Ellentmondó nyilatkozatokat tett a miniszterelnök arról, mi is várható május 3-ára: a járvány tetőzése vagy az ellátórendszer felkészítése. Nem mindegy: másnap kezdődik az érettségi. Délelőtt az országos tisztifőorvos tartotta magát a május 3-hoz, két órával később viszont Kósa Lajos már azzal hárított, a kormánynak nem dolgozik jósda, hogy pontosan tudja a tetőzést. A május 3-i csúcsot több szakértő is kétkedéssel fogadta.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Egymást is meghazudtolják??!! Ennyire képesek!!?
RonaGyuri
Egy felettébb jogos kérdés: „mi is várható május 3-ára”

annál is inkább, hogy – finoman szólva is- igencsak érdekesen fogalmazott Őfenesége

„a járvány tetőzése vagy az ellátórendszer felkészítése, a másnap kezdődik az érettségi”, etc. sorjáznak a lehetőségek és persze a cöcögések, kétségek, kérdések és persze okkal joggal a körberöhögések.
Az utóbbi – pedig nagyon kiérdemelné – elmaradt Orbán egyik kijelentése kapcsán. A derék ME hétfő délután interjút adott a Mária Rádiónak, ahol természetesen a koronavírus-járvány elleni védekezés volt a fő téma. A miniszterelnök - az MTI szemléje szerint – többször is érdekes szófordulattal élt :
„számításaim szerint: május 3.-án eléri az ország a teljes védelmi képességét”,
„a visszaesés nem lesz akkora, mint a legtöbben gondolják, de a visszatérés lassabb lesz, mint azt az optimisták mondják, s számításaim alapján jövő ilyenkorra érhet majd vissza arra a szintre a gazdaság, ahol 2 hónappal ezelőtt volt”,
„Számításaim alapján: május 3-ára az ország eléri azt a felkészültségi szintet, ami alapján kijelenthető: van annyi orvos, ápoló, kórházi ágy és lélegeztetőkészülék, hogy a vírus elszabadulásának esetén is mindenkinek jut kórházi ágy illetve szükséges ellátás.”
Sőt: „Úgy számolok, hogy május 3. után lépésről lépésre megpróbálhatunk visszatérni a megszokott kerékvágásba”! =))
Amihez hozzáfűzte: „Mostanság az a jelmondatom, hogy «egyedül sohasem lehetsz elég okos, mindig segítségre van szükséged»”! =))
Gyütt Mönt
Már a cím is nevetésre késztet: Orbán szavai után... - ne azt nézzék amit mondok ...
csipetke
Viktorovics mindenhez IS ért.Virológus,migráncsszakértő,meg mittoménmégmi.Most úgy rohangál a kórházak közt,mint a mérgezett egér,de mindannyian tudjuk,hogy ez már a '22-es kampány része.Azon nevettek a politológusok az ATV-n,hogy a hírekben úgy hangzik el,hogy orbán váratlan látogatást tett a nemtommelyik kórházban.Azt mondták,el tudja azt képzelni bárki,hogy a kórházlátogatás előtt a TEK nem nézett be minden apró lyukba?Na ennyit a "váratlan"-ról.Aztán mikor ő jelenti be,hogy mikor tetőzik a járvány.Az ő szájából az is hiteltelen,amit kérdez,de az ilyen dolgokat mé' nem egy szakértő mondja,aki hiteles?
tudode
Fel kel a nap, és őfélesége még mindig nem akar a sakktábláról leugrani!
.
Sakkozik a zemberekkel egy paraszt ide, egy paraszt oda!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.