A városvezetés szerint a Szabad-Tér Színház igazgatói kinevezése, a DK szerint a kormánnyal kötött megállapodáson folyt a vita. városházi FORRÁSunk azt állította, GYURCSÁNY FERENC, a DK elnöke AZZAL FENYEGETTE MEG kedden Karácsony Gergelyt EGY ZÁRT EGYEZTETÉSEN, HA NEM BENKŐ nórát NEVEZIK KI A szabad-tér SZÍNHÁZ ÉLÉRE, A DK NEM SZAVAZZA MEG A FŐVÁROS IDEI KÖLTSÉGVETÉSÉT.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Gyurcsány meg van bokrosodva! Eltökélte, hogy szétveri az ellenzék kezdődő együttműködését.
Ő akarja fújni a passzát szelet.
Nem lehet Gyurcsányékat bevenni semmiféle együttműködésbe, mert mindent letarol maga körül.
Béla333
Január elején bedobta a médián keresztül hogy hogyan álljanak össze a '22-es választásra!
Amikor az ezzel keltett hullámok elültek, akkor átcsábított 2 MSZP-s polgármestert és számos más MSZP-st csábítgatott a DK-ba!
Ezt követően Dobrev Klára bedobta, hogy ha a saját maguk indított konzultáción az emberek azt mondják, hát egye fene, akkor a DK önállóan indul a választáson. (az összefogás jegyében)
Most meg megzsarolja Karácsonyt, hogy ha nem úgy táncol, ahogy ő fütyül, akkor háborút indít. (Szintén az összefogás jegyében!)
Ez az ámokfutás nem lehet véletlen, a kezdődő ellenzéki összefogás szétverése a Fidesz érdeke, ezt gondolom nem kell magyarázni. (A DK-s fanatikusok úgysem fogják megérteni)
Béla333
Érdekes, hogy ha DK/Gyurcsány olyan húzásairól van szó, ami azt bizonyítja, hogy a Fidesz téglája az ellenzéki összefogásban, akkor miért nem védik meg ezeket a húzásait a DK fanatikusok?
Vagy szerintük is helyes az, amit Gyurcsány tesz manapság? Vagy a fanatizmus nem engedi meg a kritikát?
Béla333
"Az Index több forrása is úgy tudja: az egyébként egy NER-közeli vállakozó felesége, Benkő Nóra támogatása a DK számára kardinális kérdés, emellett Gyurcsány Ferenc pártja arra is használja a kérdést, hogy - már a 2022-es választásokra készülve - az ellenzéki koalíción belüli erőviszonyokat alakítsák. "

NER közeli vállalkozó feleségének a támogatása a DK-nak kardinális kérdés?! Még így sem pislákol a fény DK-sok?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.