Az a kisebbik baj, hogy Orbán mellényúlt, az ennél lényegesen súlyosabb és húsunkba-vágóbb, hogy sokunk -akár az Öné is!- múlhat rossz döntésén. Kiderült, hogy a kínai koronavírusvédelmet szolgáló cuccok tetemes része "korszerűségi kihívásokkal küzd".

(Forrás: varosikurir.hu, Városi Kurír által)

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nem fogjátok a lényeget: Szájjártató gennyesre keresi magát rajta! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
Hál istennek segített rajtunk a türk tanács,meg a kína...igaz fidesznyikek???
Nyírfa
@Klubtag: Pedig Orbán erős és büszke magyar! Ja, nem. Egy felelőtlen, gyáva kirakathuszár.
Sámannus
@Klubtag: Nem az elftársa a hibás, hanem a Távol-keleten lődörgő hamiskártyások, akik néhány busás üzletet kötnek és mennek vissza a kártyabarlangokba eltapsikálni a lóvácskát.
Klubtag
@Pálinkás Pál: ...sebaj, legfeljebb visszaengedik a népekre a gyanús eseteket negatív teszteredménnyel, ők mossák kezeiket - még ha háromszor is kell elvégezni, attól nem lesz a bizonyosság 90 %-os...:o)))
vacsi
@Béla333: Én csak józan paraszti ésszel gondolkodom: mivel a vírus nem látható, bármikor, bárhol, bárkin lehet, a legjobb, ha nem mászkálunk sehova, csak akinek feltétlenül fontos! Mi pl. a férjemmel három hete itthon vagyunk, a kertből nem léptünk ki, és hozzánk sem jön senki. A családdal, gyerekeinkkel, unokákkal telefonon, illetve e-mailben tartjuk a kapcsolatot. Ez nekünk is új, és a pl. 8 éves kisunokánknak is, úgyhogy nagy a lelkesedés. És hát van egy nagy kertünk, ami sokat segít - megélhetésben és munkában egyaránt.
Nyilván, aki dolgozni jár - mint a gyerekeink is - az jórészt bejár a munkahelyére, ha nem olyan szerencsés, hogy otthonról dolgozzon. Ha valaki ilyen helyzetben megfertőződik, akkor elkezdi járni az orvosokat, kórházakat, esetleg karanténba kerül - ez viszont melegágya lehet a további fertőzéseknek. Sok ilyen esetről olvasni.
verőce21
Csak magunkra számíthatunk!
Ugyanígy, mindenki is, csak magára számíthat, úgy hogy nem fertőződik meg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.