A jelenlegi parlamenti ciklus kezdete óta, azaz több mint másfél év alatt 240 millió forintot költött a KDNP frakciója többek között tanácsadásra, kommunikációra, rendezvényekre és a párt saját megjelenítésére – derül ki a hvg.hu által az Országgyűlés Hivatalától kikért adatokból. A kiadott szerződések szerint a KDNP például – azon túl, hogy 6 milliót fizetett vendéglátás biztosítása címen a Valton-vezér Vajda Lajoshoz köthető cégnek vagy, hogy egy másik társaságnak 8 milliót adtak „vezetési tanácsadás” miatt – ilyen tételekre adott pénzt:A párt Facebook-oldalának kezeléséért 2,4 millió forintot adtak, de külön embert/embereket foglalkoztattak, hogy a reggeli sajtófigyelést elvégezzék, ez a munka 5,4 milliót ért nekik. Csak az 1,6 millióba került, hogy úgynevezett „kulcsszavas internetfigyelést” végezzenek a frakciónak. 2 milliót a „webes felületeken történő megjelenésekkel kapcsolatos tanácsadásra” költöttek. 8,9 millió adtak egy 38 perces imázsfilm elkészítésére (a párt 75 éves...

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ha valaki ennyire jelentéktelen, valahogy be kell kerülnie a hírekbe. Ha már kimagasló társadalmi tetteikkel nem tudnak.
namihami
Roppant elcsépelt dolgot fogok mondani:: NEM a KDNP adta, mi, adófizetők adtuk. Csupán a Papokse..éből Bújtunk Elők Pártján keresztül.
Óriási differencia...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.