A Fidesz szerint a jövő évi költségvetés elfogadásakor a "Gyurcsány által vezetett ellenzéknek" színt kell vallania, hogy a magyar családok vagy a bevándorlók oldalán áll – mondta Dunai Mónika, a kormánypárt országgyűlési képviselője pénteki sajtótájékoztatóján.

A jövő héten kezdi tárgyalni a parlament a 2020-as költségvetést, amely a kormánypártok szerint a családok támogatásának költségvetése. A kormánypárti frakciók minden segítséget megadnak ahhoz, hogy még több támogatást kapjanak a családok – tette hozzá.

Szerinte ugyanakkor "Gyurcsányék mindig csak megnehezítették a gyermekes családok életét", hiszen kormányra kerülve első dolguk volt, hogy elvették az egy- és kétgyermekesek családi adókedvezményét, aztán eltörölték az első Orbán-kormány által bevezetett otthonteremtési támogatásokat, majd elvették az édesanyáktól a hároméves gyest, sorra zárták be a bölcsődéket, óvodákat, iskolákat, valamint adóemelésekkel és megszorításokkal sújtották a családokat.

Emellett – folytatta Dunai Mónika – ez elmúlt években sem szavazták meg a gyermekes családoknak szóló támogatásokat, elutasították a családi adórendszert és az otthonteremtési támogatásokat is.

Hangsúlyozta:

miközben a magyar gyermekes családoktól mindent sajnálnak, az Európai Parlamentben a bevándorlóknak mindent megszavaznak.

Úgy vélte: a 2020-as költségvetés elfogadásakor ki fog derülni, hogy valójában kinek az oldalán állnak, kiket támogatnak, hiszen a jövő évi költségvetés két és félszer akkora támogatást biztosít a családoknak, mint a baloldal által utoljára benyújtott 2010-es büdzsé.

A Gyurcsány által vezetett ellenzéknek most is színt kell vallania, hogy kinek az oldalán áll, a magyar családok és gyermekek vagy a bevándorlók oldalán – hangoztatta Dunai Mónika.

Forrás: MTI

Címlapi kép: YouTube/Fidesz

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
Törjön el a kezetek visszafelé mutogatáskor!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gauntlet
Törjön el a kezetek visszafelé mutogatáskor!
csak úgy....
...hogy zabálnám,azt a magyar családokat,kölyköstök kilakoltató ,áldott ,keresztényi jó szívetek !
nemfideszes
Mónika megint kiszökött az elvonóról...
Commenter
Hűtsd le az agyad a Dunában, mert neked megártott a hőség. A Ti regnálásotok alatt nem emelkedett a családi pótlék. A CSOK meg minden hozzákapcsolódó ígérethalmaz nem más mint hitelcsapda.
Commenter
@Horizont: és/ vagy gyógyszerfüggő. Zacher Gábor főorvos páciense inkább lehetne, mint képviselő.
silber13
@Horizont: Megérdemelné, hogy az " Aranyketrec " címlapjára kerüljön.
szaboria1
A kormány most a háttérben lévőket küldi hírmondónak, mert ezekkel biztos már nem nagyon fog számolni a közeljövőben.
Nem Gyurcsányozni kell már 10 után hanem pl. emelni csp.-ot.
Clavigo
Rohadt szarul nézel ki Maonika,.meg baromságokat is beszélsz... Iszol te eleget,,vazze?
tudode
Jó, hogy mondja!
.
A NER-tagoknak, és az ország vámszedői tartoznak egy vallomással, amiatt, mert esküjükkel ellentétben a NAKIT szolgálják:
.
----- Orbán Viktor nem miniszterelnök
.
www.youtube.com/watch?v=k5ILmQY_DGk&t=283s
.
Ha így folytatja őfélesége elérheti, hogy nem csak a NER-eseknek, az ország aprajának, nagyjának elő kell adnia a zalán futását!
.
Miért is:
.
Amiatt, mert nem fér a bőrébe
.
----- Így lett Magyarország az új hidegháború egyik főszereplője
.
444.hu/2018/03/14/igy-lett-magyarorszag-az-uj-hideghaboru-egyik-foszereploje
.
Ma már nem csak Koszovó Európa tűzfészke
.
---- Washington drónokat és katonákat küld Lengyelországba
.
hu.euronews.com/2019/06/13/washington-dronokat-es-katonakat-kuld-lengyelorszagba?utm_source=newsletter&utm_medium=hu&utm_content=washington-dronokat-es-katonakat-kuld-.lengyelorszagba&_ope=eyJndWlkIjoiOTA1MjMzMTg0OWRlMzE1YWIyNzAyMmUwMDljMmI5ZDkifQ%3D%3D
.
--- Washington drónokat és katonákat küld Lengyelországba
.
www.youtube.com/watch?time_continue=33&v=Ey8U0zFDX_I
.
Tűzzel játszik a NER is, és mindenki aki eltűri, és NE TOVÁBBOT int!
Eladott Ország
Mindenről is Gyurcsány Ferenc tehet. Lehetőleg arról is, ami meg sem történt. A fidesz – látva, hogy a DK megerősödésével Gyurcsány Ferenc ismét komoly pozícióba került az ellenzéki oldalon – ismét támadásba lendült. Persze nem változtattak semmin, mindössze a már jól megszokott marhaságaikat ismételgetik, ezúttal még sűrűbben. A jövő héten kezdik tárgyalni a 2020-as költségvetést, amely a kormány szerint a családok támogatásának költségvetése lesz. Hallottunk már ilyet korábban is, akkor családok százai kerültek utcára, a családok éve program keretében. Fel lehet tehát készülni arra, hogy még rosszabb lesz szinte minden családnak – a felső tízezer persze vélhetően ismét jól jár -, hiszen ahol a fidesz segít, ott kő kövön nem marad. Az tehát, hogy az ellenzék megszavazza-e a jövő évi költségvetést, vagy sem – na nem mintha ez számítana is bármit a kétharmados többség viszonylatában – arra ad majd választ, hogy Gyurcsány migránssimogató, vagy sem. Itt tartunk még mindig. 9 évvel az elmúlt 8 év után.
Commenter
@Eladott Ország: Most már 13 évvel az elmúlt 8 év után és 30 évvel a rendszerváltás után. Rendszert azt 3x váltottunk. Marad ez?
lampa laz
B+, ha tudnád, h a 2.világháború után milyen szarul éltek a családok, most nem Gyurcsányt okolnád.
desir62
Az egyik szőke qrva elvette a manyupot, a másik qrva leszopatja a családokat. Ki előtt térdelt eddig ez a picsa.
Madácsi Pali
Te Moncsi! Emlékszel még rá ki emelt utoljára családi pótlékot? Ki csökkentette a "zemberek" 80%-ának szja-ját 0%-ról
16-ra? Hány éve országol a O1G? Amúgy jól áll a szőke haj, a mondókádhoz pedig külösen illik!
staro2
Honnan szedték ezt a luvnyát elő?
Kihozták az elvonóról?
Borsodi
Inkább,a kivándorlásról beszélnétek azt kéne megállítani,az egészség ügyet rendbe hozni,fiatalokat segíteni,lakáshoz jutni.Közbiztonságot helyre hozni.Az a baj,hogy ez csak nélkületek menne.
evacica
Na megszólalt egy újabb szalasztott fagylaltozó! Fésüst te sem ismersz akár csak Handó Tünde! A szöveg a régi, egy kis Gyurcsányozás, oszt jó napot!
kereső
Az állampárt már tényleg alulról veri a "mounika"sót!!! Észrevehető ,hogy a szövegeket központilag irják a habonyrogán műhelyben.Végletekig lebutitott hablaty amit nyomnak- erre mondja bolondkásler, hogy meg kell őrizni a "magyaros észjárást"? Na köszi- a magyarok többségének az észjárását remélhetőleg még mindig Móricz, Mikszáth, Arany,Németh László...alakitja.
Lepényleső
A kilakoltatott családoknak lehet az a véleménye,hogy ez is egy szemenszedett hazugság?
A bevándorlásról annyit,hogy ukrán családok tízezreinek olyan körülményeket teremtenek
ezek,amit a magyarok csak álmaikból ismernek? Természetesen az adózók pénzén?
A kínaiaknak meg pl. saját tv csatornájuk is van? Természetesen az adózók pénzén? stb.?
dr. prédikátor
Móóóóóónyika Mé nem avval foglalkozol amihez értesz???Szopás,nyalás strichelés!!!
advocat
Ez a nő? Persze ha monták. De miért nem emelkedett a családi pótlék? Sem. Az emberek - nem agymosott része - azért néha emlékszik. Persze nekik Magyarország az első. Itt lehet lopni. Más országokban (Ausztria, Szlovákia pl.) nem megy.
papa.49
Dudamoncsi kiszöktél a gyogyóból, már keres az ápoló a méretes TŰJÉVEL siess vissza ))))))))))))))))))))))))
advocat
És az időtökben - ami sajnos mai tart - hányan is kerestek külföldön munkát? 600000-ren? Mert ez a kormány "családokban" - mint a maffia - gondolkodik. Lölő, Habony, Rogán és társaik családja.
tulipan
Milyen mocsáról emelték ki, már megint a narancsok, ezt tök buta csajt???
tulipan
@csak úgy...: Mi van? Szíve lenne, egy hazug, zsebes narancsosnak? Honnan vettél, akkora baromságot,,,,???
namihami
Gyurcsányék TALÁN CSAK megnehezítették. Az Orbánék viszont TÖNKRETETTÉK. Persze, itt nem a ""közeli"" családokról szól a mese. A Fidesz-közeliek nem vették észre a dolgot.
kakaósbögre
Na,megint találtak valami hazug tolvajt aki az arcát adja egy ekkora hazugsághoz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.