"Isten nélkül nincs személyes felelősség, személyes felelősség nélkül nincs erkölcs, erkölcs nélkül csak a pusztítás marad" - mondta a Nemzeti Vértanúk emlékművének újraavatásán Köves Slomó, az EMIH vezetője. "Kedves Slomó! " kezdődik a levél.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Köves Slomó megint csak Orbánnak akart megfelelni, más nem érdekli! Jellemtelen, szemét alak, szokás szerint.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@Jozefina: @Jozefina: szemét mindenütt akad! De ezért hive az nem túl sok akad!! =)
Nessy
Azt a sok nacionalista, egyoldalú beszédet, ami ott elhangzott! Ki bocskai kabátban, ki civilben mondta a magáét!
Köves Slomó! Akiket itt és most rehabilitált, nem éppen kesztyűs kézzel bántak akkoriban a zsidósággal.
Csizmás Kond
Hit, erkölcs és felelősség...
Hinni vagy ne hinni ugyanaz. Az is bűnös aki erősen hisz és az is aki egyáltalán. Mai közemberi ésszel nem lehet felfogni, hogy e világ a semmiből önmagától jött létre, és ezért akalkított ki az ember egy képzeletbeli lényt aki megalkotta a világunkat. Ezt az állítást bár nagyon nagy az igyekezet még nem tudta senki megcáfolni, és amíg ez meg nem történik addig létezni fog egy Istenkép. Mindebből a képzetből alakultak a különféle vallások amelyek már emberi találmántok, és leginkább a hatalomról meg a pénzről szólnak.
Nem az a baj, hogy ki miben hisz, hanem az hogy ki hogyan viszonyul a társadalomhoz...ésa viszonyulásból születik a felelősség és az adja az erkölcsöt.
jesz
emlékszünk? harminc évvel ezelőtt előkerültek az atillák, különféle molyrágta bocskaik, menték, tollas kalpagok, sőt...néhány kard is díszelgett(igaz, pont ellenkező oldalon)...
Slomó csak próbál megfeleni a munkaköri kötelességének..jól-rosszul, de próbál...

Csak Juszt mijalófaszt akar? Csak nem pénzecskét? Lehet, hogy nem tudja hová kellene dörgölőzni?
reagens
Jusztot és Slomót hagyni kell évődni. Juszt egy senki és nem hiszem, hogy Slomó nem alszik miatta éjszaka.
fahrenheit451
Megoltetek Isten fiat, amit azota sem bantok - ez a baj veletek. De megsem ez a legnagyobb baj veletek! Rossza... megrosszabba tettetek a vilagot. Ti vagytok a vilag szelleme... a vilag szellemisegenek alapveto formaloi (akik ellenetek hatarozzak meg magukat, azok is a ti formatokban vannak), vilagnezet: filmek, hirek, zene, divat, bankok, kesedelem, tozsde, valsag... Vagyis Isten ellensegei vagytok - immar tobb ezer ev ota (azert, mert ez nem tetszik neked, vagy nem ertesz egyet ezzel, attol ez meg igy van). Csok, a csalad

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.