Sokat gondolkodtam, érdemes -e a gép elé ülnöm, és lepötyögtetnem mindazt, amiért már hetek óta forr bennem a düh, majd felrobbanok a tehetetlenségtől. Oka van ám ennek, komoly. A tavaly ősszel Karácsony mögé, mellé(?) felsorakozó ellenzéki pártok -számomra érthetetlen módon- sunnyognak, csendben vannak,írhatnám úgy is: kussolnak, hagyják, hadd főjön a főváros első embere a saját levében.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
@Horizont: Tökéletesen egyetértek! Jelen pillanatban nem tudok nála jobb főpolgármestert!! Remélen nem fogják "kicsinálni", (és végigviszi a mandátumát,) mert most arra játszanak tényleg!! Tarlósnak is voltak népszerűtlen javaslatai (nem véletlenül nem nyert) de amit Karácsonnyal csinálnak az már FELHÁBORÍTÓ!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Shikari: má megint megríkattál tibim! a butaságaid csípik a szemem.
csak úgy....
@Pálinkás Pál: kár,hogy nem politikusnak mentél az éleslátásoddal...
Nyírfa
@Pálinkás Pál: Biztosan láttad Az ötödik elem című filmet. Ott suhantak a levegőben repülőautók. Nagyon tetszett! :)
Így képzelem a jövőt, és, ha bele gondolsz, milyen léptekkel fejlődik a technika, nincs is ez olyan messze.
Ha csak a nagy sebességű vasutakat nézem, eláll a lélegzetem!
Pálinkás Pál
@Nyírfa: Az fikció...amíg van a földnk kőolaj készlete,addig nem lesz változás...gazdasági érdekek!!! nagyjából pillanatok alatt át lehetne már állni hidrogén hajtású autókra...de akkor mi lenne az olaj alapra épült világgazdasággal??? ezért tartom áálságosnak a zöldeket...pontosan tudják ők is hogy a gazdaság nem engedi az átállást,mégis tolják a hülyeséget...
silber13
@durbincs: Na m a baj buzeánsok gyöngye? Nem áll kitélnek egyetlen kispap, meg diák sem?:-))) Hiába, öregszel már és vén hülye vgy a erde hajlamd meg már bizonyítottad elégszer.
relatív
A jelenlegi regnáló kormányozni nem tud - az ismert számtalan hiányosságai miatt - ezért avval foglalkotik, hogy mindazokat, akiknek van esze, és nem hódolnak be neki kisemmizi. Ezek személyek és társaságok IS lehetnek.

Majd azokat az alja embereket, akik erre hajlamosak, megfelelően a kisemmizettekre úszítja a tudatlanságukat, vagy a gyűlöletüket használva erre.

A hatalom mindenáron való megtartásának csak ezt a lehetőségét látja, ami egyéni gazdagodására vezet, és a hatalommániáját IS felszínen tartja... ? !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.