Kisemmizve hagytak magára egy magyar férfit ismerősei Ausztriában.

A villanyszerelőként dolgozó Tóth Károly Ti­bor szívességből indult el egy családdal múlt szombaton Dégről egy 350 kilométerre lévő ausztriai településre, ám 50 kilométerre a cél előtt a 38 éves férfi autója bemondta az unalmast: lerobbantak.

Ötvenezer forintot kaptam tőlük, amiből többször is tankoltam és a pályamatricákat is megvettem. A leállás után a telefonommal taxit hívtak, és közölték, nem kapom vissza, csak ha fizetek nekik húszezret. Amikor mondtam, hogy már nincs nálam annyi, kaptam egy hatalmas ütést az arcomba – mondta a Borsnak Tóth Károly Ti­bor, aki nem beszél idegen nyelveken.

Hazáig gyalogolt Ausztriából egy kisemmizett magyar villanyszerelő

A férfi iratok, telefon és pénz nélkül maradt magára. Nagy nehezen beindította autóját, de azzal csak Bécs közeléig jutott el. Onnan fél liter vízzel indult el haza Magyarországra gyalog.

A szántóföldeken haladtam egy darabig, s az autópálya szalagkorlátja mellett is sétáltam. Ekkor még a rendőrök is elfogtak, néhány óra múlva pedig útnak indítottak. A határon nem ellenőriztek, egyszerűen átsétáltam. Próbáltam közben stoppolni, de senki nem foglalkozott velem

– mesélte a lapnak a férfi, aki ételhez nem igazán, de vízhez tudott jutni.

Soprontól Győr felé haladt, ahonnan már biciklivel haladt: az árokban találta azt. A férfit közben eltűntként kezdték el keresni, Bodajknál pedig egy kamionos ismerőse szólt a családjának, hogy látta őt. Fehérvár közelében azonban, mivel nem viselt sárga mellényt és nem is volt kivilágítva, a rendőrök megállították őt, és meg is bírságolták őt 50 ezer forintra.

Nem viseltem sárga mellényt és nem voltam kivilágítva a 81-es főúton, ezért kaptam egy 50 ezres bírságot. Alig álltam a lábamon, ezért még meg is szondáztattak. Pedig a rendszerben látták, hogy eltűntként köröznek

– mondta Tóth Károly Ti­bor, aki az utolsó 35 kilométert már képtelen lett volna megtenni, de szerencsére családja addigra odaért hozzá. Tortúrája három napig tartott.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(borsonline.hu)

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
@ila51: Szerintem is élhetetlen a pasi, Ausztriában megállt volna az első autópályai benzinkútnál, 2 órán belül már egy magyar autóban, van kamionban ülhetett volna.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ila51
Na nem nagy segítség lett volna , jobb is neki itthon , itthon csak elbolyong valahogy .
görbetükör
Tiszteltetem a rendőröket is.
Emberség a vilégban? Ugyan,utópia!
F_Viktor
@ila51: Szerintem is élhetetlen a pasi, Ausztriában megállt volna az első autópályai benzinkútnál, 2 órán belül már egy magyar autóban, van kamionban ülhetett volna.
ila51
@F_Viktor: ...ott is magyarok dolgoznak , majd pont az osztrák
Eriksson
Azt mondja, nem beszél idegen nyelven. De annyi magyar szaladgál Ausztriában.
CsipkeRózsa
Sajnálom őt, nem mindenki élelmes. Azt hiszem, én is "elvesznék".
Bánszki
Akkora kamú... A saját oldalán, amit azóta törölt, nem ezt írta. Hanem, hogy egy kisgyerekes családot vitt Ausztriába, megálltak egy benzinkúton, ahol kirabolták, 1,5 napot várakozott ott, utána gyalog indult el, majd talált az árokban egy biciklit(pont ott hevert persze), biciklizett Mo-ra, rendőr megbűntette stb. Persze. A benzinkúton marad 1,5 napot, nem kér segítséget, útközben pont talál egy bicajt, az autópálya mellett rengeteg ingyenes segélyhívó telefon van, de nem telefonál, ha nem beszél nyelvet, azt, hogy segítség, csak ki tudja nyögni, majd mikor Mo-ra ér sem kér segítséget, a rendőr is elkaszálja. Hagyjuk már. Ausztriában minden 2.ember beszél magyarul. Benzinkút, kamerák, de nem megy be segítségért... Ott ül 1,5 napot és senkinek nem tűnik fel. Majd elmondása szerint 400!!!km-ert gyalogol 3 nap alatt :D Na, hagyjuk már. Nem véletlen törölte a posztját sem :) Ha már lelép pár napra a családtól, legalább hihető sztorit találna ki. Ez most nem jött össze :D
csak úgy....
A lényeg,hogy ausztriában történt a dolog ...@Eriksson: biztos vagy abban,hogy a magyar külföldön segítökész? hiszen otthon sem az...
terlasz
Sehogy sem áll össze a kép. Kamu a sztori.
Lepényleső
Ez egyben a magyar rendőrség bizonyítványa? Csoda hát,hogy róluk szól a viccek sorozata?
Eladott Ország
Ez az időszak a nyári uborkaszezon ideje...
qxy
Ez kacsa. Ha meg nem akkor igen csak balfasz lehet.
Ha más nem, megállok egy kútnál és el mondok mindent, nincs telefonom de hívják fel, igazolnak és bárki elvitte volna . vagy azonnal érte jönnek. Ilyen nincs.
durbincs
@tulipan: magát ez a @csak húgy .: folyton levizeli ? hiába is áll arrébb ? mert akkor meg a zsebeibe ?...
@RonaGyuri: magának meg ez a @kula .: folyton lecsigázza a lógyanyés száját ? hiába is áll arrébb
tulipan
@durbincs: Mond csak te NARANCSOS SEGGNYALÓ FÉLFAROK, ONNAN A ROMÁN, PLOESTI denevérszaros pár hónapos bányából levő , húgytól bűzló bányakecódból előkapartként ,itt böfögsz, azzal a lóganyéval a POFÁDBAN ? Te UNDORÍTÓ, NARANCSOS, bezzeg TAHÓ?
Szeparepa2
1. íme a magyar patkány zsernyákok
2. ez is jó nagy marha volt, ahelyett hogy ott keresett volna melót Bécsben, inkább elindult vissza a Pokolba... bravo

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2020. June 6., 11:40
Szexiskedett Megyeri Csilla
Itthon - 2020. June 6., 11:34
Pofátlan autóst filmeztek le Óbudán