Az alábbi ábra azt mutatja meg, hogy a régióban mekkora a koronavírus nyers halálozási rátája (az elhunytak száma és az összes diagnosztizált esetszám alapján). Ebből látszik, hogy a régióban döntően 2-5% közötti számokat láthatunk, míg Magyarországon 9,9%-ot, az alig több mint 1900 betegre mai adatok alapján 189 elhunyt jut. EZ AZT JELENTENÉ, HOGY MINDEN TIZEDIK FERTŐZÖTT ÉLETÉT VESZÍTI. SZERENCSÉRE AZONBAN EGYÁLTALÁN NINCS ÍGY. A magyar ráta olyan magas, mint azokban az országokban, ahol túlterhelődött az egészségügyi rendszer, és nem tudnak megfelelő ellátást nyújtani. Vagyis olyan sok a beteg, hogy nem minden rászorultnak jut kórházi ágy és lélegeztetési lehetőség. Ez nálunk egyáltalán nincs így, mindössze 800 körüli beteg van kórházban, és 60 embert lélegeztetnek, miközben Magyarországnak több ezer lélegeztetőgép áll rendelkezésére. Tehát kapacitáshiányról nincs szó. A MAGYAR HALÁLOZÁSI RÁTA NAGYRÉSZT AZÉRT ILYEN MAGAS, MERT MAGYARORSZÁG RENDKÍVÜL ALACSONY HATÉKONYSÁGGAL...

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Érdekelne az operatív törzs véleménye élén a NER-Megváltóval.
kereső
A fertőzöttek számát átlagosan 10x-res szorzóval kell számolni, Falus Ferenc volt ÁNTSZ elnök járványügyi szakember 15-ös szorzót mond.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.