A Pesti úti idősotthonban 151 embert megfertőzött a koronavírus. Az ügy kapcsán Orbán Viktor és a kormány is a főváros felelősségét hangsúlyozta. A főpolgármester szerint viszont nem ők mulasztottak, hanem az állami szervek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Karácsony hiába igazolja, hogy nem ő mulasztott, hanem a kormányhivatal. Az ellenkórus hangosabb, és a szemét kormánymédia is beleüvölt Orbánék talpnyalásával.
koszpeko
@CsipkeRózsa: Sajnos igazad van.
Ezt egyetlen kormánymédium sem fogja leközölni.
Eriksson
Egy biztos: A Főpolgármester úr nem lehet hibás, hiszen ott sem volt.
Nessy
Helytelen, hogy Karácsony nem bírálta felül a tisztiorvos utasítását a teszteléssel kapcsolatban! Helytelen hogy nem vásároltak védőfelszerelést, amikor még a kórházaknak sem volt, nem hogy szabad forgalomban! Még egy tisztességes maszk sem!
Ismeri az idős otthonok helyzetét a tisztifőorvos? Ellenőrizni lehet, előírni is sok mindent, de honnan, ha nincs? Gondolt valaki is a szociális ellátások dolgozóira?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.