A főpolgármester négy iratot hozott nyilvánosságra, az egyik szerinte a járvány budapesti terjedésével kapcsolatos legfontosabb dokumentum.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Állítólag Idős otthonba bekerülők felvételelőtt hivatalos iratokkal lelettel kell igazolni ,hogy nem kerül fertőzött az intézetbe.
Ezt a szabályt szegte meg a kormány megbízottja.
Azzal, hogy a negatív tesztre hivatkozva is lehet fertőzött, tudomásul veszik, hogy bejuthat a fertőzés egy otthonba.Mivel a költségmegtakarítás itt emberéletekbe kerül a felelősség a kormányzaton van, hiába van dojcstompikának nagy pofája nekik köszönhetjük az idős otthonok elfertőzését. A kormányzatnak még perek ezreivel is számolni kell, mert a mulasztásuk nyilvánvaló. Nekik követni kellett volna minden beteg útját akik időszakosan kikerültek az intézetekből.
A járvány kezelését hiába kezelik titkosan a halálesetek a mulasztásaikból adódnak egyértelmű.
illusion
Az elmúlt tíz év tapasztalata alapján, én valamiért, inkább Karácsonynak hiszek.
Valami nagyon meglepőt szerettem volna írni, de ebben nincs semmi meglepő egy normális ember számára - aki nem orbán seggéből lóg ki bután, és/vagy kiszolgáltatva, és/vagy pénzért ácsingózva, és/vagy újnác... újnyilas személettel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.