A Hír TV-nek adott exkluzív interjút a választások után a miniszterelnök. Szerinte ez még nem az az ország, amelyik úgy néz ki, ahogyan szeretnék.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

feleselek
Nem bizony a sok beszállított külföldi, akiket a fidesz beszállított szavazni, bár magyarul sem tudtak és ráadásul mindezt velünk fizettetik ki!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Kookas
azért azt a 3-4 nem a szél fújta be egyszerűen csaltatok!
feleselek
Nem bizony a sok beszállított külföldi, akiket a fidesz beszállított szavazni, bár magyarul sem tudtak és ráadásul mindezt velünk fizettetik ki!!!
dr. prédikátor
Szégyen ez az ország !!! Mondom ezt azoknak a senkiknek akik lusták voltak felvenni a valagukat és nem mentek el szavazni!!!A nem szavazóknak azt kivánom hogy az O1G patkány az ő hátukon vágjon fát!!!
papa.49
Meg kell nézni azokat a videókat amik tegnap készültek Miskolc mellett Lyukóbányán, ill. a megyében a 444. ezekből látható, hogy mekkora hazugsággal etették a népet a fütyiszek !!!
kissé felnőttem
a buszok hozták vitték egyébként a béka seggénél lettél volna erre kellett a flóri meg a telefonközpont és a videohivások
kereső
"Szerinte ez még nem az az ország, amelyik úgy néz ki, ahogyan szeretnék."- kik szeretnék,és milyennek szeretnék? Ennek az országnak nem az állampolgárai a legfontosabbak, nem az lenne a lényeg, hogy ők milyen országot szeretnének? Ki mondja meg orbánnak, hogy milyen legyen az az ország ,amilyennek az a titokzatos valaki szeretné? Freud???-vissza a nagy SZU-t? Ez nyilvánvaló volt minden gondolkodó ember számára, hogy ezt a választási gyózelmet további gazemberségekre fogja felhasználni- nem él vele, hanem visszaél vele. Sirj Magyarország!
Nessy
Nem a "szél fújta be", a postás, meg a buszok hoztak 1 - 2 mandátumot!
Az erőszakos, kormány info címen hónapok óta futó kampányról nem is szólva! Ezt bizony megvásároltátok!
nevemnick
Alakul a helyzet az országban.
A Jobbik, LMP ment a levesbe, szerintem az életbe nem fognak talpra állni, a Kis Hazánk sz@rt sem ért el a szélsőjobbos retorikájával, a FIDESZ vezér ,,körtánca" már nemigen tetszik a választóiknak, hiszen csak az állandó telefonálgatással tudott másfél miller szavazót összeszedni + a behordott ,,ukrán-román-vajdasági migránsokkal", és a szállított, pénzelt ,,kisebbség", valamint a be nem jutott pártok szavazatainak hozzáadásával ,,nyert". Egyszóval, mégis a ,,postás" hozta a szavazatokat. (A Kétfarkú maradt annak ami volt, viccpártnak, de legalább visz egy kis humort a politikába.)
Most, hogy a közeljövőben az eus pénzekből egyre kevesebbet tudnak síbolni, jön az ország végleges kizsigerelése, ami már most elégedetlenséget szült egyesek elméjében.
Itt tartunk, és ha nem vigyázunk az ország visszasűllyed a középkorba...
kereső
@nevemnick: Mindaddig jó az a humor a politikában, amig nem kártékony. Most is-és 2018-as választáson is az volt. Orbánt erősitették mindkét alkalommal. Nem hiszem, hogy nem tudnak számolni- vagy nem is akarnak? Mert ha számolnak, akkor a fidess most 50% alá megy.És az lett volna a nagy "vicc"!!!
Jozefina
Persze, hogy nem a szél fújta be!!! Elég volt a magyar adófizetők pénzén megvásárolni a román, az ukrán szavazatokat!!! Csalás és hamisítás a fidesz-kdnp eredménye!!!
Dr plágium
Nem is a szél fújta, vittétek őket önkormányzati buszokkal és fizettetek 5000 ft részvételi díjat!
Yoda69
O1G!
Hany szaz milliardot is koltottetek erre a szavazasra?
Propaganda, hirdetesek, teve reklamok, kulfodi szavazok buszoztatasa, ciganyok fuvarozasa a szavazo urnakhoz, romanok es ukranok szallitasa. Stb,stb...
Jo lenne ha pontosan elszamolnal az utolso fillerig, mert mi is tudjuk, hogy nem a szel fujta be a magas reszvetelt.
Ja, es meg igy se sikerult hoznotok a 2/3-ot te kocsog cigany.
nevemnick
@kereső: másképp látom, de nem vitatkozom. (nem mérvadó párt)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.