A Zirci Járásbíróság tárgyalás nélkül hozott ítéletet, amelynek végrehajtását két évre felfüggesztették.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
s képzeld ha nem utalnák a kettős mértéket! =))
Eladott Ország
A fideszes újságírás erkölcsi mércéje. Összegzem. Teljes erkölcsi nagyságának tudatában ócsárolja és mocskolja azokat az embereket, akik a háziápolást végzők reménytelen helyzetének megoldásáért tüntetnek – arra hivatkozva, hogy Soros György katonái ők és főállásban tüntetnek hol ezért, hol azért – az a Füssy Angéla, aki a közpénzből eltartott PestiSrácoktól húzza a fizetését, mellette főszerkesztője egy olyan lapnak, amely lapnak egy olyan egyesület a tulajdonosa, amely egyesület minden évben milliós támogatást kap az EMMI-től és amely egyesület egyszemélyi képviselője az ő élettársa, egy fideszes képviselő. Hát ez aztán az erkölcsi mérce, szó se róla.
kolozsvaros.com/2018/07/21/a-fideszes-ujsagiras-erkolcsi-merceje/
Eladott Ország
A fideszesek folyamatosan azért vinnyognak, mert baloldali médiatúlsúly van. Ami egészen pontosan úgy fest, hogy kormánypárti és közpénzből kitartott média számszerűen sokkal több van, mint ellenzéki, mégis többen olvassák/nézik/hallgatják az ellenzékit, mint a fideszest. Márpedig a média fenntartása iszonyatos pénzbe kerül. Ahogy fogy az elzabrálható pénz, úgy fogja elvonni a pénzt a kormánypárt a feneketlen bendőjű pártújságoktól. A fidesz hatalomra kerülésében és hatalomban maradásában döntő szerepe van a pártmédiának. az ilyen rendszerek mindig így omlanak össze. Amit a pénz, a karriervágy, a szervilizmus, a gerinctelen seggnyalás tart össze, az mindig ocsmány véget ér. És akkor nem marad más, csak az egymást vádoló egykori harcostársak, a titkos ellenállók és a rendszert belülről bomlasztók. Ahogy az lenni szokott. Mindez kiváló szemléltetése annak a marxi (?) állításnak, miszerint "a lét határozza meg a tudatot".
Nessy
@Eladott Ország: Pedig igazuk van a baloldali média túlsúllyal! Hány jobboldali média van? EGY! Ja, hogy az több mint négyszáz?
Mocskolódni, sértegetni a velük nem egyetértőket, ahhoz elég egy cikk, amit mindegyik média lehoz!Legfeljebb vannak, akik még cizellálnak egy keveset a gorombaságokon, és tudatos valótlanságokon!
Eladott Ország
@Nessy: tegnap, 13:36; Ahogy az közismert, Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) néven hozott létre médiabirodalmat a kormány, a hazai médiapiacon példátlan koncentrációt megvalósítva. A kormány nemzetstratégiai jelentőségűnek minősítette az érintett médiacégek fúzióját, ezért azt a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) nem vizsgálta. Ahol Szánthó Miklós a kuratóriumi elnök, aki egyben az Alapjogokért Központ igazgatója is, nincs is több kérdés, a fidesz seggéből ki sem látszik a feje.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.