Az igazságügyi és rendészeti miniszter az MTV A szólás szabadsága című műsorában jelentette be a veszprémi kézilabdázókkal szembeni hajnali brutális támadás gyanúsítottjainak elfogását.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

taviranyito
már látom előre. egymásra vallanak mint a tök. onnan lesz nehéz, hacsak nincs egy külsős tanú, aki látta, hogy igen ő volt.
nyirtass
Én inkább azt tartom valószinűbbnek, hogy Arkan "seregei" elöl menekültek "biztonságba", "védelembe", és ez az állapot addig fog tartani csak amíg "lecsendesül a vihar és a közhangulat", utána egy ügyes sakklépéssel ott folytatják, ahol abba hagyták.
nyirtass
"brutális gyanusított-JAINAK elfogását" Rafaelt az osztrákok fogták el, Sztojka szökésben, akkor kit is fogtak el? - kiderül, hogy még ez az elfogás is csak kacsa?
ugyeugye
@nyirtass: mert volt még egy pasi, akit elfogtak, és akiről közben kiderült, h ő is részt vett a mészárlásban. (Gondolom most is a francia rendőrök segítettek azonosítani a kamerák felvételeit...)
maxentius
Az előttem szólóknak, - jóslatok, ilyen-olyan, de jogos remények, stb - adja az Isten, valósuljanak meg, de ... ....... szkepticizmusom a csillagos eget veri, mert erős késztetést érzek, hogy az elmúlt 20 év cigánysággal kapcsolatos, legmagasabb szinten előírt hozzállást, a bűnüldözésben hallottakat, tapasztaltakat, idevágó emlékeket lehívjam. A konkluzió:
NEM FOG TÖRTÉNNI SEMMI! CIGÁNY NEM LEHET AZ ELKÖVETŐ, HÁTRÁNYOSAK, KIREKESZTETTEK, MÉLYSZEGÉNYSÉG, BEFOGADÁS HIÁNYA STB.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.