikus párbeszédnek csúfolják) dicsőségesen lezárult. Dömötörcsabika propagandászra feladták a szép ruháját és kitolták a mikrofon elé, hogy meséljen, mesélgessen szépeket a plebsznek. Jól fog néha a simibuksi a zsibbadtra sorosozott alattvalóknak, hadd érezzék, mennyire megkerülhetetlenül fontosak ők.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.