Amikor több mint öt évvel ezelőtt Hakapeszi kolléga védelmébe vette Vitézy Dávidot, nem csak a kommentelők küldték el a vérbe, én se értettem a dolgot. Volt is egy szavazás a poszt végén, hogy Vitézy tényleg közlekedési szakember-e, vagy ócska fideszes mutyis karrierpolitikus. A többség az utóbbit mondta. A héten bebizonyosodott, olvasóink már 2015-ben átláttak rajta és most már Miki is csak a fejét rázza.

Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
legott
Ha egy buzi, zsidóra azt mondanám, hogy "Buzi zsidó.", akkor antiszemita lennék?
(a zsidóknak: aki tagadja, hogy Jézus Isten fia, az az Antikrisztus - gondoltam, szólok még időben, hogy legyen átgondolni az életed)
csak egy kérdésem lenne a zsidókhoz: Ennyi ésszel, hogy lehettek ennyire hülyék? - ez nem bántás volt, komolyan érdekel)

Szégyen ez is, mint a többi...
Ezek tényleg nem érzékelik, hogy baj van velük emberileg, qrvára - IQ, EQ, SQ ?
Nessy
@Béla333: Azt hitte, ha ő korrekt, más is az! Nos fidesz körökben olyant nem talál! Elvégre a főnöküktől is azt látják, hogy még azt sem szabad elhinni, ha jó napot kíván, mert az ellenkezőjét teszi!
Béla333
@Nessy: 20.56
Karácsony állítólag a politikából élő hivatásos politikus már vagy 10 éve.
Ha ez idő alatt nem ismerte ki a Fideszt, akkor nem alkalmas erre a pályára.
Ha kiismerte, de úgy gondolta, hogy majd jól elevickél a Fidesz és az MSZP között, ugyanúgy, ahogy Zuglóban tette, akkor szintén nem alkalmas a Főpolgármesteri székre.
Harc nélkül nem megy a dolog, ezt már régen észre kellett volna venni. A kezében levő adukat nem kijátszani óriási hiba. Ide, erre a harcra kemény, tökös legények kellenek. Karácsony nem ilyen.
Sámannus
Ilyen az, ha valakinek hátulgombolós korában szatellit szervezetet alapítanak, amit a segge alá tolnak, amikor még meg sem szerzi a diplomáját. Szerencséjére a felmenői is hasonló puhatestűek, és nem kell félni gerincsérvtől nekik sem
RonaGyuri
A derék nem-rokon rokony eklatáns példája annak, hogy a latin többet mond „Multum valet communio sanguinis ”, mint a magyarított változata; a mondás szerint a „a vér nem válik vízzé”, de az is igaz, hogy a víz sem vérré! =))
Hogy aktuális legyek: a kultúra nem, de a műveletlenség az pandémia tárgya lehet! =))
RonaGyuri
@Sámannus: ennél sokkal több is igaz! Bár hogy a VEKE-t neki alapították az talán túlzás, de az hogy ennek nevében a főváros felügyeletével bízták meg az tény, s az is hogy mikor a step-Cousinja a BKK élére tette (neki rittyentették) még nem volt meg a diplomája! =))
Egyébként igencsak érdekes a tényfeltáró fírkászokat ez a téma nem érdekli, ahogy századvég-Tarlós és diplomácia környéke szóvivő liba esetében sem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.