A helyszín a Várkert Bazár lesz egy februári vasárnapon.

A Magyar Nemzet információja szerint február 16-án, vasárnap, a Várkert Bazárban tartja huszonkettedik évértékelő beszédét Orbán Viktor.

Pár héten belül tartja az évértékelőjét Orbán Viktor

Az Infostart szemléje szerint a miniszterelnök ismét nagy horderejű bejelentésekre készül, egyebek mellett újabb gazdaságvédelmi akcióterv és a családok megerősítését szolgáló intézkedések ismertetése várható.

Cikk- és címlapkép: MTI/Szigetváry Zsolt

(infostart.hu)

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Oposit
Seggnyalóknak és NER lovagoknak.
Mást úgyse érdekel.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Oposit
Seggnyalóknak és NER lovagoknak.
Mást úgyse érdekel.
colibri
Lehet készíteni a fekete paravánokat.
Nessy
Lesz nagy mese műsor, glória szidolozással egybe kötve! A környékre ne menjen senki, mert szokás szerint a Lánchídtól végig hermetikusan le lesz zárva a környék, nehogy hazánk nagyjainak fényességes orcáját tekintetével illesse a plebs, akiknek a pénzéből lébecolnak!
nezelodo
Miért baj, hogy évet értéke? Legalább az őt szájtátva hallgatók konstatálják, miért élnek olyan jól! Aki meg saját maga értékel naponta, és nem a vezért hallgatja, úgyis tudja, hogyan él, bőrén érzi tündérország hibátlannak kamuzott vezetését, az Európa szerte irigyelt gazdasági fejlődést, a rohamosan növekvő életszínvonalat, az lendületesen emelkedő nyugdíjakat, és családi pótlékot, a szabad oktatást, a demokratikus légkört, ami körülveszi, az erősödő keresztény kultúrát és erkölcsöt, amiben a politikai vezetés kimagaslóan példát mutat, a nagyszerű egészségügyet, és a szociális hálót, a rohamosan csökkenő szegénységet, stb. Óriási léptekkel számoljuk fel a politikai bűnözést és korrupciót, emellett az ország külkapcsolatai megbonthatatlanok a nyugati demokráciákkal. Aztán csak eljő a reggel, és lehet menni melózni, mire odaérünk szertefoszlik az álom is.
kokopelli
Melyik barom írja meg neki ? ..idén is az amelyik a rövid gyufaszálat húzza?
Kookas
@kokopelli: hamár gyufa akkor égetni való!
tudode
Ha lenne vér a pucájában, önkritikát gyakorolna az előlegezett bizalom birtokában hogy merészelt belecsinálni saját hazájába:
.
oktatoihalozat.hu/wp-content/uploads/2020/01/magyar.pdf
.
A megszokott migráncs, meg báncsák magyarországot, meg gazdaságélénkítő/hátráltató tervük van-on kívül azokra a felvetésekre, hogy:
.
A jelentés főbb megállapításai
• az Orbán-rendszer számára a kultúra csak annyiban fontos, amennyiben az eszközként felhasználható politikai céljai elérésére;
• a kultúrát a tulajdonviszonyok átrendezésével központosítják;
• szakértő kultúrpolitikusok hiányában a kézivezérlés dilettantizmussal párosul;
• a szimbolikus politizálás kulcsszerepet kap;
• az ellenségnek tekintett ellenzéket a kormányból a nemzetkoncepciójából kiszorítja, és idegenként, idegen érdekek szolgálójaként állítja be;
• a kormányzati kommunikáció óriási erőfeszítéseket tesz a fenyegetettség, a félelem pszichózisának folyamatos fenntartására;
• egyes értelmiségi csoportok és civil szervezetek a támadások célkeresztjében vannak;
• önkényes és átgondolatlan beavatkozás történt a közoktatásba: a jogok csorbulnak, miközben nőtt az esélyegyenlőtlenség és a rendszer nem készíti fel a jövőre a fiatalokat;
• a rendszer bizalmatlan az egyetemek és az értelmiség iránt, lebecsüli a tudás társadalmi jelentőségét, a tanulás, az oktatás és a kutatás szabadságának európai értékeit;
• a tudományos élet központosítása és autonómiájának korlátozása: egyetemek politikai és gazdasági függésbe kerülnek;
• a Fidesz közpénzekből saját médiabirodalmat épített fel, amely mára lefedi a politikai-közéleti médiapiac több mint 80 százalékát, és nyíltan a kormánypropaganda eszközévé vált.
.
Ha nem ad választ erre sem, mint arra, hogy az ország leggazdagabbja, akkor tudva lévő, hogy ki a hunyó, nem Magyarország, amely csak azért mert még mindig koptathatja a bársony ülőKÁT!
ómió
Érthető az előzetes "haladó-hiányszindróma". Az ország "haladó" lerohasztását már megint Böszméékre hagyja!
Nessy
Az lenne az igazi, ha a tavalyi lopott pénzt adná elő, és értékelné mennyi mindenre lenne elég az idén!
RonaGyuri
@RonaGyuri: egy beteg elme agyament látomásai és idétlen idegrángásai! =))
Eladott Ország
Akkor tájékoztatásul közöljük a csúti cigány bűnöző és politikai prostituált bandája által elért eredményeket. Magyarország az EU második legszegényebb és legkorruptabb országa!
Egyéni fogyasztás, (AIC) az EU átlag %-ban (PPS, 2018)
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/79383254_3505797342795453_8040035064211308544_n.jpg?_nc_cat=105&_nc_ohc=kBcUKtUzCYYAQk5IPbBMI18qilBbSQ-RuSI1qjgtyqgrd2mhuOlCN5JOA&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=53aece471ba52f4109d4759566c7b77c&oe=5EB3B191
kokopelli
Már a "sógorék" TV-je is műsort csinált (kabarét) az illiberális országdúlásáról! "...zum Verrecken" mondják
a Bécsi út másik végén! (;-))
Gauntlet
"jók vagyunk és jók is leszünk. Az elmúlt kilenc évben sereghajtóból éllovasok lettünk. Van családtámogatás, meg lesz is. Tudjátok ki a felelős mindenért? A migránsok NGO-k, a civilek, a soros hálózat tagjai, a magyar Gyuri, nem feltétlenül ebben a sorrendben. Győr bizonyított: egy pár hetes kardiológusból is lehet polgármester. Győr új útra lépett.
Mi is: nyitottunk keletre. A nyugat a szakadék szélén van.
Ez köszönhető a migránsoknak, NGO-knak, a civileknek, a civil NGO-knak, a soros hálózat tagjainak és bocs hogy csak most említem de Gyurcsánynak.
Ezért mi gazdaságvêdelmi akciótervet vezetünk be! Nehogy egy lépéssel a nyugat előtt legyünk!
Hajrá Magyarország hajrá magyarok!"
(A tájékoztató után megszámolták mennyi a gazdag migránsok által vett letelepedési kötvény és milyen alacsony lehet a behozott ukrán/ román/ timbuktui vendégmunkás bére)
namihami
Jaj, végre egy népboldogító jó hír. Ismét a leghitelesebb forrásból tudhatjuk meg, hogy mi vagyunk Európa DNS-e és hasonló, kitörő örömre okot adó értesülés. Halleluja...
Csak addig hogyan tengetjük napjainkat?
Nessy
@namihami: Kit érdekel? Lényeg hogy minden adó be legyen fizetve ( kivéve a kegyenceket). Kell a pénz a klientúra és hű magyarjaink "támogatására", és a rongyrázásra!
fahrenheit451
A sok idióta, akik Orbán csecsén csüngenek, fel sem fogják, hogy mi lesz velük Orbán után.
Minden darabokra hullik egy szempillantás alatt Orbán távozása után, és nem jön senki, aki az űrt betöltse!
Ott maradtok egyedül, megszégyenülve, a saját mocskotokba hemperegve elárulva árván, csak a gyűlöletre emlékezve...
solidedge
Kiszivárogtatott hírek szerint Orbán Guinness rekordra készül. Ember a Földön még nem hazudott annyit egy beszéd alatt. Mellette legyen mondva hogy közel 30 éves gyakorlás áll mögötte.
ómió
@Eladott Ország:Újabb idézetek a "bolsevik zsoltárból"? Maradjon a tiéd! Magánvagyonra váltani? A 90. után "eltünt", több, mint 10000 milliárdnyi "társadalmi tulajdonra" utalsz, amikor a bolsevik milliárdosok - köztük Böszme vezéretekkel - egymás után masíroztak elő a "szőnyeg alól"? Mert akkor "dübörgött" a "magánvagyonra váltás", de csak a "jobb efftársaknál"!
ómió
@Eladott Ország: A bolsevik hazugságlexikon legújabb frissítése szerint! Látom, "ápolod" is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.