A Fidesz szerint bár Brüsszel tagadja, de már tavaly decemberben elfogadta az Európai Parlament a migránsvízumról szóló előterjesztést.

Deutsch Tamás, a párt európai uniós képviselője vasárnapi sajtótájékoztatóján Budapesten azt mondta, brüsszeli "füllentéscunami" indult el, a brüsszeli bürokraták megpróbálják letagadni a migránsvízum bevezetésére vonatkozó előterjesztést.

Fidesz: Brüsszel letagadja, miközben már decemberben megszavazták és készítik elő a migránsvízumot

Az Európai Parlament honlapján közreadott képen Deutsch Tamás néppárti képviselő felszólal a jogállamiság magyarországi helyzetéről tartott vitán a parlament plenáris ülésén Brüsszelben 2019. január 30-án.

Fotó, címlapi képMTI/Európai Parlament/Jan Van de Vel

A valóság a képviselő elmondása szerint az, hogy az MSZP, a DK és a Párbeszéd képviselőinek támogatásával 2018. december 11-én a parlament elfogadta a "migránsvízum" bevezetését célzó előterjesztést. Ezzel egy olyan rendszert hoznának létre, amely szerint az unió tagállamának nagykövetségén jogosult egyszeri belépésre jogosító vízumot kapni még a menedékkérelmi eljárás lefolytatása előtt.

A képviselő felhívta a figyelmet arra, hogy az unióba érkező bevándorlók 90 százaléka gazdasági bevándorló volt az elmúlt 3,5 évben. A brüsszeli bürokraták úgy akarják legalizálni a folyamatot, hogy a gazdasági bevándorlókat menekülteknek akarják "kikiáltani", ezzel a mostani menekültkérelmek elbírására vonatkozó rendszert teljesen felborítanák.

Mint kifejtette: a gazdasági bevándorlókra vonatkozó szigorú szabályok helyett a menekültekre vonatkozó megengedőbb szabályokat akarják alkalmazni. Ez Deutsch Tamás elmondása szerint nem csak veszélyes, de katasztrofális elképzelés. Hozzátette: Afrikában 70 millió ember van úton, akik az unióba akarnak bejutni, ez az intézkedés meghívólevél számukra.

A képviselő közölte: a Fidesz-KDNP és a kormány álláspontja, hogy nem menedzselni kell a bevándorlást, vagy jogi "hókuszpókuszokkal" legálissá, könnyebbé tenni, hanem nemet kell rá mondani.

(MTI)

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
És kurvára nem érdemes az európai adófizetők pénze miatti aggodalom mögé bújni egy olyan bűnbandának, amelyik a saját polgáraival fizetteti ki a miniszterelnök vejének sötét ügyletei miatt visszakért uniós támogatásokat. Az is egy kisebbfajta tragédia amúgy, hogy nem zökkentette ki a populációt mély, apatikus szendergéséből az Elios/Tiborcz István miniszterelnöki vő undorító kapcsolata a kéményen csodálkozó magyar kisember adóforintjaival. Ennél csak az a durvább, hogy már azt sem tudják, mit hazudjanak a témában.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
advocat
Ezek akkor is hazudnak, ha kérdeznek! És "Minden társadalom ugyanolyan. A tetején 5 százaléknyi okos, agyafúrt, az alján 5 százaléknyi sötét csőcselék. E kettő között pedig 90 %-nyi mocsár, az átlagemberek tömege, akik oda mennek ahova mondják nekik..." - mondja...
papa.49
Fürtöske már az a nagyon kevés eszed is elhagyott ahogy látom, jobban tennéd ha kussolnál és nem robtanád tovább az ország renoméját !!!
Eladott Ország
És kurvára nem érdemes az európai adófizetők pénze miatti aggodalom mögé bújni egy olyan bűnbandának, amelyik a saját polgáraival fizetteti ki a miniszterelnök vejének sötét ügyletei miatt visszakért uniós támogatásokat. Az is egy kisebbfajta tragédia amúgy, hogy nem zökkentette ki a populációt mély, apatikus szendergéséből az Elios/Tiborcz István miniszterelnöki vő undorító kapcsolata a kéményen csodálkozó magyar kisember adóforintjaival. Ennél csak az a durvább, hogy már azt sem tudják, mit hazudjanak a témában.
polar450
Dajcs!
Nektek már a kutya sem hisz!
Áthazudtátok a 9 évet, Brüsszel miért hazudna, amikor nulla perc alatt kiderülne?
namihami
Kiaf@szomtomi mondta? A "" csík"" előtt vagy már utána?
Vajon az EP üléseire is belőve jár be? Vagy csak aludni? Szerencséje, hogy azt a kis pénzt nem személyesen kell felvennie.
Macskaszem
Brüsszelben orbán is mindent aláír amit elé raknak, csak itthon van nagy arca.
Yoda69
Vízumot Brüsszel nem adhat, azt a tagországok egyenként adhatnak vagy sem.
Tompi legközelebb informalodj a hatályos jogrendrol mielőtt ekkorat loditassz. Persze a birkaknak gondolom tök mindegy.
cikicakk55
Tompika már szétcseszte az egész agyát a narkóval. Nem tudom mikor nézett utoljára tükörbe,de valami borzasztó elmeháborodott a kinézete. Amit mond az meg egy szinten van a kinézetével. Ott az EP-ben miért nem beszél arról a 25.000 bűnözőről akiket pénzért beengedtek? Egész biztos jobban érdekelné a körülötte ülőket. A hazugságain már a takarítónő is röhög,nálunk meg bosszankodik,mert minden hazugságuknak,terelésüknek,mi a Magyar emberek isszuk meg a levét.Nem azért,mert birkák vagyunk és nem azért,mert mi mindent eltűrünk és elfogadunk. Sajnos azért látszik úgy,hogy velünk mindent meglehet tenni,mert minden eszközt és jogot elvettek tőlünk ahhoz,hogy reklamálhassunk,hogy eljusson a nem tetszésünk az ország minden pontjára.Sajnos az EB és az EP is elég sok töketlenből áll,mert Ők is tudják,hogy amit Orbán és a kormány művel az már rég a jogsértés határán is túl ment,de képtelenek dönteni,mivel vannak olyan politikusok,akiknek érdeke,hogy Orbán és Pártja az EU-ban maradjon.Amennyiben ez nem így lenne,már a 9 év óta tartó szabad rablás sem történhetett volna meg.
tudode
Ejnye bejnye!
.
Van még mit PÓTOLNIA menekültügyben. már ami a NEMZETKÖZI EGYEZMÉNYEKET illeti. arról nem is szólva, hogy a NARANCSOS BUKTA előtt még több millió BEVÁNDORLÓT várt az, aki ÚGY MEGY keresztül mindenen az etetőjével, mint a hatlövetű
.
---- Orbán Viktor több millió bevándorlót vár
www.origo.hu/itthon/20010608orban.html
.
Aztán a Charlie Hebdó BÉKEMENTEN jött arra rá, hogy LÓVÉT lehet csinálni a menekültek nyomorából!
.
Különben
.
""""A menekültek helyzetére vonatkozó egyezmény (1951-es menekültügyi egyezmény, 1951. évi genfi konvenció) a menekültügy legfontosabb nemzetközi dokumentuma. Az egyezmény a menekültek életének minden főbb részletére kiterjed: meghatározza azokat a szempontokat, amelyek alapján valaki menekültnek minősül, valamint felsorolja, hogy az egyezményt aláíró államokban milyen jogi védelem, támogatás és szociális jogok illetik meg a menekülteket. A dokumentum egyértelműen kijelenti, hogy a menekültek nem küldhetők vissza olyan országba, ahol üldöztetésnek lehetnek kitéve. """
.
Ha annyi fáradtságot nem vett, hogy TÁJÉKOZÓDJON az un. humanitárius vízum állásáról, csak be kellene írnia a keresőbe, hogy
.
Migráns vízum bevezetése
.
Nagyjából 14 800 találat (0,27 másodperc)
.
www.google.com/search?q=Migr%C3%A1ns+v%C3%ADzum+bevezet%C3%A9se&oq=Migr%C3%A1ns+v%C3%ADzum+bevezet%C3%A9se&aqs=chrome..69i57.16633j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Meg kéne MOZDULNI, TÁJÉKOZÓDNI és nem OÁZNI!
Grafix69
Megy az erőlködés ezerrel . Nos ez az ember a magyar tenyészbika akit még a kommunista volt apósa sem zavart annyira mikor még a fürjeket toszogatta a zsíros ápolatlan retkes pofájával. Mindenkinek a nemzeti fasiszta pártra kell szavazni mert bejönnek az afrikai népek és elveszik a kőműves meg a pék jól fizető állását a dübörgő magyar honban . Mondjuk de csak úgy elképzelés szinten , nem igazából á dehogy , csak olyan képzelgésben , ha elmenne ez a büdös tahó dolgozni valami gyárba az lenne a legjobb . Rohadt megélhetési tumor , egy fos ember . Az ilyenek miatt tart ez az ország a sötét középkorban . Alkotmányos selejt .
Borsodi
Csodálkozom,hogy tűrik meg emberek között ezt a Magyar mutázst.Talán arról kéne beszélnie hogy a migráns ellenes fidesz kiket is hozott be az országba.

www.youtube.com/watch?v=wE9U6147Rss
propeller.hu/itthon/3402450-venezuelai-menekultek-szazait-fogadta-be-titokban-magyar-kormany
csipetke
Nofene! Dajcstompi azt mondja,hogy "brüsszeli füllentéscunami"?A migránskártyákról már rég lehetett hallani,tompi valami igen jóféle cuccot szívhatott,mert kimaradt az életéből néhány hét.Ami a füllentést illeti,a fidesznek ez fáj?Mi sok éve hallgatjuk a fidesz hazugságait,álhíreit,gusztustalan Sorosozását,migráncsozását.Egyébként jó lesz,ha tompi hazajön Brüsszelből,mert ez az ember maga a vizuális környezetszennyezés a zsíros loboncával,és egyáltalán,a szétzűllött fejével.
arcmás
Deutsch iszik, drogozik, kurvázik.
Ennyi.
Eladott Ország
@arcmás: tegnap, 20:06; "Ami jó, az vagy hizlal, vagy erkölcstelen."
www.citatum.hu/kepek/idezetek/80921.jpg
desiro
@durbincs: Szólt hozzád valaki, te csökevény!!!
desiro
@durbincs: egyékként meg a kurva anyád!
terlasz
Szegény Tompor leküzdötte magát arra a szintre, amikor már nem érdemes pazarolni rá egyetlen szót sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.