A magyar koronavírus-törvénnyel kapcsolatos jövő heti vitán az Európai Parlament (EP) saját magát járatja le, hiszen tényszerűen már cáfolt kérdésről kívánnak eszmét cserélni – mondta Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő szerdán a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Hozzátette: Vera Jourová, az Európai Bizottság európai értékekért és átláthatóságért felelős alelnöke azt nyilatkozta, hogy a bizottság megvizsgálta és rendben találta a koronavírussal kapcsolatban Magyarországon hozott jogi döntéseket.

A nyilatkozat egyszer, s mindenkorra világossá teszi az Európai Bizottság álláspontját: minden rendben van a járvány miatt hozott magyarországi döntésekkel kapcsolatban

- fűzte hozzá.

Mint mondta,

mivel "az európai mainstream politikai elit" nem megy a szomszédba "a politikai őrültek házáért", a Zöldek kezdeményezésére végül az a döntés született, hogy újabb vita lesz "a magyarországi jogállamiság sanyarú helyzetéről".

Mindezt úgy, hogy a tények egyértelműen azt mutatják: a koronavírus-törvény miatt a magyar jogállami intézményekkel, kormánnyal, kormányfővel szemben megfogalmazott durva, méltatlan és igazságtalan támadások tévesnek bizonyultak – emelte ki Deutsch Tamás.

Forrás: MTI

Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Ha dr. Miniszterelnök Úr a Varga Judit vezette kiválasztottjával menne el Brüsszelbe még az EU Bizottsági Elnöke is azonnal lemondana, Sargentini pojáca kiváltaná a takarítói vállalkozását, TUSK kivándorolna Szibériába hűsölni!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Úgy tűnik az EU tisztségviselői sem most jöttek le a falvédőről azzal a tagországgal kapcsolatban, aki/amely 2011 óta játssza a maszatost!
.
Kénytelenek eltűrni azokat, akik un. IGAZI LIBERÁLISBÓL elfajzott illiberáliSOKKÁ folytatnak úgy az EU-s adófizetők, mint a benszülöttek adójával rablógarázdálkodást:
.
Lássuk csak, aki elmeséli a csodálatos átváltozást:
.
---- Guy Verhofstadt felszólalása (2017. O4 17.)
.
www.youtube.com/watch?v=USrsXBOvHeM
.
Őfélesége csak pisLÓGOTT mint a miskolci kocsonya, és nem süllyedt el a föld alá, mert ismerik mint a tenyerüket, megosztva még az EU-t is!
tudode
Még annyit!
.
Papírja van arról, hogy az EU bacilusa nem egyenlő Magyarországal:
.
--- Guy Verhofstadt- Orbán- Sargentini- jelentés11 Sep 2018
.
www.youtube.com/watch?v=1pDI1kHjlog
.
Ott hibázott az EU, hogy nem hozott létre neveletlenek számára neveldét!
SystemError
Szerintem meg az ilyen színvonalú hozzászólásokkal magad járatod le, de eldrogozott agyú, EU-ban eldugott kis fasz!
namihami
Mindig ámulatba képes ejteni ez a ""kijaf@szomazadajcs"" és az ő mérhetetlen egója. Még mindig és állandóan képes az egész világot a helyes irányba terelni és a bölcsességével fároszként bevilágítani a sötétben botorkáló világot.
kokopelli
@tudode: ..csak a buta ember megy a szomszédba a pofonokért! (;-))
csetere
@namihami: Világítsa meg számunkra, hogy hová tűntek az ötmilliárdért vett beléptető kapuk!
Béla333
Felesleges Ducs büfögéseivel foglalkozni.
Clavigo
Ez a bugris még nem kapott lovagkeresztet ?
Gyütt Mönt
@Pegero: nem vetted észre, hogy ezzel a SZARgentini-vel gyűlölködsz? Ez lenne a keresztényi? A Biblia merőben mást mond.
namihami
@csetere: Kicsire nem adunk. Ötmilliárd? Fidesz szinten? Ugyan kérem...
Sas nem kapkod legyek után. Ekkora összeg annak a társaságnak még az érzékelésiküszöb-szintjét se üti meg. Ennyiért legfeljebb egy kisebb helyi Fidesz-potentát hajol le.
tudode
@Pegero: .
Nem gondolom komolyan, mert a konfrontáció élteti őféleségét!
.
De az ország szégyene, hogy 14 éve ennyire telik az országnak!
kereső
@namihami: 2001-ben az az öt milliárd bizony szép összeg volt, még a maffiának is.Nem is hagyták az út szélén.
tudode
@Pegero: .
Nagyon szegény az az ország, amely ennél a közepes szintet sem megütő, 14 éve "szakmának" tekintő szolgálatot képtelen tisztességesen ellátni, úgy összekeverve az államigazgatást, amelyre nem volt példa a honfoglalás óta, amúgy közjogilag érvénytelenül művelve a sportot!
jesz
ugye nem lesz ott a vitán Deutsch?
kokopelli
@tudode: a nagy vezető nem meséli el az itthoni csicskáknak,hogy a EP-ben (Európai Parlamentben) a Néppárt
van többségben,ami a Zorbánék társulata!A zsíros hajú ápolatlan,gusztustalan Deutsch Tompika azt nem tudja ?
Amennyiben a Zorbánt elmeszelik,úgy a saját párttársai ßoptatják meg a főnökét! Igaz,hogy ez már a második nu-
mera lenne! Arról is kellene a "Fürtöskét" tájékoztatni,hogy a Néppárt a EP legnagyobb társasága és konzervatív !!
...tudom,hogy neki ez túl sok információ,de a "remény hal meg..a béka"!
Jozefina
Ez a deutsch akkora idióta, hogy felülmúlja önmagát!!! Lejáratni ti fogjátok saját magatokat!!! Az EU abban hibás, de nagyon, hogy hagyja orbán EU ellenes megnyilvánulásait szinte szó nélkül!!! Tűri, hogy Magyarországon keresztül az EU-ba özönljenek az oroszok, a kínaiak!!!
földlakó
Tompika! Felhatalmazást törvénynek hívják!
földlakó
Tompika! Felhatalmazási törvénynek hívják!
tudode
@Pegero: .
Nem tudom miért kellene nekem választ adnom arra, hogy kire szavaznék, de hogy ezekre a rakás szerencsétlenségekre nem az bizonyos, mert egyszer rájuk szavaztam 1998-ban, de amikor az épülő Nemzeti Szinház építését, és a 4-es metró építését belekotort, rájöttem arra, hogy soha többet!
.
Aztán amikor 2008-ban mint az útszéliek jót röhögtek azon, hogy 2006-ban karaktergyilkolás közben szétrámoltatták a belvárost, azóta nem jegyzem a pasit!
.
---- Orbán nevetve: Nincs is kormány
.
index.hu/video/2008/03/30/orban_nevetve_nincs_is_kormany/
.
Aztán a saját dugájába dőlt azzal, hogy az alaptörvénye közjogilag érvénytelen, ha egyáltalán ezeknek a félresikerült jogászoknak jelent is valamit, közjogilag nem is miniszterelnök, csak egy kihátrált gyülekezet semmirekelője
.
----- Orbán Viktor nem miniszterelnök
.
www.youtube.com/watch?v=k5ILmQY_DGk&t=210s
.
Erről ennyit!
tudode
@kokopelli: .
A 37 alapítóból egy kézen megszámolható politikai széltoló olyan vastag orcával rendelkezik, mint a rinocérosz, körbe véve magukat az ország vámszedőivel, miközben a nagybetűs nép között olyan magányos, mint a fászál
.
www.youtube.com/watch?v=XzpLsRDszzg&t=104s
.
Inkább sajnálatraméltó a cuccolásával együttvéve, mert a székházmutyival elvesztette azt, amiből mindenkinek egy van abból, a TISZTESSÉGÉT!
.
Nem jegyzem a pasit!
tudode
@Pegero: .
Egyáltalán nem gyűlölöm sem őt, sem mást, sőt sajnálom, hogy nem becsülte meg magát, olyant követett el a saját országa ellen, amelyre nem volt példa a honfoglalás óta! És ezt nagyon sokan tudják!.

Ha felnőtt ember döntse el, hogy ki az, akire majd szavaz!! Ilyent nem is illik kérdezni senkitől, ez legalább olyan tabu, mint a hálószobatitok!
Zsopiale
Az EP 750 képviselőből áll. Ebből a NER-SSevik bolhafing gittegylet 12 ember, az EU 450 millió lakosú, ebből NER-SSevik idióta max 3 millió ember... és erre ugat ez a születésétől súlyos agysorvadásban szenvedő retardált tompika-boborjánka... gratulálok tompika, megint nagyot szóltál...
Borsodi
Deutsch se fogja a Magyarokat előnyökhöz juttatni ezzel a hozzá állással amit folytat.Már a puszta lénye is irritálja az embereket,mind ehhez társul a nagyképű öntelt nyáladzó rágalmazó flegma beszéde.Szégyen,hogy ilyen emberek képviselnek látszólag minket; el is hiszik magukról,hogy fontosak számunkra.Igaz mi tudjuk ő nem több mint egy agyonfizetett fing.
namihami
@kereső: Ez igaz. De azért nem felejtsd el, hogy abból az 5 milliárdból volt káló is. Nem azt mondom, hogy vesztett rajta, de az 5 milliárd nem tiszta pénz volt. Persze, ellopni azért megérte.
legott
Kurva sokat verekedtem életemben, de csak kétszer tört el az orrom.
Fogdán is csak egyszer voltam, de leszarom!

Világok harcosa vagyok - leszarom, hogy mit gondolnak az emberek rosszul.
Ha úgy alakul, akkor parancsra elpusztítom az egész világot /világok pusztítója/
legott
Bírom, amikor azt hiszik az emberek, hogy viccelek, de az van, hogy kurvára nem viccelek.
Kurva sokat verekedtem az életemben, és fogdára is kerültem emiatt.

A szerelmem, James Dean, ezt szereti - ha kemény vagyok, mint a vídia).
Akkor a megfelelés kényszer motivált eddig?
Ennyire egyszerű az élet - szeret-nem szeret?
Ez, minden?
legott
Csak ő, és csak én.

Az a sok pénz, amivel ugyanaz maradsz.
verőce21
Ha dr. Miniszterelnök Úr a Varga Judit vezette kiválasztottjával menne el Brüsszelbe még az EU Bizottsági Elnöke is azonnal lemondana, Sargentini pojáca kiváltaná a takarítói vállalkozását, TUSK kivándorolna Szibériába hűsölni!
solidedge
A Fidesz soha nem fogadott el kritikát. Álomvilágban élnek, Orbán elringatta őket. Ez lesz a vesztük.
ómió
@Aki Én: Hogy rálátást adjak az aljabolsi hazudozásra, amit műveltek!
Gyütt Mönt
@Pegero:látom alapvető hiányosságaid vannak a bibliaismreet terén. Jézus azt hirdette, hogy szeressétek ellenségeiteket is. Nálad ez kimaradt.
kokopelli
@solidedge: Álomvilágban élnek? Rémálomvilágban!Lehet hogy az a közeg az éltetőjük? (;-))
evacica
Én csak azt nem értem. hogy ez a "nagy"eszű Tompika mi a fenét keres abban a rémes EU ban és veszi fel a nagy fizetést és közben lejáratja az országot aki ilyen képviselőt küld ki, hogy képviselje az országot! Ennek a szerencsétlenek annyi esze sincs mint egy tyúknak, az a sok baromság amit ott össze vissza hadar szégyen az országra nézve!
kokopelli
@evacica: ..van egy olyan érzésem,hogy itthon azzal a tyúk eszével csak ártana! Az EP-ben meg megszólalnia
sem kell,ergo nem lő öngólt,ha visszakérdeznének a baromságaira!! ..máshol úgy hívják, "sokaknak az a süllyesztő"!
simmering73
Mindig röhögőgörcsöt kapok, mikor olvasom ennél a retardáltnál: "dr. Miniszterelnök Úr"
Az viszont elgondolkodtató, hogyan lehet 13 lájkja (jó ebből az egyik saját magától), mikor összesen nincs a fórumon 12 illiberális kretén. Ha csak nem felsőbb helyről manipulálják a fórumot.
Borsodi
Te meg az Országunkat járatod le a puszta megjelenéseddel.Ebből is látható nem minden a pénz ha az ember igénytelen.
kokopelli
@simmering73: Megelőztél,mert mára halasztottam tegnapról a "dr.Miniszterelnök Úr"-at! Ritka bunkó szolgaiság!
"Szerencsétlen bérkommentelők térdre!" A KDNP mesélhetne az "ilyeneknek"! Van még lejjeb is?A harmadik trafikért
neki igen?!
kokopelli
Hurrrááááá!Megjött a kis buzi durbincs utódja! Ez is voll-hülye,de adja még lejjjjjebb is! (;-))...Ende der Durchsage!
Sámannus
Tumpika teli vizeli a bocskorát, mert nem veszi figyelembe a szélirányt. Bunkó csicska még ennyit sem tud.
Borsodi
@durbincs: Azt írtad a saját szavaiddal,hogy egy kéjlakban tartom a lámpát a két meddős bánya hordaléknak Durbincsnak és Dajcsnak .Szerintem is egy ivásúak vagytok.
kokopelli
@Borsodi: ...az "igazi" durbincs lelépett,mert a "jájem" kevés volt!Most ez a "bohócimitátor" helyettesíti! A durbincs is
olyan ápolatlan ill. gusztustalan mint a "Dajcs Tompika"? A kóborkutya sem enné meg a kezükből a téliszalámit !?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.