Emberek fenyegetésével és megtévesztésével választási csalást készített elő a január 26-ai időközi választásra a Pollreisz Balázs polgármesterjelöltet támogató DK, Jobbik, LMP, Momentum és MSZP - jelentette be a Fidesz városi szervezetének alelnöke szombaton a megyeszékhelyen. Fekete Dávid, aki a város alpolgármestere is, a sajtótájékoztatón azt mondta: tavaly novemberben az ellenzéki pártok által megbízott személyek szegény és hátrányos helyzetű embereket kerestek meg azzal, hogy egy videóban azt mondják, "őket régebben arra kényszerítették, hogy vegyenek részt a választásokon és szavazzanak arra, akire egyébként nem is szerettek volna". Ez a 2013-as bajai akcióhoz hasonló videó - tette hozzá. Az embereknek, akik között vannak szellemi fogyatékkal élők, írástudatlanok és olyanok, akik nem is győriek, néhány ezer forintot ajánlottak fel a szereplésért, de volt, akit munkahelyének elvesztésével fenyegettek meg - közölte.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Mi van? Amennyiben a Fidesz csinálja ugyan ezt,akkor nem baj? Az nem választási csalás? Hódmezővásárhelyen a kórház dolgozói szó szerint meg voltak zsarolva. Ugyan így az Önkormányzatnál dolgozók és a közmunkások. A mocskos kampány sorozatokról nem is beszélve. Miért ne élhetne ugyan azokkal a dolgokkal az ellenék amikkel a Fidesz él? Úgy is mindenen túl tesznek csalásban. Ők a 2/3 fölényévek annyi törvényt hozhatnak amennyit akarnak. Én azt várom,hogy mikor hozzák törvényre,hogy csak azok a szavazatok az érvényesek amik a Fideszre érkeztek? Mert megtehetik...
F_Viktor
Ezek az orbán G-jei csak a csalást ismerik, saját erejükben már régóta nem bíznak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.