Az a kisebbik baj, hogy Orbán mellényúlt, az ennél lényegesen súlyosabb és húsunkba-vágóbb, hogy sokunk -akár az Öné is!- múlhat rossz döntésén. Kiderült, hogy a kínai koronavírusvédelmet szolgáló cuccok tetemes része "korszerűségi kihívásokkal küzd".

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nem fogjátok a lényeget: Szájjártató gennyesre keresi magát rajta! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
De legalább drága!

"Közel 70 tonnányi orvosi eszközt és egészségügyi védőfelszerelést szállított Budapestre a 2020. március 24-én, a kora reggeli órákban megérkezett járat. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium és a Semmelweis Egyetem közös beszerzésének részét képező újabb szállítmány a több mint 3 millió szájmaszk mellett 86 lélegeztetőgépet is tartalmaz - írja az ITM sajtóközleményben.
A Boeing 747-es óriásgépet Orbán Viktor miniszterelnök, Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora és Duan Jielong, a Kínai Népköztársaság budapesti nagykövete fogadta a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren."
www.portfolio.hu/gazdasag/20200324/86-lelegeztetogep-es-3-millio-szajmaszk-erkezett-magyarorszagra-421520

Ez nagyon égő...
vacsi
Ez az egész tesztelés amúgy sem sokat jelent: az ember megtudja, hogy nem fertőzött, boldogan elmegy egy buliba - és már kész is: mehet megint tesztelődni!
Béla333
@vacsi: 12.17
Igazad van!
Csak az a hülye WHO miért mond neked ellent?:

"WHO: tesztelni, tesztelni, tesztelni! "
www.portfolio.hu/gazdasag/20200316/who-tesztelni-tesztelni-tesztelni-419837
Béla333
Müller Cecília
"A Kínából érkezett védőfelszerelések minőségével kapcsolatban azt mondta, azok
valóban nagyon különböző minőségűek.
Éppen ezért a beérkezett szállítmányokat átvizsgálják, mert nagyon fontos, hogy ezekben megbízhassanak."
24.hu/kozelet/2020/03/29/muller-cecilia-86-es-90-eves-betegek-hunytak-el/

A szemetet kaptuk?
RonaGyuri
nem fogjátok a lényeget: Szájjártató gennyesre keresi magát rajta! =))
nezelodo
@Béla333: Látod, aztán a vezér másik barátját cikizik az olaszoknak adott szállítmányért! Akinek ilyen barátai vannak, annak nincs is szüksége ellenségre.
Yoda69
@vacsi: A teszt nem csak az egyen miatt fontos, hanem a kornyezete, rokonsaga es baratai miatt. Ha valaki pozitiv azonnal el kell kuloniteni. Ha orbanek teszteltek volna az eleje ota, mara nem lenne tobb ezer fertozottunk es 14 halottunk.
namihami
@RonaGyuri: Pont ez jutott nekem is az eszembe. A 80% is kockázat, de (talán) az elfogadható határon. A 30% rosszabb, mint a semmi, mert ez olyan alacsony biztonság, ami csak a fideszes pórnép fülének befogására felel meg. Viszont a magyar állam és az EU pénzének közpénzből magánpénzbe pumpálása céljára és a 30 tonna védőeszköz bemondására tökéletesen megfelel.
""Hurrá, minket megvéd a Jóságos, az Igazságos, a Népért Dolgozó Istenünk!""---így és ekkora biztonsággal.
tudode
Állítólag Kasler irománya szerint
.
------ CT-vel is kimutatható a koronavírus, de ahhoz Magyarországon több CT kellene
.
444.hu/2020/03/28/ct-vel-is-kimutathato-a-koronavirus-de-ahhoz-magyarorszagon-tobb-ct-kellene
.
Nem azért, csak azért, ha a betonszarkofágok fele árából CT-vel adjándékozta volna meg "sportos" őfélesége az egészségügye, világhatalom lehetnek a koronavírus izolálásában, vagy miben!
dr. prédikátor
Na kérem!!! a kinai nagytestvírnek sikerült ránksózni egy rakás szart!!!Na persze jó pénzért!!!ez e hülye fasz O1G meg örömébe a meleg szarig benyalt a kinaiaknak!!!
Klubtag
Ugyan már, mintha tapasztalatból nem lenne tudható, hogy mit ér a kínai és az orosz termékek zöme...nem kell ehhez ellenzék...
Nyírfa
Tehát a kínai áru - amiért fizettünk - éppoly használhatatlan mint az olaszoknak nyújtott orosz segélyszállítmány.
Brávó, Orbán Viktor!
CsipkeRózsa
Nem csak a mennyiség a fontos, a minőség talán még fontosabb, és ez a legtöbb árúval kapcsolatban igaz.
Klubtag
@Nyírfa: ...csakhogy Orbán nem meri felhívni és reklamálni Li Ko-csiang kínai kollegájánál, mint ahogyan Conte teszi Putyinnal.
Pálinkás Pál
Hál istennek segített rajtunk a türk tanács,meg a kína...igaz fidesznyikek???
Nyírfa
@Klubtag: Pedig Orbán erős és büszke magyar! Ja, nem. Egy felelőtlen, gyáva kirakathuszár.
Sámannus
@Klubtag: Nem az elftársa a hibás, hanem a Távol-keleten lődörgő hamiskártyások, akik néhány busás üzletet kötnek és mennek vissza a kártyabarlangokba eltapsikálni a lóvácskát.
Klubtag
@Pálinkás Pál: ...sebaj, legfeljebb visszaengedik a népekre a gyanús eseteket negatív teszteredménnyel, ők mossák kezeiket - még ha háromszor is kell elvégezni, attól nem lesz a bizonyosság 90 %-os...:o)))
vacsi
@Béla333: Én csak józan paraszti ésszel gondolkodom: mivel a vírus nem látható, bármikor, bárhol, bárkin lehet, a legjobb, ha nem mászkálunk sehova, csak akinek feltétlenül fontos! Mi pl. a férjemmel három hete itthon vagyunk, a kertből nem léptünk ki, és hozzánk sem jön senki. A családdal, gyerekeinkkel, unokákkal telefonon, illetve e-mailben tartjuk a kapcsolatot. Ez nekünk is új, és a pl. 8 éves kisunokánknak is, úgyhogy nagy a lelkesedés. És hát van egy nagy kertünk, ami sokat segít - megélhetésben és munkában egyaránt.
Nyilván, aki dolgozni jár - mint a gyerekeink is - az jórészt bejár a munkahelyére, ha nem olyan szerencsés, hogy otthonról dolgozzon. Ha valaki ilyen helyzetben megfertőződik, akkor elkezdi járni az orvosokat, kórházakat, esetleg karanténba kerül - ez viszont melegágya lehet a további fertőzéseknek. Sok ilyen esetről olvasni.
verőce21
Csak magunkra számíthatunk!
Ugyanígy, mindenki is, csak magára számíthat, úgy hogy nem fertőződik meg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.