Az idei és a már tervezés alatt álló 2021-es költségvetést is teljesen újra kell gondolni a koronavírus-járvány miatt – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió reggeli műsorában pénteken.

A kormányfő kifejtette: az önkormányzatok és az intézmények költségvetését is át kell dolgozni.

Hangsúlyozta: felmérhetetlenül súlyos gazdasági következményekkel kell szembenézni. A kormány kidolgoz olyan gazdaságvédelmi akcióterveket, amelyek egy-egy ágazatnak jelentenek majd segítséget, megoldást, mert a gazdaság leállása nem ugyanolyan mértékben sújtja a különböző ágazatokat. A leállt gazdaság újraindítását szolgáló, teljesen új megközelítésű gazdaságvédelmi akciótervet és azt szolgáló költségvetést kell elkészíteni – közölte Orbán Viktor.

Forrás: MTI

Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Nem rég írtam egy másik cikkhez, hogy a TAO, határon túliak és haverok támogatása marad, sőt esetenként növekszik, a kiesést meg az önkormányzatok, elsősorban a Főváros, a Tb, a nyugdíj kassza, a szociális ellátások, az oktatás költségcsökkentése pótolja!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Ja kérem!
.
Nem kellene/lett volna szórni a közlóvét a világ minden tájára azzal, hogy odaviszi a segítséget, ahol szükség van!
.
Még március 12-én is moldáv testvéreinek lepengetett százmillió dollárt, miközben jókat krákogott
.
----- Orbán Viktor elrepült Moldovába, és gyorsan megnyitott nekik egy százmillió dolláros hitelkeretet
.
168ora.hu/penz/orban-viktor-moldova-latogatas-hitelkeret-felajanlas-182869
.
Most jött el annak az ideje, hogy elő a babruhácskának álcázott közlóvéval
.
www.google.com/search?q=ner-tagok+lop%C3%A1sai&oq=NER&aqs=chrome.1.69i57j69i59l3j0l4.5545j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Így jár az az ország, amely egy felelőtlen piros pacsis pacákra bízza a vagyonát!
Klubtag
Most van itt az ideje, hogy azt a többezer-milliárdos - érdem és teljesítmény nélkül zsebre rakott - közpénzt visszategyék a közösbe az orbán-közeli vállalkozók. Tudják, ezek azok, akik 10 év alatt a semmiből az ország leggazdagabbjai közé avanzsáltak, miközben hatalmas állami pénzekkel megtámogatott létesítményeket tettek totál veszteségessé. Továbbá most milyen jól is jönnének az orbánék által - kihasználatlan és üzemeltetés tekintetében gazdátlan sportlétesítményekre - eltapsolt összegek az országnak, mint tartalék. Az egyháznak meg a juttatott százmilliárdokért jelen helyzetben arra futja csak, hogy több misét kell tartani, nem hallottam például valamiféle keresztényi felajánlást...beért az "eredménye" annak a rengeteg gazságnak, amit az elmúlt évtizedben Orbán vezetésével a fidsz-kdnp kormányzés ürügyén elkövetett az ország ellen.
Hiány hiány hátán, de e kategóriában a bizalomhiány a legnagyobb...amit kérdeznek, az sem...
Aki Én
...olyan okos ez az ember, megnyugodhat mindenki.
Nessy
Nem rég írtam egy másik cikkhez, hogy a TAO, határon túliak és haverok támogatása marad, sőt esetenként növekszik, a kiesést meg az önkormányzatok, elsősorban a Főváros, a Tb, a nyugdíj kassza, a szociális ellátások, az oktatás költségcsökkentése pótolja!
Klubtag
@Nessy: ...no ez az, amit szépen lopnak be a köztudatba a "felmérhetetlenül súlyos gazdasági következményekkel" indokolva.
Hogy is működött ez 2008-ban, amikor szinte nem akarták tudomásuk venni a mostaniak a világ egész gazdaságára kiható válságot...mindenért Gyurcsányt hibáztatták.
rohács1926
Akit az ördög segít, azt nagyon segíti.
Segítette a migránsokkal, mert így alkalma nyílt megvédeni Magyarországot, Európát meg persze mellesleg az egész világot. Egyszemélyben a HŐS.
Most meg kapóra jön a koronavírus; van mivel elkendőzni az elβ@ßott, eltolcsi gazdaságot, az ellopott és az itthoni agymosásra és a külföldi szavazatvásárlásra elszórt százmilliárdokat.
Mert Mo. megérdemli, má’ csak azért is mert rá szavaz.
görbetükör
és az emberéletek? Azt mikor fogja felmérni?
Majd ha számot kell adnia egyszer egy nálánál hatalmasabbnak!
szép új világ
Újra kell gondolni a költségvetést - ez ezt jelenteni, hogy át kell csoportosítani az ellopható pénzeket?
RonaGyuri
te magad vagy a felmérhetetlenül nagy ok! =))
kereső
Megelőzésként a magán tulajdonban lévő turisztikai vállalkozások már kaptak is a járványra/bevétel kiesésre tekintettel egy kis megsegitést,nehogy a saját lábunkon álló károsodjon, ne legyen meg a napi betevője, a tanároknak meg fizetés nélküli szabadság? Az orvosoknak, ápolóknak, szakdolgozóknak meg lófütty és nem védőfelszerelés. Gratulálok mindenkinek, aki még most sem ismeri fel ennek a maffia főnöknek az igazi arcát- a gonoszságát, a harácsot, és a cinikus képmutatást.
kereső
Érdeklődöm tisztelettel, amikor nem ülésezik az országgyúlés a képviselők , a házelnök és frakcióvezetők nem kapnak fizetést? Mert ugye a miniszterelnök logikájából kiindulva nekik sem jár, meg a közpénzen élősködő focistáknak sem, amikor nincs meccs- ha már a köz!!alkalmazottai fizetésnélküliek lennének /lesznek??? amennyiben az iskolákat ,ővodákat be kell zárni.
verőce21
Remélem, hamarosan beindul ezen a blogon is az internetes rendőrség, és a társadalomra, közhangulatára káros beírások gazdáit összeszedegetik egy kis botozásra, hátha megértik a valós veszélyeket...

Ilyen helyzetekre találták ki, a statáriális intézkedéseket, amit hamarosan alkalmazni kell. Addig nem lesz rend.
Szeretném látni őket, egy emelvényen álló dereshez 25 botütésre..., mezítláb felmenő lipsiket, alulról szegekkel kivert pallón, hogy ne csússzanak meg...!
CsipkeRózsa
@kereső: Igen, volt képe bejelenteni a turizmus részére kiutalt egy milliárdot. Az egészségügy pedig nem érdekli, ott nem kell a pénz, holott eddig is hanyagolta azt.
Clavigo
Csak az Értelmesarcú Lölő tönkre ne menjen... Orbán,,,rohadjon rád ez a Gyorsnaszád,,a szájbabaszott határontúli haverjaiddal együtt...
libellle
Na akkor vissza az ellopott biliardokat a kassába.
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Arról gondoskodtatok, tudjuk. A kormányzati segítséget ismerjük, az többnyire Ukrajnába, Erdélybe, Afrikába vagy az Északi Sarkra irányul, nem a magyarok felé.
simmering73
Koronavírus nélkül is igaz az állítás. A gazdaság szarban van vírus nélkül is.
terlasz
Meddig pártol még a szerencse a hitvány gazemberek mellé? Éveken keresztül a migránsokból éltek, most meg a vírussal fedik el a kifosztásunk eredményeképpen keletkező, várható államcsődöt.
Lepényleső
...nekünk,neki pedig felmérhetetlenül súlyos gazdagodással,- mindezt a vírusra való hivatkozással?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.