Az Európai Egyesült Államok programját a Gyurcsány párt hirdette meg azért, amiért több száz milliós megbízást kapott Brüsszeltől Gyurcsány Ferenc családi cége - ezt a miniszterelnöki kabinetiroda parlamenti államtitkára mondta a Napi Aktuálisban. Dömötör Csaba hozzátette: a magyar kormány nem ért egyet az Európai Egyesült Államok létrehozásával, mivel az fontos jogköröket venne el a tagállamoktól. A Demokratikus Koalíció szóvivője viszont a kormányra mutogat. Rónai Sándor szerint mielőtt kérdőre von másokat Dömötör Csaba, a kormánynak kellene rendet tennie a saját háza táján. Szerintem Dömötör Csabának arról kellene érdeklődnie, hogy milyen összeférhetetlenségek vannak kormányon belül? Hogyan lehet, hogy kormánytisztviselők családtagjaik rokonai, barátai nagyon súlyos közbeszerzéseket nyernek el. Dömötör Csabának azzal kéne foglalkoznia, hogy miért lopják el évek óta a magyar és az európai adófizetők pénzét a miniszterelnök barátai, veje és egyéb hozzátartozói. Azt hiszem, ha ezt...

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nagy szarban lehet a kormány, mert ha már nincs semmi, akkor talonban ott van a Gyurcsányozás! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
advocat
És még a Fidesz "gyűlölet" plakátjait is. Jól megy nekik.
advocat
Jut eszembe! Gyurcsány elviszi Lölő pénzét? Is.
Macskaszem
Úgy tűnik Gyurcsánynétól tele lett a fideszes gatya. Nemigen számítottak rá, derült égből villámcsapás. Remélem sok kellemetlen percet okoz majd a gecihordának.
Clavigo
Na és,,,,?? A mangalica-szerelő cégeit meg mi pénzeljük...oszt jó napot.
kereső
@Clavigo: Tévedés! Orbán "családját" is Brüsszel pénzeli. Igaz, néha átvállaljuk tőle ( tiborcz 13 milliárdja)!
namihami
@Clavigo: @kereső: Rohadtul érdekelne, hogy meddig telne a Lölőnek ekkora udvartartásra, ha ő is elsimicskásodna?
Ha a Simlicska még pár évig el fudta húzni, akkor a Nemzet Kantárosnadrágosa, szerintem, a harmadik napon a szalonnabőrt rágcsálná az egérfogóból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.