A Jobbik állami szerepvállalást akar a lakáspiacon, a Fidesz-KDNP Karácsonyt próbálja sarokba szorítani.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Hollik figyeljen oda, Karácsony már régen elmondta, és régen bemutatta a dokumentumokat, amelyek szerint látszik, hogy nem ő a felelős, hanem a kormány, ill. az általa összeállított Müller-brigád.

A fő felelős pedig a vírus maga, legjobban ott terjed, ahol több idős ember él.

A kormány nem a járvány elleni teendőket tartja a legfontosabbnak, hanem a politikai támadásokat, az önkormányzatoktól elvett adókat, a lepel alatt a számára kedvező törvények bevezetését!
Nessy
Tisztelt státusz keresztények! mit mond a Tízparancsolat? "Az Úr napját megszenteljed! " Bár szerintem nem erre gondolt!
Azért egyet még áruljanak el. Más idős otthonban a problémák nem problémák? Az önök által kiebrudalt betegek életének és egészségének veszélyeztetése nem probléma? Hogy is volt/van a kért tesztelések engedélyezése? Nem kisebbítem a Pesti úti problémákat, ez valóban látványosabb, mint 50 lakó esetén a 20 - 30 fő. Ebben az a pocsék, hogy magukat nem a betegek, az ott dolgozók érdeklik, hanem karácsony Gergely vegzálása. Nem akarok ünneprontó lenni, de ha most Tarlós a főpolgármester, ez a probléma nem is lenne probléma, max, a portás, meg a takarítónő lenne a hibás mindenért.
solidedge
Már 16 idősotthonban van a vírus jelen. Ez mindent megmagyaráz. Orbán felelőssége nem vitás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.