Az a bajuk, hogy Orbán hasznos idiótának nevezte őket, nyilatkozta a miniszteri biztos, majd maga is leidiótázta a német jobbközepet. "Jártunk Berlinben" – erősítette meg Balog Zoltán romaügyekért felelős miniszterelnöki biztos az InfoRádió Aréna című műsorában, hogy Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszterrel február végén a Fidesz érdekében tüzet oltani járt a CDU-nál. Hangsúlyozta, ez a két párt közötti strukturált párbeszéd egy tavaly szeptemberben megbeszélt újabb epizódja volt csupán.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@kereső: leginkább az a tény, hogy csak nehezen vették észre, hogy rosszul, sőt nagyon rosszul látják "bátor ellenálló harcos volt a kommunista diktatúra alatt és nem lehet kétséges, hogy teljesen elkötelezett a jog uralmának érvényesítése mellett"!
RonaGyuri
@kereső: és... most olvastam a Magyar Hírlapban: "A bevándorláspártiak megtámadták a Fideszt az Európai Néppártban (EPP), arra törekednek, hogy az egész EPP-t átalakítsák egy bevándorláspárti nemzetközi szervezetté, a magyarok pedig ezt meg akarják akadályozni - mondta Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke pénteken."
Nos az ilyen kirohanások sokat javítanak a helyzeten meggyőzhetik a kétkedőket arról, hogy Orbán életveszélyes! =))
kereső
@RonaGyuri: "bátor,ellenálló harcos"? Kacag a májam. Felült egy olyan vonatra, amelyik már akkor zakatolt/ demszky,kőszeg,kiss jános...etc/,és aztán kisajátitotta ezt is magának. Ha Gorbacsov nem bólint rá a csapatkivonásokra,ill. nem kezdeményezi, akkor még mindig orosz katonák állomásoznának Kiskunfélegyházán,Szolnokon...
Amikor ő "kiűzte az oroszokat"az országból, azok már rég pakoltak, és az utolsó készült integetni Záhonyból-"by,by Szása" akkor már igy köszöngettünk el tőlük.
Nessy
Szegény Balogh! Komoly memória gondjai vannak! Orbán, amint amint 20 éve ugyanazt képviseli! Igaz, egy dolgot képvisel, de azt töretlenül: a hatalom megőrzését! Mindenki más rossz útra tévedt!
Az oroszok, lehet hogy nem sokára megint itt masíroznak majd!
Csak most pártunk és kormányunk virágcsokorral várja őket a határon!
kereső
@RonaGyuri: 07:27, Gondolod,tudják ,hogy ez nem a magyar független ujság véleménye? Tudják, hogy amit Magyarországon a mn./leánykori nevén magyar hirlap megir, az orbán véleménye-azt orbán mondja?
tudode
Az azért CSÚCS, hogy egy TAMBURMAJOR összeáll egy szektával, legalábbis azt írja az újság, sőt az EP-ben nem PÁRTNAK szektának minősítik a mi EGY SZEMÜNKET:
.
---HA A FIDESZ EGY PÁRT LENNE, LE KELLENE VÁLTANIA ORBÁNT
.
nepszava.us/ha-a-fidesz-egy-part-lenne-le-kellene-valtania-orbant/
.
A LÉLEK BÚVÁR milyen .. s a j t ó r ó l .. ketyeg?
.
---- Bécsbe költözik a CEU
www.youtube.com/watch?v=4ttn-wnipCw
.
Még a HITE sem tartja vissza a SZEKTÁHOZ csapódott LÉLEK izét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.