Demokrácia !!! Több fontos út és útszakasz felújítását rendelettel hiúsította meg Karácsony Gergely. Csepel nem kap támogatást, a Pesti út kamionforgalmát csökkentő út nem épül meg, a Soroksári út pedig nem kerül felújításra. Ez a döntés nem csak idénre szól: hiába szól a rendelet három évről, tervezésre, előkészítésre sem jut ad fillért sem. Az érintett kerületek polgármesterei azt mondják, Karácsony politikai szempontok alapján hozta meg döntését, a lakosságot és a szakmai szempontokat figyelembe sem vette. – A Bajnai Gordon villájához vezető út viszont bekerült az útfelújítási programba. Valószínűleg ő tudott egyeztetni a főpolgármesterrel, ellentétben velünk – jegyezte meg Kovács Péter, a 16. kerület polgármestere.

(Forrás: borsonline.hu, kisvakond által)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
1. paragrafus: Politikai alapon csak a fidesz dönthet.
2. paragrafus: Ha netán más is így akarna dönteni, akkora az 1. paragrafus lép életbe.
Egyszerű mint a faék.
Cicamama55
Tegnap hallottam a nyilatkozatát. Az elmúlt vezetés alatt egyes kerületekben nagyon sok beruházás történt, még sokban semmi. Ezt próbálja most pótolni.
kisvakond
@Cicamama55: Mindent ki lehet magyarázni...
Aki Én
Olyanok nem kapnak, akik már kaptak. orbán önkormányzati elvonásairól nem cikkeztek?
Shikari
Megint a jellemző amatőrség, hozzá nem értés, ahogy párosul a korrupcióval, tisztán szoclib vonás!
Cicamama55
@kisvakond: Én azt az állítást nem fogadom el senkitől, amit megcáfol a másik fél...Bizonyítsa be az igazát! Annyi hazugság, vádaskodás hangzott el a pártok közötti viszályok miatt már, hogy fenntartásaim vannak velük szemben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok