Sajtóinformációk szerint az Európai Parlament jogi szakbizottsága nem nézte jó szemmel, hogy a magyar biztosjelölt igazságügyi minisztersége alatt kiadtunk két orosz fegyverkereskedőt Moszkvának. A testület tagjai hétfőn újra összeülnek, de kiszivárgott információk szerint nem látják, hogyan lehetne feloldani a felmerült összeférhetetlenséget.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@papa.49: És te hol melegíted az orrod?
Peller Anikó
Miért kellene feloldani? Alkalmatlan és kész.
namihami
Ha ilyen jó és közeli a kapcsolat, akkor szóljon nekik, hogy lőjék le az ellene voksoló bizottsági tagokat. És mindaddig lehet folytatni, amíg csupán azok maradnak, akik eddig is rá szavaztak vagy rá fognak szavazni.
Mi a drágább? Egy szavazat vagy a koszos életük, nem?
papa.49
Csak az igazán sötétek szokása belekötni a hozzászólókba, ahelyett, hogy a témához böfögne !!!
kereső
Tényleg, miért is Moszkvának adta ki a magyar kormány a két fegyverkereskedőt, amikor azok egy NATO szövetséges ellen készitettek elő merényletet?(USA).
OFF: az azeri baltás gyilkost -aki alvó , keresztény vallású!!! katona társát gyilkolta meg- előléptették .Ismételten gratulálok orbán viktornak, hogy igy védelmezi az üldözött keresztényeket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.