Az idei és a már tervezés alatt álló 2021-es költségvetést is teljesen újra kell gondolni a koronavírus-járvány miatt – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió reggeli műsorában pénteken.

A kormányfő kifejtette: az önkormányzatok és az intézmények költségvetését is át kell dolgozni.

Hangsúlyozta: felmérhetetlenül súlyos gazdasági következményekkel kell szembenézni. A kormány kidolgoz olyan gazdaságvédelmi akcióterveket, amelyek egy-egy ágazatnak jelentenek majd segítséget, megoldást, mert a gazdaság leállása nem ugyanolyan mértékben sújtja a különböző ágazatokat. A leállt gazdaság újraindítását szolgáló, teljesen új megközelítésű gazdaságvédelmi akciótervet és azt szolgáló költségvetést kell elkészíteni – közölte Orbán Viktor.

Forrás: MTI

Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Nem rég írtam egy másik cikkhez, hogy a TAO, határon túliak és haverok támogatása marad, sőt esetenként növekszik, a kiesést meg az önkormányzatok, elsősorban a Főváros, a Tb, a nyugdíj kassza, a szociális ellátások, az oktatás költségcsökkentése pótolja!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
Csak az Értelmesarcú Lölő tönkre ne menjen... Orbán,,,rohadjon rád ez a Gyorsnaszád,,a szájbabaszott határontúli haverjaiddal együtt...
libellle
Na akkor vissza az ellopott biliardokat a kassába.
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Arról gondoskodtatok, tudjuk. A kormányzati segítséget ismerjük, az többnyire Ukrajnába, Erdélybe, Afrikába vagy az Északi Sarkra irányul, nem a magyarok felé.
simmering73
Koronavírus nélkül is igaz az állítás. A gazdaság szarban van vírus nélkül is.
terlasz
Meddig pártol még a szerencse a hitvány gazemberek mellé? Éveken keresztül a migránsokból éltek, most meg a vírussal fedik el a kifosztásunk eredményeképpen keletkező, várható államcsődöt.
Lepényleső
...nekünk,neki pedig felmérhetetlenül súlyos gazdagodással,- mindezt a vírusra való hivatkozással?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.