Önálló jelöltként indul.

Igazi nagyágyút indítanak Márki-Zay Péter ellen Hódmezővásárhelyen
Fotó: Facebook/Márki-Zay Péter

Grezsa István, a Miniszterelnökség Szabolcs-Szatmár-Bereg megye és Kárpátalja együttműködésének fejlesztéséért és a Kárpát-medencei óvodafejlesztési program koordinálásáért felelős miniszteri biztosa lesz ősszel Márki-Zay Péter kihívója Hódmezővásárhely polgármesteri székéért.

Egyrészt megszólított a szülőföld, másrészt úgy látom, a város rossz irányba halad, az elmúlt másfél évben tapasztalható megosztott elég véglegesnek tűnik. Úgy érzem, az októberi választás fő kérdése, lesz-e olyan polgármesterjelölt, aki képes a sebeket begyógyítani, és képes békét teremteni, mely minden város fejlesztésének, fejlődésének alapja

– magyarázta Grezsa indulásának okát a Promenádnak.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
Mert béke csak Fideszből származhat, ha nem ők vannak hatalmon, az háború, káosz meg anarchia.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gauntlet
Mert béke csak Fideszből származhat, ha nem ők vannak hatalmon, az háború, káosz meg anarchia.
nezelodo
@Gauntlet: Azt hiszem sokak összefoglaló, velős véleményét, és nem utolsó sorban a fidesz alapvetését fogalmaztad meg.
Levendula
A vásárhelyiek megmutathatják, hogy a becsület, vagy a pénz mellett teszik le voksukat...
RonaGyuri
a történet igazi jellemzően matyar, egy ilyen ócska pártcsinovnyik nagyágyú lehet! =))
Cicamama55
Márki-Zay Péter számomra csak annyiban különbözik a Fideszesektől, hogy ő meghallja az ellenzék szavát is, s ő valóban keresztény! Ha vele szemben ilyen ellenségesen lépnek fel, nem kell csodálni, ahogy Gyurcsányt, Karácsony Gergőt és a többi ellenzékit támadják...Mocskos egy politika folyik itt!
Yoda69
fideSS melamuk. O1G és luzer tartja a porazat. Még hogy önálló jelölt? Már megint egy ordas hazugság. Jol kezdi...
Csizmás Kond
...a helyzet az, hogy azok akik Márkinak még a talpa nyomát is felnyalták a megválasztásakor, már azok is lássák, hogy Márki nem Polgármesternek való...
Aki Én
@Csizmás Kondom: ...meg azt is lássák, hogy nem tudsz magyarul. Nem mindegy neked ott a távoli Romániában, hogy itt kit választanak a helyiek?
Aki Én
@Pegerozzant: Nehezen viselitek, ha valaki csalás nélkül valódi többséget szerez, nektek ez valószínűtlen.
Lesz még ilyen :)
kereső
"Grezsa István, a Miniszterelnökség Szabolcs-Szatmár-Bereg megye és Kárpátalja együttműködésének fejlesztéséért és a Kárpát-medencei óvodafejlesztési program koordinálásáért felelős miniszteri biztosa lesz ősszel Márki-Zay Péter kihívója Hódmezővásárhely polgármesteri székéért."- mitől/és kitől önálló ez a csicska, aki segitett kilopni a magyar adófizetők pénzét az ukránokanak/oroszoknak-és megalapozni orbánék gazdasági térelfoglalását Ukrajnában IS!, mint ahogy történik ez Erdélyben, a Vajdaságban ( valódi cél!!! a szavazvásárláson túl). A józan észtől bizonyára önálló, és független.A lopástól nem.
human
Szentesen meg Georg Spöttlét indítja a fidesz. A kormánymédia által gyakran szakértőként megkérdezett ufó hívőt.
Elmebaj a köbön.
index.hu/belfold/2019/07/05/a_fidesz_georg_spottlet_inditja_szentesen/
human
@Levendula: Végül is 2018-ban Hódmezővásárhely megmutatta, hogy le lehet győzni a félelmet és szembe lehet szállni akár egy Lázár János kaliberű fideszes nagyúrral is. Igazából Hódmezővásárhely mutatott példát Budapestnek, hogy el lehet zavarni a fidesz bábjait a hatalomból, ha egyetlen alkalmas jelöltet találnak.
Macskaszem
Remélem visszafele fog elsülni a nagy ágyú. Tudtára kell adni Hódmezővásárhelyen mindenkinek , hogy ez az ember nem a várost, hanem a fideszt fogja szolgálni, ahogy eddig is tette. Már ott kilóg a lóláb, hogy egyéni jelöltnek próbálja eladni magát a tetű fideszes.
Qqberci
@Horizont: Ezexerint LézerJankó már csak dugós puska?...
human
@Macskaszem: Szerintem hmvh-en már képben vannak. Pont ezért váltottak 2018-ban. Elegük lett a szorongásból és hogy látják milyen mutyi ment a városban.
CsipkeRózsa
@vacsi: Talán attól nagyágyú, hogy bőven lesz pénze kampányolni, ajándékozni, persze a mi költségünkre.
vacsi
@human: Sajnos, nekem róla azonnal a felesége ugrik be...
Desischado
Nagyon remélem, hogy újabb bukta lesz a rablóbandának. Ez független?! Persze, én meg Buddha vagyok! fideszes rohadék csicska tolvaj, semmi más.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.