A zuglói polgármester javaslatot tett arra, hogy ne az önkormányzat által megbízott cég, hanem maga a kerület vegye át a mutyigyanús parkolási ügyet. A javaslatot a helyi Fidesz az MSZP-vel karöltve szavazta le.

A Fidesszel együttszavazó MSZP akadályozta meg, hogy KArácsony rendezze a parkolást Zuglóban

Vasárnap Karácsony Gergely azt javasolta, hogy július 10-től, a jelenlegi parkolásüzemeltetési szerződés lejárta után az önkormányzat ne szervezze ki a parkolási rendszer működtetését egy külsős cégnek, hanem lássa el saját maga ezt a feladatot.

A Mérce beszámolója szerint azonban a mintegy 2 órán át tartó, vitától sem mentes hétfői közgyűlésen ezt a javaslatot is leszavazta a testület, ezúttal a fideszes és MSZP-s képviselők együttes szavazattöbbségével. A múltkori alkalommal csak a Fidesz szavazott ellene. A testület döntése értelmében harminc nappal halasztották el a szavazást.

Karácsony előterjesztése esetében a képviselők azt kifogásolták, hogy a polgármesternek kész tervekkel és költségvetési előrejelzésekkel kellett volna készülnie, nem csak egy szándéknyilatkozatot hoznia a parkolási rendszer működtetésének kézbevételéről.

Zuglóban 2017-ben került a parkolás üzemeltetése egy Fidesz-közeli céghez. Ezt a helyi fideszes és MSZP-s frakció is megszavazta, Karácsony erről később azt nyilatkozta, olyan háttéralkut kötöttek a pártok, amit ő nem tudott megakadályozni. Az ügy érdekessége, hogy éppen a Fidesz támadja Karácsonyt a zuglói parkolási helyzet ügyével.

Forrás: hvg.hu

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott__Ország
@Eladott Ország: Tehát? Akkor a FIDESZ & KDNP nyer!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Valószínű, hogy igaz a Dávid Ibolya által vázolt 70-30 % arány !!!
Eladott Ország
A pofám leszakad. Olyanért szednek vagyonokat, amit már az üzemanyagok árában a nép egyszer kifizetett. És ezt a vagyont is képesek lenyúlni. Hihetetlen! Csapda politikusoknak.
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--EexaFBDd--/h_297,w_340/78TVs4trfxad1QO1FLs.jpeg
Lámpaoszlopokon tilos a politikai hirdetés.
fungie.hu/media/k2/items/cache/0e8bfd1d071657cbc63f9ace1550f1f3_L.jpg
Nagyon úgy néz ki hogy nem csak a fideszt, hanem az ellenzéket is le kell váltani ebben a kuplerájban, ami itt van!
Belelehet szarni az egész a plurális pöcegödörbe!
papa.49
@Eladott Ország: Nagyon egyetértek ez a bagázs (politikusok) kevés kivétellel mind megérettek a leváltásra !!!
Sámannus
Ja, hogy őket meg a pohos bízza meg, hogy más fejére borítsák ki a küblit amit ők fosnak tele.
EladottOrszág
Lényeg: május 26-án befutó a MI HAZÁNK MOZGALOM!
terlasz
Van miből megvenni a pénzéhes MSZP-t.
Eladott Ország
@EladottOrszág: Támogatja a fidesz Toroczkait amíg az érdeke ezt szolgálja! A centrális erőtér így meg van! Még hozzáteszem, hogy ez az új erő már kérte a "jogos jövedelmét" a parlamenti pártok támogatását a régitől. Az irány abból is egyértelműen látszik, hogy a Jobbikból frissen kipenderítettek kommunistának nevezték azt a pártot, ahová néhány napja még tartoztak. Az ifjú "nemzetmentők" az öreg nácik tapsvihara közben elmondták, hogy fehér szigetet akarnak létrehozni Európa közepén. Akkor is, ha megmarad az Unió és akkor is, ha felbomlik. Itt rend lesz, fegyelem, hazaszeretet és fajvédelem. Szaporodnak és sokasodnak. Nemzeti rockra vigadnak sírva. A cigányság lélekszáma megduplázódott, miközben a fiatalok elhagyják az országot, hüppögik a zászlóbontók. Előkerült hát megint a cigány-kártya és volt lelkes közönség, az ilyesmire mindig van. Dübörög a hazaszeretet, a hon védelme, a nemzeti identitás mindent felülíró csodálatossága. A fehérbőrű, magyar, keresztény, sokgyermekes hazaszeretet gyökeret eresztett és hamarosan szárba szökken. Nem olyan sok az a négy év, ha az embernek víziói vannak, reméljük nem sokáig.Te rohadt fideszes patkány más nick nevet használj!
m.blog.hu/as/asztahuha/image/egyetemesjel.jpg
Eladott__Ország
@Eladott Ország: Tehát? Akkor a FIDESZ & KDNP nyer!
Eladott Ország
@Eladott__Ország: Ez a pökhendiség, ez az arrogancia valami vírus? Lehetetlen ép ésszel felfogni ! Ennyire mély lenne a mélység ? Ennyire sötét a sötétség ? Ez már a kognitív disszonancia jele .Te humanoid, trágyarakás, minden verbális megnyilvánulásoddal romba döntöd az evolúció elméletét, ugyanis ha te vagy végeredmény, akkor valami nagyon el lett baszva már a kezdet kezdetén…
Nessy
@Eladott__Ország: Nincs annyi fantáziád, hogy kitalálj egy nicket magadnak? Javaslom az Ali Babát! A negyven rabló majd a későbbiekben jelentkezik!
Nessy
A Lendvay utcában elfelejtették frissíteni a Fidelitas programját! Szóljanak a "rendszergazdának"!
Macskaszem
Annyira jellemző, hogy a saját sz@rukat mindig másra kenik. Most Karácsony leszalámizása a feladat, ezért ő lesz a bűnös, ha elkövette, ha nem.
Csizmás Kond
...mert ha ők veszik át akkor el lehetett volna sikálni...
Eriksson
@Macskaszem: tegnap, 11:15
Nem rossz az elképzelés, de van másik oldala.
Egyáltalán miért kell polgármester Zuglóba, ha semmiben sem tudja az akaratát érvényesíteni? Mert az valahogy mégsem járja, hogy mindig, mindenben másokat okol a kudarcért.

Miért akarna egy határozatlan, tesze-tosza döntésképtelen ember főpolgármester lenni? Talán mert valakik azt szeretnének, amit ő maga se igazán? S ha mégis sikerülne megválasztatni, onnantól továbbra is könnyen irányítható csicska lesz, csak kicsit nagyobb hatáskörrel.Ha meg nem... Akkor Zugló is ugrott a fiatalembernek, mehet parkolóautomata javítónak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.