A tizennyolc éves férfi maga alatt van.

Zokogva kért bocsánatot a nagykőrösi kettős gyilkos – nem is tudja, miért gyilkolt

Nehezen viseli zárkájában a bezártságot és gyakran sírva fakad V. Csaba (18), aki a gyanú szerint két embert agyonvert, majd felgyújtott a nagykőrösi tanyájukon.

A gyilkos elismerte, hogy baltával fejbe vágta mindkét áldozatát, de azt tagadja, hogy ő locsolta le benzinnel őket, hogy aztán lángba borítsa a testeket.

– Miután védencem leütötte G. Gábort és fiát, G. Jánost, abban a hitben ment el a tett helyszínéről, hogy ők még éltek, hiszen mindketten az oldalukra fordultak

– mondta a Vasárnapi Blikknek dr. Király Olivér, a gyilkossággal gyanúsított V. Csaba ügyvédje.

– Védencem állítja, nem ő húzta be a fiú testét a szobába, és nem ő gyújtotta fel az édesapjával együtt. Nagyon várjuk az igazságügyi szakértői vizsgálat eredményét, amely kimondja: a fejszecsapás vagy a tűz okozta az apa és fia halálát.

Április 1-jén egy férfi szénné égve, holtan találta tanyájukon édesapját és testvérét. A Pest megyei nyomozók öt nap alatt elfogták azt a romániai férfit, aki bevallotta, ő volt az, aki a fejsze fokával leütötte őket. De csak ennyit ismert be, a gyújtogatást nem. Egyébként a csupán hét osztályt végző V. Csaba úgy bukott le, hogy miután áldozatától ellopta a mobiltelefonját, hazatekert a biciklijével és a telefont átadta az apjának. A nyomozókat a cellainformációk szépen elvezették a gyilkos házához.

– Amikor a védencemmel beszéltem, többször is elsírta magát. Ma sem tud választ adni a kérdésre, hogy miért fordult a jótevői ellen. Cigarettát kért tőlük, azt mondták, adnak, de cserébe kérték, vágjon egy kis fát

– folytatta az ügyvéd.

– Amikor Csabával beszéltem, sírva panaszolta, hogy nem érti, mi történt vele, miért támadt rá a fiúra és az apjára. Rajtam keresztül kéri az áldozatok gyászoló rokonait, bocsássanak meg neki.

A megbocsátásra szüksége is lesz V. Csabának, mert a gyilkosság után a tanyavilág bosszút esküdött. Megfogadták, a gyilkos fiú családja is úgy végzi, ahogy G. Gábor (†51) és fia, János (†17).

A nagykőrösi gyilkossággal gyanúsított V. Csaba korábban ittas vezetés miatt felfüggesztett börtönbüntetést kapott. Ha bebizonyosodik, hogy ő ölte meg és gyújtotta fel két áldozatát, az előző büntetésén kívül 15 év fegyházban letöltendő szabadságvesztésre számíthat.

Forrás: Blikk

Illusztráció (nem a szóban forgó esetről): Police

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
bsszarás...azt mondja ez a gyilkos, hogy nem bírja a bezártságot? Akkor ki kell engedni, mert egy fasszopó jogvédő majd jól beperli az államot...nehogymá sérüljön e szépreményű fiatal lelke.
Yoda69
@Horizont: Akkor baj van a torvennyel. Miert mas egy 18 eves gyilkos egy idosebbtol? Ez nagyon nem fair.
Gyütt Mönt
@Csizmás Kond: 10:03 semmiképpen sem az. Ilyet mondtam volna?
ittott
egy Fideszes szavazó. mocskos román.
Kapanyél
Szömet szömér! Égy percöt sé ötetném azt, aki ölt! Mög úgsé javul!
ómió
"Szegény"! Strasbourg majd kitünteti!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.