Szentkirályi Alexandra úgy fogalmazott, tudja, hogy nehéz, de arra kér mindenkit: tanuljanak más országok példájából, vegyék komolyan a helyzetet, legyenek fegyelmezettek, tartsák be az előírásokat, és aki teheti, maradjon otthon. A kormányszóvivő aláhúzta, a kabinet az ország történetében egyedülálló gazdaságvédelmi akciótervet fogadott el. "Senkit nem hagyunk ebben a helyzetben egyedül, minden eszközt megragadunk, amivel segíthetjük a magyar embereket, családokat és vállalkozásokat" - fogalmazott. Kiemelte, a kormány céljai a válsághelyzetben sem változtak:"a munkában hiszünk, nem a segélyben. 2010-ben is így indultunk és harmadára csökkentettük a munkanélküliséget. Egyszer már sikerült, ezért most is ezt az utat követjük"- mondta. A munkavállalók és a munkáltatók rövidített munkaidőben állapodhatnak meg. A kormányszóvivő ezzel összefüggésben azt kérte, hogy a munkavállaló töltse hasznosan a kieső időt: képezze magát, vagy végezzen más, a munkahelye szempontjából fontos tevékenységet.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
A kormány teremtse meg a lehetőséget a munkavégzésre, csak akkor lehet a munkában bízniuk. Most sokan maradtak, maradnak munka nélkül, a megélhetést a kormány oldja meg, akár segélyekkel is.
Pálinkás Pál
Csak nekem van hányingerem ha bármelyiket meglátom???
1magyar
A kormányból és az összes parlamenti képviselőből legalább az egyharmadát el lehetne küldeni, keressenek maguknak munkát!
Nessy
Figyelj szócséplő leányka? Olvastad, és érted a kormány csoda csomagját??? Ismered az összes kritériumát annak, hogy kinek, milyen feltételekkel jár? Nem hiszem! És úgy mellékesen, akik végképp munka nélkül maradtak már hetek óta azoknak mit nyújt a kormány? Megmondom, ne kérdezd meg a főnököd! SEMMIT! Ha nincs fizetése, mi az ördögfüléből képezze magát? Ha olyan képzést ajánl a kormány, amire nincs szüksége, tehetsége, ha nincs meg a kellő előírt végzettsége, akkor tanuljon valamit jó pénzért, amire épp nincs szüksége? Szép az informatikai képzés, de nem nyolc általánossal, vagy akit nem érdekel, mert gyakorlati szakember!
Béla333
A Fidesz a potyában, az ellopható pénzekben hisz és a bízik a büntetlenségükben!
Remélem hiába bízik ebben...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.