Orbán Viktor európai vezetőkkel egyeztetett, délután bejelentést tesz.

Orbán Viktor miniszterelnök a kormány szerdai ülése után bejelentést tesz a közösségi oldalán – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.

Közlése szerint az élő bejelentkezés 15 órakor kezdődik Orbán Viktor Facebook-oldalán.

Hozzátette: a miniszterelnök többször megszakította a szerdai kormányülést, mert egyeztetést folyatott európai kollégáival, így a bolgár, a román kormányfővel, valamint az osztrák kancellárral is.

Forrás: MTI

Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
Lemondott? Rájött, hogy képtelen becsületesen kezelni a helyzetet?
Mi történt? Lemaradtam.
Pálinkás Pál
Olyat tettem amit nem szoktam...hír-tv -re kapcsoltam a bejelentés miatt...de valami gáz lett ,mert a pohos csak hang nélkül tátogott pár másoodpercig,aztán elvették a képet...szerintetek a hangtechnikus holnap még ott fog dolgozni??? Vagy már ma elviszia TEK???
lusta
Továbbra sem kaptam választ, Sintér Sanya és az a kb. 50 fő, akik a marokkói miniszterrel találkoztak karanténban vannak, vagy sem?
nezelodo
Én is áldanám a vezér nevét, ha abból belengetett, fejenként több mint húsz db maszkból kaphatnék egyet, (én azt biztos odaadnám a háziorvosomnak), vagy annak a hozzátartozómnak aki az egészségügy területén dolgozik. Számomra Háry klón felturbózott változata, nála nagyobb csak a tapasztalható káosz az egészségügyben. Falus Ferenc igen visszafogott interjút adott de átsütött szavak nélkül is rajta a súlyos aggodalom. És ez az aggodalom sajnos hitelesebb mint maga a vezér+a kopaszkovács

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.