Több mint tíz év után változott a miniszterelnök fizetése! Orbán Viktor márciustól 50 forinttal kevesebb fizetést kap: a kormany.hu-ra feltöltött adatlap szerint bruttó 1 millió 507 ezer 400 forintról 1 millió 507 ezer 350 forintra vágták meg a bérét.

Döbbenet! Ötven forinttal megrövidítették a legrosszabbul kereső kormánytagot, Orbán Viktort!

Eddig is Orbán volt a legrosszabbul kereső kormánytag, két éve már a miniszteri fizetések is meghaladják az övét – írja a Blikk.

Ráadásul az év elején egy hatalmas emeléssel az államtitkárok is megelőzték Orbánt a fizetési listán, mivel a nem képviselő államtitkárok javadalmazását 1,3 millióról 1 millió 750 ezerre emelték.

Amikor megnéztük a jogszabályokat, hogy mi is a pontos oka az ötvenforintos csökkentésnek, rájöttünk, hogy tulajdonképpen pontosítás történhetett.

A miniszterelnököt a vagyonnyilatkozata szerint 2019-ben más csapások is érhették: az  év elején 1,3 millióra tudta feltornázni a megtakarításait, de úgy tűnik, 2019 nála is kemény év volt, mert az idei nyilatkozata szerint ez az összeg eltűnt – írta az év elején a 444.hu.

Cikk- és címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@ómió: ma, 09:29; ♦ Gyurcsány Ferenc miniszterelnök nem tartotta meg kormányfői fizetését. Kormányfőként 1.507.400 forintot keresett havonta, de ezt az összeget minden hónapban jótékony célra ajánlotta fel. "Bajnai Gordon miniszterelnök vagyonnyilatkozatában is feltüntetett miniszterelnöki fizetését 1.436.200 forintot, sem vette fel, azt minden hónapban visszautalta az államkincstárnak - közölte a kormányszóvivői iroda az MTI-vel." A fidesz bűnöző főgecije pedig a strómanján keresztül az ország leggazdagabb embere lett! Így van ez ómió "efftárs"!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Clavigo:Ezt tükörbe nézvést állapítottad meg? És egyből rám kellett hazudnod? Igazán "efftársi"!
Clavigo
@ómió: Te kibaszott hülye vagy,,szerintem.
ómió
@Clavigo: Hazudd rám a "kvalitásodat"! Efftársilag tuti attól alszol jól!
legott
"Orbán körülbelül annyira puritán, mint bármely keleti diktátor az elmúlt évtizedekből.
...
Orbán egy kapzsi, mindent leuraló maffiavezér, aki továbbra is el akarja hitetni az emberekkel, hogy ő tulajdonképpen csak egy közülük
...
Orbánnak egyszerűen nincs szüksége hivatalosan magas fizetésre, hiszen úgy rendelkezik több ezer milliárd forint fölött, mintha a sajátja lenne."

kolozsvaros.com/2020/06/06/puritan/
ómió
@simmering73: Adekvát betétet találtál a bolsi hazugságlexikonban?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.