Pezsgővel köszöntötték fel Szikora Róberték a miniszterelnököt – szúrta ki a Hvg.  Szalay Kornél Géza a videóban azt mondja, "a 10 éves szolgálatát köszönöm, közelgő születésnapja alkalmából pedig köszöntöm! Isten éltesse Miniszterelnök Úr!" Orbán Viktor május 31-én lesz 57 éves.

A videóban Szikora Róbert előadóművész mellett látható Nógrádi László egykori közlekedésügyi miniszter, Brenner Dominik, a 28. Fidesz-kongresszus legfiatalabb küldöttje és Szalay Kornél Géza fideszes önkormányzati képviselő is.

Szalay a felvételen elmondja, nemcsak a miniszterelnök születésnapját ünneplik a héten, hanem azt is, hogy a Fidesz két nap híján 10 éve van hatalmon.

Szikora baráti hangvételben mondta el jókívánságait Orbán Viktornak a videón:

A Jóisten éltessen sokáig, és adjon neked igaz hitet, biztos reményt, tökéletes szeretetet, érzéket és értelmet, hogy mindig megtedd, amit az Úr kíván Tőled!

A videót Szalay Kornél Géza posztolta Facebook oldalán ahol azt írta,

NEMZEDÉKEK KÖSZÖNTIK ORBÁN VIKTORT!

Ezen a héten kettős ünnep lesz. A 8 évig tartó balliberális közjáték után, a magyar választópolgárok akaratából elsöprő – alkotmányozó – többséggel 2010. május 29-én megválasztotta a Magyar Országgyűlés dr. Orbán Viktort miniszterelnöknek. Ezzel 10 éve megalakult a második Orbán-kormány. Nekünk demokratáknak ez ünnep! A 10 éves szolgálatát köszönöm, közelgő születésnapja alkalmából pedig köszöntöm! Isten éltesse Miniszterelnök Úr! További sok erőt kívánok a következő 10 évhez is! Isten éltesse és segítse Miniszterelnökünk! A Jóisten éltessen sokáig, és adjon Neked igaz hitet, biztos reményt, tökéletes szeretet, érzéket és értelmet, hogy mindig megtedd, amit az Úr kíván Tőled!

Forrás: HVG, Blikk

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Először is olyan nehezen beszélnek, mintha mind részeg lenne.
A nyelvük mindnek kint maradt, legalább visszahúzták volna.
Csikidam Gyula meg szégyellje magát, ő is beállt a seggnyalók közé. A fene nagy igazságérzetével végiggondolta vajon, hogy egy bűnözőnek hajbókol, aki az országot teszi tönkre! Szégyelljék magukat. Mind!
Nulla Benők!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Pegero: = a szikora robi ballagó katonája csutorával a szájába! :)
SystemError
@Pegero: Oroszról autófordítással készült. Szokj hozzá vagy használj Kali linuxot, én is azt tesztem időnként...:)
SystemError
@Pegero: Akkor csak annyit mondok kivételesen tényleg jófejségből, hogy ne veszekedj egy spambot-al. Ez nem igazi felhasználó. Olyan programok, melyek a neten nem védett oldalakon megpróbálnak beregisztrálni és ha sikerült, akkor automatikusan reklámokat kommentelnek. Azért nyomi a nyelvezetük, mert felismerik az adott oldal nyelvezetét és automatikus lefordítják azt a 10 reklámszlogent, amit nyomatnak.

Szentpéterváron van a szerverük és a felhasználóneve is azt mutatja, hogy automatikus minden. "@ElizabethDF76"
ebből a DF76 az azonosítója és minden újabb példánnyal növekszik. A DF valószínűleg tipust jelöl vagy valamilyen klasszifikációs adat.
Sámannus
Köszönjétek az médiás agymosógépeknek, akik a moszkvai központból irányítanak.
SystemError
@Pegero: Gyurcsány, Medgyessy,,, a múltban élsz ember. El fog menni melletted a világ. Jönnek a kommersz piák, aztán a gyors leépülés és a magatehetetlen bevizelések..Akarod te ezt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.